mike.omega Posted February 14, 2009 Author Share Posted February 14, 2009 Noi primim cu bucurie, ca de fiecare data. Care e mai pilos si aranjeaza sa avem un WE mai de primavara asa? Link to comment
paul_marines Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Care e mai pilos ? Mi s-a cam rarit parul, dar o pila de metal se mai gaseste. Oricum ma gandesc sa predau stafeta noii generatii. Hmm Andrew, Yany Immo ce ziceti? Link to comment
MCojo Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Nu ne-am intalnit, nu ne-am vazut, nu stim nimic unul de altul... :-$ Link to comment
mike.omega Posted February 15, 2009 Author Share Posted February 15, 2009 (edited) Exact, ne-am simtit bine, si ii multumim lui George pentru primire si gazduire, e bine de stiut ca avem o alternativa la Crazy Edited February 15, 2009 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Mi s-a cam rarit parul, dar o pila de metal se mai gaseste. Oricum ma gandesc sa predau stafeta noii generatii. Hmm Andrew, Yany Immo ce ziceti? My hair is ok Link to comment
laurentziu83 Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Iata ca am gasit si eu ceva timp sa postez pe aici. Am venit si eu la constanteni la intalnire, mi-am plimbat matizelul pana la locurile lui de bastina, profitand de vremea frumoasa de afara. Din pacate insa nu prea au iesit pozele de la intalnire, Kodak-ul fara blitz nu face poze descifrabile, sorry Mike. Oricum, grupul de la Constanta a ramas la fel de vesel si de primitor, poate ne mai vedem primavara asta, asta e, cand vad ca sambata dimineata e soare si frumos afara, nu prea pot sa rezist. Am vrut sa fac si plaja, dar din pacate era inchis. Link to comment
Recommended Posts