Sam Chuck Yin Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Este un Peugeot 306 Cabrio din 1996, cutie automata si care merge impecabil. Nu credeam ca masinile avand aceasta cutie pot merge atat de bine. Este benzina si nu se aude motorul. Patru geamuri electrice, decapotarea se face automat din buton. Iata si cateva poze. Link to comment
nightmare Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Foarte frumoasa masina, o culoare deosebita. S-o stapanesti sanatos si sute de mii de km fara probleme! Link to comment
Sam Chuck Yin Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 Multumesc mult. Link to comment
andreib Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 (edited) Frumusica frantuzoaica, chiar daca interiorul este prea gri pentru o decapotabila... Totusi, avand in vedere varsta masinii, nu ai probleme cu acoperisul textil? Sau a fost schimbat? LE: Ce motoras are, cati cai?....detalii... Edited February 7, 2009 by andreib Link to comment
Lucian M Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Sincer- imi place. Nu prea vezi multe pe sosele. Pare ingrijite- insa poti da mai multe date despre ea. Km multi fara probleme! Link to comment
Sam Chuck Yin Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 Masina are 120.000 km si arata zic eu bine. Intretinuta si tinuta numai in garaj, cu carte service. Textura de la plafon este originala si este dintr-un material impermeabil. Curiozitatea m-a impins si am pus jetul de apa pe ea. Nici gram de apa sa se prelinga sau sa patrunda prin material. Motorul este de 1.8 benzina, 90 CP. Cel mai mult imi place cum ruleaza pe sosea, nici nu o auzi. Este mult mai relaxanta decat una pe cutie normala. Link to comment
Alex.T Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Care a fost pretul de achizitie? Link to comment
Myg Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Foarte bine ingrijita masina. Sa o stapanesti sanatos si sa te duca muuulti km! Link to comment
Laurycã Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Frumoasa masina! Daca acoperisul textil a rezistat cu bine atatia ani inseamna ca masina a fost bine ingrijita. De curiozitate cat te-a ajuns? Link to comment
Sam Chuck Yin Posted February 8, 2009 Author Share Posted February 8, 2009 3400 E a fost pretul masinii. Link to comment
Recommended Posts