FLEX Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Ma intereseaza sa achizitionez o cheie dinamometrica; nu am prea vazut asa ceva prin magazine si as dori sa nu dau o basca de bani pe o scula de uz personal, cu utilizare ocazionala. Aveti idee unde as gasi? Link to comment
ticolino Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 se gaseste asa ceva? nici macar la service-uri nu se foloseste, eu ajunsesem la concluzia ca e un personaj de basm (de manual, de fapt) Link to comment
Dan Popescu Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 du-te la Draper, sau la magazinul de scule de pe Calea Grivitei mai spre gara de podul grad, pe stanga. E la strada si are ce scule-ti trec prin mine Link to comment
FLEX Posted February 16, 2005 Author Share Posted February 16, 2005 La Draper cred ca fac stop cardiac ... Sa vad ce e pe Grivitei "> Link to comment
rdesign Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 (edited) Eu am cumparat trei bucati (diferite) noi noute, la cutie, la ingroparea OLCIT-ului si preamarirea Daewoo, la un pret de KKO. Desi nu traiesc din mecanica, cu ani in urma am mancat benzina si ulei pana la trei noaptea insa din pasiune pentru fiare. Nu vand nici una (ca sunt Facom si Sam-cine stie, ma intelege) iar eu am un cult pentru scule. Nu promit dar ma interesez sa vad daca mai gasesc vreuna uitata. Edited February 17, 2005 by rdesign Link to comment
Leutzu Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Stiu ca sunt cam offtopic dar ce este o cheie dinamometrica??? Link to comment
FLEX Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 Pai e ca o tubulara cu clichet la care poti controla cuplul de stringere ("scapa" daca aplici cuplu mai mare decit cel pe care l-ai reglat; cuplurile de stringere le iei din manualul de service). Link to comment
valachus Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 CHEIE DINAMOMETRICA 0.20 daNM 197.882 (fara TVA) http://www.venus.go.ro/auto.htm Link to comment
Ana Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 0.20daNM = 2NM? nu de alta da eu citesc in carte de cupluri de 10-20 de nm anyway, flex, daca iti iei cheie dinamometrica, mi-o inchiriezi si mie cu ziua? Link to comment
FLEX Posted February 19, 2005 Author Share Posted February 19, 2005 Probabil e fixa; nu o inchiriez cu ziua, ci cu minutul, ca la Connex Bineinteles ca va fi de utilizare forumistica daca imi place fata omului ; a ta imi place Link to comment
Recommended Posts