teddycarebears Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 salut, ok am mers cu masina pe piatra cubica si de doua ori mi-a cazut casetofonul ( un blaupunkt f simplu ) . am inceput eu sa injur de mama focului dar ala tot nu a stat cum trebuie acolo ... ce pot sa fac ca sa nu mai cada? merci anticipat, teddy Link to comment
Alex.T Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Sa-l prinzi in bord. Daca-mi aduc bine aminte, la Aveo CD-Player-ul este prins in bord cu suruburi. Link to comment
Mircea Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Cum ti-a cazut casetofonul? Link to comment
dan brasov Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 (edited) Asta nu e nimic. Acum vreun an, se dadea volumu singur la maxim, minim, se schimbau posturile de radio, jale, ce mai... Se pare ca problema a fost la contactele telecomenzii de pe volan, s-a rezolvat relativ repede. Referitor la problema ta, ori nu il prinzi cum trebe, da in cazul asta nu ar mai functiona, ori e o greseala de fabricatie. Apeleaza la garantie, daca mai ai. Ps: nu stiu daca am inteles bine, iti cade "fata" de la casetofon, sau iese cu totul? Edited February 2, 2009 by dan brasov Link to comment
teddycarebears Posted February 2, 2009 Author Share Posted February 2, 2009 m-am exprimat ca naiba ... scuze ... imi sare doar "fatza" ... casetofonul ramane bine merci acolo unde e ... totusi as vrea sa fac cumva sa ramana si aia prinsa acolo ca doar de aia o pun ... Link to comment
dan brasov Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Sa inteleg ca e pusa corect (dreapta, apoi stanga) si totusi sare? Cd-playeru merge, si in timp ce merge sare fata de la locul ei? Link to comment
zack Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Poate ai mizerie pe la clemele de prindere a fetei, sau e rupt ceva p-acolo. Verifica... Link to comment
teddycarebears Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 am tot condus si cu viteza in ultimele saptamani, si pe drum de tara ... nu s-a intamplat absolut nimic ... fata a ramas prinsa ... insa pe piatra cubica tot sare... poate o sa ii gasesc pana la urma o solutie... Link to comment
Recommended Posts