bafryan Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 (edited) Bai fratilor,ma refer in special la cei din craiova hai sa ne intalnim si noi sa mai schimbam o parare ,o vorba,ceva legat de daewoourile noastre ca sincer sa fiu nu s-a mai org o intalnire de mult...sper ca nu am disparut din lume...astept initiative Edited February 12, 2009 by guru Link to comment
DGT Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 E,uite cineva hotarat! Bravo! Asteptam participanti! Link to comment
EM!L Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 mai schimbam o parare ,o vorba,ceva legat de daewoourile noastre ..sper ca nu am disparut din lume... E cu supărare dacă apar şi eu pe la întâlniri? Mi-ar face plăcere să vă cunosc. Sincer, habar n-am despre Daewoo, mi-am făcut cont aici, da' intru rar că este nişte moderatori răi care mă tot "seacă" cu faze de genu' "Pune majusculă la început de propoziţie", "Nu mai scrie ca pe Chat"... chestii de genu' ăsta. Link to comment
RaZoR-07 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Bine ati venit printre noi, d-le Emil! Desi nu ne-am intalnit niciodata am senzatia ca va cunosc de undeva. Si mie mi-ar face placere sa ma intalnesc fata-n fata cu distinsii membri ai filialei Craiova... Eventual chiar saptamanal. Aveti idee, saptamana asta se organizeaza ceva? > O locatie, un moment de incepere a ostilitatilor, o ordine de zi, ceva... Ar fi posibil ca un anume lider spiritual sa ia initiativa? Link to comment
EM!L Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Bine (că) v-am găsit domnule RaZoR-07 Tot ce se poate, e un oraş mic. Ciudat, sau nu, aceeaşi senzaţie o am şi eu Link to comment
bafryan Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 (edited) Bine ati venit printre noi, d-le Emil! Desi nu ne-am intalnit niciodata am senzatia ca va cunosc de undeva. Si mie mi-ar face placere sa ma intalnesc fata-n fata cu distinsii membri ai filialei Craiova... Eventual chiar saptamanal. Aveti idee, saptamana asta se organizeaza ceva? > O locatie, un moment de incepere a ostilitatilor, o ordine de zi, ceva... Ar fi posibil ca un anume lider spiritual sa ia initiativa? Pai ar fi ceva, dar cine sa ia initiativa...sa fie macar o intalnire pe luna si ar fi ceva,schimb de pareri de impresii una alta...mai trece timpu' Edited February 12, 2009 by guru Link to comment
EM!L Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Păi da, aşa ar fi bine. Un lider spiritual, cum a spus şi colegul RaZoR, un Guru al întâlnirilor... Aş lua eu iniţiativa, dar întrucât azi sunt cu capsa pusă, şi mai ales pentru faptul că nu cunosc pe nimeni, îţi las ţie "privilegiul" @bafryan. În rest, ai dreptate, azi e doişpe, mâine treişpe... luna trece. Link to comment
DGT Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Ha, ha,ha,cineva nu a mancat iaurt azi! Link to comment
bafryan Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 Da' cu matiji e voie? e voie ca doar e daewoo...nu asta ar fi problema numai ca noi nu reusim sa strangem 5-6 oameni akolo sa mai discutam una alta despre avioanele noastre ) poate poate mai gasim baieti sau fete si reusim o intalnire Link to comment
EM!L Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 e voie ca doar e daewoo... Ah, deci dacă nu e Daewoo nu e voie ... I see! Link to comment
DGT Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Studentule,cu sau fara GPL,te primim si pe tine,doar esti de-al nostru! Link to comment
DGT Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Si pana la urma s-a terminat cum a inceput!Adica nu s-a intamplat nimic! Link to comment
Recommended Posts