Jump to content

Pasior Automotive

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut. Pentru un Chevrolet Cruze 2010 ce jante pe 17 aveti si la ce pret?

Dimensiuni Cruze:

Diametru : 17"

Latime : 7j

PCD : 105

Nr. buloane : 5

ET : 40

Sau daca aveti jantele originale pe 17 de Cruze - pret.

Multumesc.

Buna ziua,

Conform catalogului de identificare pentru jante aliaj, modelul Cruze poate fi echipat cu urmatoarele tipuri de jante pe care le avem disponibile:

Borbet LS Silver - 689 lei/buc

Borbet TC Silver - 559 lei/buc

Sparco Assetto Gara Matt Black - 829 lei/buc

Preturile includ TVA, reperele se afla in stoc cu livrare rapida si gratuita.

Multumim.

post-825-0-60214700-1333362161_thumb.jpg

post-825-0-74116300-1333362168_thumb.jpg

post-825-0-26832300-1333362176_thumb.png

• 3 weeks later...

@andrew: multumim pentru feedback, ne bucuram de aprecierea pozitiva :)

@darkdogg: oferta s-a transmis PM, am primit si raspunsul din partea Dvs. in legatura cu precomanda, va multumim!

Ramane cum am discutat la telefon, sa verificati in prealabil tipul de caseta directie (TRW sau ZF) si ulterior definitivam oferta in cunostinta de cauza.

Multumim.

• 2 weeks later...

@cata50: Va multumim pentru interesul acordat produselor si serviciilor societatii noastre, v-am transmis PM cu oferta pentru reperele solicitate!

• 2 weeks later...

@Coni: Va multumim pentru interesul acordat produselor si serviciilor societatii noastre, v-am transmis PM cu oferta pentru reperele solicitate!

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Buna seara!

Ultima comanda a fost derulata excelent, ca de fiecare data.

O sa fiu un pic direct acum :P Un pret pentru traversa superioara radiator Tico, mi se pare 71100A78B01-000. Multumesc!

Buna dimineata!

Multumim pentru aprecierile Dumneavoastra :)

Pentru Tico avem disponibile in stoc reperele solicitate, s-a transmis PM cu oferta pentru acestea.

Adaug si eu o bila alba topicului lui Mike :) . Desi a fost o achizitie usor dificila datorata furnizorului (mai degraba producatorului !) de repere, sint in posesia unui set complet de arcuri Lejofors pentru Leganza

• 1 month later...

Doresc si eu un pret pentru urmatoarele consumabile pentru chevrolet aveo 1.4, 2008 , KL1SF697J8W010718

ulei 5w30 4L

-filtru ulei

-filtru benzina

-filtru aer

-filtru polen

-saiba buson ulei

-cost transport pentru pachetul de mai sus

Ma intereseaza daca aveti filtre si ulei GM, daca nu , filtre MANN. Va multumesc.

@vieri: Va multumim pentru interesul acordat produselor si serviciilor societatii noastre, v-am transmis PM cu oferta pentru reperele solicitate!

Pentru pachetul de mai sus va oferim livrarea gratuita a comenzii :)

Edited by Mike1

Buna Ziua!

Doresc o lista de preturi ptr urmatoarele produse: Bobina inductie, ulei +filtru ulei, garnitura baie ulei, filtru polen, chit distributie complet.

Toate acestea pentru o Leganza an fabricatie 1999. motor 2000, 133cp. Va multumesc!

Multumesc pentru: sfaturi, preturi, promptitudine si nu in ultimul rand produse. Sper sa se gaseasca cat mai des printre noi persoane de genul Mike1. Aici am gasit cel mai bun pret ptr o bobina de inductie de producator si va rog sa ma credeti ca am prieteni care distribuie piese auto.

Majoritatea firmelor au adaosuri de peste 30%, aici am gasit cele mai de bun simnt preturi ptr produse de calitate. Toate cele bune!

• Create New...