Drakonman Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Cumpar urmatoarele: far dreapta reglaj electric (cu sau fara motoras) capota fata (culoare argintie) bara fata (doar plasticul, culoare argintie) semnalizatoare fata st+dr grila fata + masca pt. faruri (include subansamblul metalic din fata radiatorului) contact 0723197656 Link to comment
Drakonman Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 din lista de mai sus mai am nevoie doar de capota si spoiler. celelalte au fost achizitionate. Link to comment
nt98adu Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Capota = 250ron; Spoiler (coaja) fara fagure si partea metalica = 90ron; Ambele au culoarea alba, din pacate. Link to comment
roctandrei Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Un fagure am eu.Daca te intereseaza dai pm. Link to comment
piese daewoo Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 daca vrei partea metalica de la bara fata cea pe care se prinde fagurele si bara lasa mi pm Link to comment
Recommended Posts