bafryan Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 (edited) Fratilor am montat un ceas cu plasma pe un cielo ...a functionat,nici o problema,la un moment dat am vrut sa-i arat unui prieten ca are 2 culoti verde si albastru.cand am conectat buton de mutare a culorii nu a mai functionat.se poate sa se fi stricat invertorul?am pus ceasurile pe masina lui cu invertorul lui si functioneaza fara probleme...stie cineva...multam Edited January 30, 2009 by tolin Link to comment
cris06 Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 (edited) Frate! Si nu ai garantie la "smecherie"? De unde o luasi? Edited January 30, 2009 by tolin Offtopic: ce intreaba omu' si ce-i raspunde cititoru ! Link to comment
bafryan Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 Frate! Si nu ai garantie la "smecherie"? De unde o luasi? boss nu ar fi problema garantia...numai ca ma gandesc eu ca sa nu fi legat aiurea firele si sa fi ars eu invertoru Link to comment
madkat Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 e posibil sa il fi ars, daca nu are vreo siguranta prin el... Link to comment
dalex2008 Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 In primul nu se da garantie la bordul de plasma, pentru ca nu este o piesa care sa arda sistemul de iluminare al bordului sau electrica masinii asta in cazul in care nu le-ai legat pe direct, ceea ce nu cred ca ai facut pentru ca am si eu si cum invertorul are 3 fire masa plus si minus nu cred. Mai exista posibilitatea sa fi fost defect invertorul din fabrica. Daca te duci la Color Tuning in Panduri langa Banca Carpatica o sa gasesti si invertoare separate si iti poti cumpara separat unul nou. Recomandare poti sa lipesti cu un letcon firele vechi pe invertorul nou dar iti recomand pui invertorul nou pe care ti-l iei pentru ca vine cu tot cu fire. Link to comment
c@ius Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Vreau si o plasma pt cielo de unde si cat? > Link to comment
Recommended Posts