basti77 Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Eu am K-9 Mundial, deschidere portbagaj, senzor dual soc si perimetru, senzor geam spart, si modul ridicare geamuri, numai pe fata, merge super bine, si are garantie pe viata. Link to comment
Englishman Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Cum imi dau seama daca alarma mea are deschidere pt portbagaj ? e montata de dealer si cred ca s-ar putea sa nu fi conectat ( din comoditate) si deschiderea portbagajului. Eaglemaster 3500, parca... Altceva : m-a mancat undeva si am umblat in "cutia neagra" si am pus surubelnita pe un surubel cu arc pe care l-am rotit in vreo cateva directii ( nu ma intrebatii de ce..) Rezultatul ? telecomanda nu mai actioneza decat foarte aproape de masina , de parca bateria ar fi descarcata... am schimbat bateria la telecomanda, dar degeaba... Idei, ceva ? Link to comment
VAXXi Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Esti sigur ca are inchiderea in functiile de baza ? de obicei, e un modul separat (ieftin, dar separat ca hardware). Link to comment
Abram Burel Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Unitatea centrală are în general funcţia inclusă. De regulă, este un fir verde-alb de pe conectorul mare ce trebuie dus la actuatorul de la portbagaj (acţionează direct, putând suporta 500 mA). Inspectează legăturile şi identifică firul. Acţionarea se face cu butonul 2 (cel de dezarmare) apăsat pentru mai mult de 2 secunde (dacă chestia asta nu este cumva folosită pentru dezarmare silenţioasă) sau cu ambele butoane apăsate tot aşa lung. Pune un bec de 5W între firul ăla şi masă şi ar trebui să se aprindă scurt. Pentru telecomandă, dacă ai umblat numai la reglajul ăla, trebuie să o iei la... tunat Pui pe cineva mai la distanţă cu telecomanda şi tu mai învârteşti un pic, îi faci semn să încerce şi tot aşa până merge. Începi de la o distanţă mai mică şi te îndepărtezi pe măsură ce... prinzi curaj. Link to comment
Englishman Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Merci fain, o sa incerc sa identific firul respectiv. Cu telecomanda, e logic ce spui, ma intreb cum de nu mi-a trecut prin cap sa fac la fel ... Link to comment
mussi Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Am un cielo din 96 si nu stiu ce alarma am pe el, fostul propietar nu mai este si nu am apucat sa vb cu el despre alarma. As vrea sa ii schimb anumite functii si nu am manual. Pe geam este lipi un abtibild pe care scrie A"SAFE dar nu am gasit pe net nimic despre aceasta firme. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat ii multumesc anticipat. A, pe telecomenzi nu am nimic scris, nici cifre, nici litere. Link to comment
Mircea Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Cauta unitatea centrala si vezi ce scrie pe ea. Link to comment
VAXXi Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Telecomanda e cumva rotunjoara si cu un buton mare negru, si unul mai mic verde ? Daca da, e probabil ALCAR. Link to comment
Recommended Posts