Jump to content

Cu Cine Avem Onoarea?!

Lucian M

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cam ai dreptate, la noi nu prea se cloneaza lumea.

Esti sigur? :->

Sa mi se taie capul!!! Castrati-ma, castrati-ma, sau daca vreti- eutanasiati-maaaaa :prr:

Suna tentant...Rog un admin / mod sa puna un poll la acest topic :P

Edited by Sebian
Nu trebuie sa vezi IP ca sa identifici o clona, asta-i doar un indiciu final. O clona a unui user banat miroase, nu se poate spala complet de pacatele trecutului. In plus, din experienta acestui forum, toti fac aceeasi greseala care-i tradeaza de la prima postare sau chiar de la inregistrare: ei sunt destepti si ceilalti sunt prosti.

Exact. La mine in retea am descoperit ca fraierii de se ocupa de servere au facut autentificarea prin MAC, dar iti poti alege orice IP din clasa de IP-uri ce ti-a fost alocata prima data, adica eu de exemplu pot intra, cel putin teoretic de pe 255 de IP-uri. Practic, insa, cand am mai facut incercari, mi-a mai aparut ca "contul dvs este suspendat pentru neplata", ca "astazi e ultima zi in care va puteti achita factura" etc, dar practic, la un ban pe IP, imi trebuie doar 10 secunde pentru a intra din nou acolo unde am fost banat.

Cam ai dreptate, la noi nu prea se cloneaza lumea.

Bre- io is direct raspunzator pentru deconspirarea shpionului clonat, eu am obtinut aipiurile de pe care tasta. Sa mi se taie capul!!! Castrati-ma, castrati-ma, sau daca vreti- eutanasiati-maaaaa :prr:

lucianm habar nu am ce razboaie porti tu cu diversi useri imaginari, insa e problema ta. Nu ma amesteca pe mine in ele. Ca tu vezi dusmani peste tot este iarasi problema ta. Nu toti cei care zic un anumit lucru, sunt dusmanii tai si ai poporului.

Maximus, fugi de-aici. Te stie echipa de moderare dupa ip-urile de pe softpedia. Vrei sa le pun pe forum? Nu e nevoie, cine trebuie le stie. E mai grav ca te dai ranit. In locul tau as lasa-o joc, ca macane rau de tot. Hai cu reciclarea.

Lasa-l bre ca saracu nu mai are unde posta, peste patrujdemii de posturi down the drain, e un anonim decand i-au banat contul de minimus peste tot. Ii recomand kudik sau sperante, poate acolo il primesc ;) . Totusi, intai ii recomand ,,coltul terapeutului".

Edited by andreib

Nu-l ajută, dom'ne, nici poll-ul, nici offtopicul :P E vorba de cu totul şi cu totul altceva...

Bah, am de la moderatorii de acolo aipiurile tale.

Eu zic să i le dai înapoi, e păcat să laşi omu' pe frigu' ăsta făr' de aipiuri.