andrew Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Sambata pregatiti hainele de gala, primim vizita 'de la centru'. Asadar, la ora 18 la Creizi. Sa nu intarziati. Link to comment
mike.omega Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Eu nu stiu sigur daca vin dar deschid topic Link to comment
ileana Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Mare nimereala! Ati deschis amandoi cate un topic cu acelasi nume, in acelasi minut! Le-am unit, cel mai rapid a castigat titlul de deschizator Link to comment
andrew Posted February 4, 2009 Author Share Posted February 4, 2009 Multam fain... si daca ne vorbeam sigur nu ne iesea ) Link to comment
mike.omega Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Eu n-am priceput o chestie, cine sunt ospetii de la centru? Link to comment
andrew Posted February 4, 2009 Author Share Posted February 4, 2009 E unu singur. E unic. Link to comment
mike.omega Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Aaaa, za one, za mighty Vanator? Link to comment
yannlepantrec Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Eu nu ajung sapt. asta Link to comment
paul_marines Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Neah... Auzi ce zic junii urbei litorale despre membrii de vaza si cu greutate!! Las' ca vin eu pun ceva funingine pe teava. Ma refer la paiul cu care voi aspira frappeul. Link to comment
andrew Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 Mister Hunter... cu siguranta sunteti un membru de vaza al micii noastre societati. Insa prezenta destul de constanta la intalniri ma impiedica a ma gandi la dumneavoastra ca la un membru "de la centru". Link to comment
paul_marines Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 ma impiedica a ma gandi la dumneavoastra ca la un membru "de la centru". Asta cu sunteti si cu dumneavoastra mi-a inmuiat inima impietrita de traficul din capitala. Ce bine ar fi sa scap de centru. Link to comment
Immortal Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 .../me thinks about what's in the 'middle'... Why getting rid of it? Link to comment
mike.omega Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 @Safari: daca numai de la atata te inmoi, inseamna ca o sa te joace pe degete ginerele @Immo: iar iti pui intrebari retorice pe forum? Sa nu uit, am vb aseara cu Elprypas(din Bv) cica vine si el azi Link to comment
mike.omega Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Post dublu... Voi inca mai asteptati cronica?! Pe scurt asa, eu am ajuns pe la 18:30 cand la masa erau prezenti: Safari Hunter, Andrew, Free Spirit, Immo, Scoop si inca 2 prieteni de-ai lui pe care n-am reusit sa-i identific si dupa nume Am fost asezat, ca de obicei, pe cotul mesei( ) si am inceput sa palavragim, ba de-un net, ba de cum i-a dat pe spate pe toti Scoop cu al sau 1.8T, ba de un hard ba de pitzi ce se plimbau prin zona. Adica tot noi, tot cu vorbele noastre Pana la o intalnire viitoare va urez o saptamana placuta si nene Andrew, mai departe de intrarea de la Carefura nu ai putut parca? ) 2 Randuri mai incolo erau locuri destule aproape de intrare Link to comment
andrew Posted February 8, 2009 Author Share Posted February 8, 2009 Mie mi-e mai lene sa caut loc de parcare decat sa merg pe jos Link to comment
Recommended Posts