mike.omega Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Sper ca nu o sa ma luati cu texte cu Valentine's Day si sa nu veniti La orele 18:00, fix! fix si ceva eu voi fi acolo Link to comment
andrew Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Pai cum bre Mikey, tocmai tu esti ala de nu vrei sa auzi scuzele astea? Eu nu garantez ca ajung. Link to comment
mike.omega Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Da mai, culmea ironiei! Nu am obligatii pe 14, insa am fost amenintat ca pe 24 voi recupera "> Link to comment
yannlepantrec Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Valentine or not, I'm there! Link to comment
banzay Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Cred ca ajung si eu Sper sa nu ne puna astia la mese de cate 2, cu cate-o lumanare in fata Link to comment
free_spirit Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 (edited) Salutare !! Mai copii !!!Lasati-ma sa rad copios !! > > > ) ) ) ( ...si rautacios ). Pai sigur nu vom fi pusi la mese cate doi si nici lumanare pentru atmosfera..."romantica" nu vom avea, tocmai pentru ca va fi 14 Aprilie si toti "pitziponcii" vor fi impreuna cu pitzipoancele lor. Da, exact de asta Crazy va fi plin si nu vom avea loc sa ne bem obisnuitul frappe si cola noastra cea de toate zilele ( zilele de sambata, evident). Asa ca avem doar doua alternative pentru intalnirea asta; ori facem rezervare ( desi...parerea mea este ca este deja prea tarziu ) ori schimbam, pentru data asta, locatia. Eu as propune, chiar cu riscul de a-mi atrage mustruluieli din partea Vanatorului , sa facem un gratar daca vremea va fi suficient de...limpede. Deci??!!! Respect !!! Edited February 11, 2009 by free_spirit Link to comment
banzay Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Eu sunt pentru...orice s-ar decide Link to comment
mike.omega Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 (edited) Pentru un gratar e cam din scurt, nu ca nu ne-am putea organiza dar si-ar baga unii si altii unghia-n gat ca nu pot sa vina, si nu e frumos, cica Plus ca prognoza meteo indica ceva averse care nu inseamna frappe sau cola... Eu zic ca daca n-avem loc prin Crazy, gasim noi prin alte parti, ideea e sa ne intalnim Edited February 11, 2009 by mike.omega Link to comment
ing3r Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Sa vad cum sunt de munca, fiindca mi-am schimbat locatia din Carrefour in City Park...Si nu stiu sigur daca ajung Link to comment
Immortal Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 (edited) [blablabla] tocmai pentru ca va fi 14 Aprilie si toti "pitziponcii" vor fi impreuna cu pitzipoancele lor. [blablabla] Mriteeeee... Asta-i ca o regula: pitiponcu scoate pitipoanca la un cico in...Crazzy, la o masa de 4+? Pe paishpe aprilie? Haidi wa. Orice ati decide, im in. Ma rog, cu exceptia gratarului la care nu ma pot prezenta Edited February 12, 2009 by Immortal Link to comment
dreamlike Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Mai mult ca sigur nu o sa aveti loc nicaieri in metropola constanteana sa beti nici macar un pahar cu apa, motiv pentru care am ales sa-mi petrec Dragobetele american in strainatate alaturi de prietenii mei colorati. O veste buna am totusi: e ultima sarbatoare pe care o mai ratez . In rest, numai de bine ... "> Link to comment
yorgosgy Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 eu sambata asta muncesc dar daca vreti si nu aveti loc unde sa bei un frappe va invit la malibu unde munesc eu.asa pot sa fiu si eu cu voi.da sa nu va asteptati sa fie aceleasi privelisti minunate k la crazy. Link to comment
mike.omega Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 Daca ne desenezi unde e Malibu, poate... personal nu stiu locatiile din CT/Mamaia pe de rost Link to comment
yorgosgy Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 (edited) deci malibu este la intrare in mamaia langa bariere langa fostul bingo europa .este un hotel verde cu palmieri in fata . Edited February 13, 2009 by yorgosgy Link to comment
TBird Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Mai concidadini vad ca o lungiti cu 14 Aprilie, traiesc eu in alta parte ? Totusi o sa fie 14 Februarie !!! Link to comment
Immortal Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Eheee, doar pentru nijte unii... Link to comment
mike.omega Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 (edited) @TBird: unii incearca sa o dea mai pe dupa colt asa ca poate-poate scapa de obligatii Edited February 13, 2009 by mike.omega Link to comment
free_spirit Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Salutare !!! Bai , nene !!! ) Ce naiba m-ati lasat atatea zile sa bat campii cu 14 APRILIE al meu !!!??? )) )) My bad, my bad !!! Recunosc. Ne vedem pe 14 FEBRUARIE, da' tot aglomerat o sa fie. Respect !!! Link to comment
ing3r Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Din pacate eu sunt de munca maine si nu pot ajunge! Dar sapt viitoare o sa vin ! Link to comment
paul_marines Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Din nefericire sunt sechestrat in capitala. Poate saptamana viitoare vom gusta un frappe. Link to comment
ileana Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Atunci te invitam joi la un ceai! Link to comment
Immortal Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 deci malibu este la intrare in mamaia langa bariere langa fostul bingo europa .este un hotel verde cu palmieri in fata . Mestere, daca n'avem unde sa ne cazam la noi 'acasa', dau un telefon, sa te vad cum ne primesti Link to comment
laurentziu83 Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 (edited) Mai, da e cam urat la Malibu acolo... Hmm, vad ca e soare afara...am Matizul pe mana... Edited February 14, 2009 by laurentziu83 Link to comment
yorgosgy Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Mestere, daca n'avem unde sa ne cazam la noi 'acasa', dau un telefon, sa te vad cum ne primesti am unde sa va primiesc k la noi mai toti au room service asa k...astept tel si sa imi spuneti kati suntetisa va fac o masa la fumatori Link to comment
paul_marines Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Bey amicii din Constanta, vine varaaa si deja am facut recunoasterile de sezon. Cum unele repere nu s-au miscat , poate regasim locurile de afumat mici si galgait bere. Asteptam vizite de la mare distanta cu filtrul de particule atat de uscat incat Carlsberg trebuie sa dubleze productia pe un an sa il putem hidrata. Nu spun cine, becher mare cu camila hatckback la scara. Link to comment
Recommended Posts