Lucian M Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Hai ca n-am vrut sa te supar, insa is cam mari sorturile alea. Or fi eficiente, nu zic, insa daca tie iti plac, treaba ta. Repet, e o masina prea frumoasa ca sa o faci sorcova. La un logan mai inteleg. Link to comment
madkat Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 sunt urate rau... pe orice masina, chiar si pe logan... dau bine pe Land Rover sau IMS ... atat... si evident basculante - da la alea au rol practic nu de dizain Link to comment
tolin Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 @Lucian M > sa vezi ce va injura cei din spate pe ploaie, cu aparatorile voastre "estetice" cu tot. Link to comment
Lucian M Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Sefu, las-o-n fasole, eu aparatori de basculante nu folosesc. Link to comment
zeneseu Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 @Lucian M > sa vezi ce va injura cei din spate pe ploaie, cu aparatorile voastre "estetice" cu tot. Dar ce-o sa injure el cand i se va crapa/sparge parbrizul din cauza unui "aparator estetic"... Link to comment
Lucian M Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 (edited) Iegzista casco. Edited February 17, 2009 by Lucian M Link to comment
lascarica Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 (edited) Orice modificare estetica adusa de catre cineva unui bun produs de catre altcineva se incadreaza la kitsch. De unde ai scos definitia asta? Adica ce vrei sa insinuezi ca toate atelierele de Tuning din lume produc kitsch-uri? Apropo de sorturile de noroi omul a explicat ca a primat utilul in fata simtului artistic ceea ce m-i se pare corect... o masina nu-i tablou-obiect de arta sa-l pastrezi pe perete... Poate producatorul a pus un sort mai mic din plastic nu unul de cauciuc cu nervuri metalice din considerente de pret nu estetic... Si eu am vrut sa-mi schimb sorturile din acelasi motiv, pe ploaie se face varza masina, dar nu am gasit decit chinezarii prost facute... si am lasat-o balta... Pt. amatorii de circoteli masina pt foarte multi oameni nu este obiect decorativ... e impropriu sa vorbesti de kitsch la masini... si o vorba din popor spune ca "gusturile nu se discuta".... dex98 1. KITSCH, kitschuri, s.n. Termen folosit pentru a determina un obiect decorativ de prost gust. ? Reproducere sau copiere pe scară industrială a unor opere de artă, multiplicate si valorificate comercial. [Pr.: chici] - Din germ. Kitsch. mdn 2. KITSCH, k'itschuri, s.n. ~ 2. Creaţie de nivel scăzut, artă de prost gust, pseudoartă. nodex 3. KITSCH [pr.: kiciî ~uri n. 1) Produse cu caracter de pseudoartă, caracterizate prin platitudine, imitaţie superficială a operelor de artă; lipsă de originalitate. 2) Reproducere sau copiere pe scară industrială a unor opere artistice, Edited February 17, 2009 by lascarica Link to comment
Tommy Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Pt. amatorii de circoteli masina pt foarte multi oameni nu este obiect decorativ... e impropriu sa vorbesti de kitsch la masini... si o vorba din popor spune ca "gusturile nu se discuta".... Pai e drept, ca degeaba se discuta... pentru ca genetica i-a fericit pe unii cu sansa asta, de a nu fi atinsi de simtul estetic. Link to comment
dan brasov Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 @ Tommy - cu ultimul tau post am inteles tot. Multumesc. Ce ma faceam eu fara tine?!? Link to comment
dan brasov Posted March 28, 2009 Author Share Posted March 28, 2009 Update. Llumar si pleoape. Urmeaza jantele si mai ales aparatori de noroi originale. > Link to comment
Mircea Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Arata bine, insa eu nu i-as fi pus pleoape Incearca sa faci grila fata fara traversa cromata, doar cu sigla. Link to comment
dan brasov Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 (edited) Da, imi place cum arata fara bara cromata, insa nu stiu exact de ce as avea nevoie. Spune-mi si mie pe privat, te rog, ce tip de chit si vopsea trebuie folosite ca sa iasa lucrarea ok. Am vazut ca trebe o sigla de pe spate, aia din fata de ce nu merge pusa? Merci Am pus pleoapele pentru ca forma farurilor e singurul lucru care nu imi place in estetica masinii, si pot spune ca arata mai bine asa. Edited March 29, 2009 by dan brasov Link to comment
Mircea Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Treaba e simpla. Iti trebe chit cu fibra de sticla pentru umplutura si chit clasic pentru finisaj, smirghel, banda izolatoare din hartie, vopsea negru mat la spray. Sigla de pe bara cromata n-o poti folosi, intrucat e dintr-o bucata si lipita pe toata suprafata. Orice incercare de a o dezlipi este sortita esecului, va ramane vopseaua aurie in masa de lipici. Vezi ca am descris pas cu pas operatia la Tuning Lacetti. Link to comment
dan brasov Posted March 31, 2009 Author Share Posted March 31, 2009 Da, am vazut acolo, dar ma refeream daca trebuie o anumita marca de chit/spray. Poate ma apuc si de asta in viitor. Merci Link to comment
dan brasov Posted April 8, 2009 Author Share Posted April 8, 2009 (edited) O noua fata, "de vara". Jante negre si aparatori noroi originale. Astept pareri. Ps: ultimile 2 poze sunt cam intunecate, am uitat sa pun si blitzul in functiune. Poze mai "luminoase". Edited April 8, 2009 by dan brasov Link to comment
Alex.T Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Arata foarte bine. Jantele le-ai cumparat acum sau le aveai? Link to comment
dan brasov Posted April 8, 2009 Author Share Posted April 8, 2009 Merci. Jantele le aveam. Link to comment
madkat Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 (edited) in sfarsit ai scapat de aparatorile de basculanta arat fain cu jantele negre idee pentru masca - acopera banda cromata cu autocolant negru mat (varianta ieftina) sau atocolant imitatie carbon mat (mai scump dar mai fain) Edited April 8, 2009 by madkat Link to comment
EM!L Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Arată mai bine cu jantele actuale. Fără pleoape şi cu modificările la grilă indicate de Mircea, ar arăta excelent (după gusturile mele, normal) Link to comment
Costi VLN Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Frumoasa masina,sa o stapinesti sanatos si fara evenimenta neplacute.Imi plac mai mult jantele astea pe negru,parca da mai bine cu masina in schimb mie imi plac pleoapele spre deosebire de ceilalti .Incearca sa o pastrezi simpla si curata in rest multa bafta. Link to comment
Tommy Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Prea intunecata/morbida pentru gustul meu. Link to comment
dan brasov Posted April 10, 2009 Author Share Posted April 10, 2009 Multumesc. Buna ideea cu folie imitatie carbon, dar de unde pot gasi o bucata asa mica? Idei ar mai fii multe, dar deocamdata ma rezum la idei, din pacate... Link to comment
madkat Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 pai iti iei mai multa - pe inauntru se poata pune pe destule elemente - incat sa arate bine iar la stilul masinii - all black ar da foarte bine Link to comment
dan brasov Posted April 21, 2009 Author Share Posted April 21, 2009 Un pic de culoare. Link to comment
Recommended Posts