darky Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Am cautat peste tot si nu am gasit , chiar si pe vwforum.vwforum.ro si tot degeaba asa ca va intreb pe voi , aveti idee cum se dau fetele de usa fata jos de la un Golf 2 ??? Va multumesc Link to comment
Tommy Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 (edited) E bine ca intrebi aici unde nu am vazut pe cineva sa aiba golf 2 in loc sa mergi la aia care monteaza boxe prin bazar si stiu cred la majoritatea masinilor... De curiozitate.. vrei sa il folosesti la trasnport? Ca mie mi se pare foarte incapatoare... http://www.antena3.ro/stiri/fun/cum-au-inc...mica_64851.html Edited February 18, 2009 by Tommy Link to comment
darky Posted February 18, 2009 Author Share Posted February 18, 2009 Nu vreau sa montez boxe , problema este ca am un pritene care are golf2 si cand a bagat cheia in butuc a ramas cu butucul in mana ... Link to comment
darky Posted February 19, 2009 Author Share Posted February 19, 2009 S-a rezolvat , se poate inchide , sterge etc Link to comment
laurentziu83 Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Nu vreau sa montez boxe , problema este ca am un pritene care are golf2 si cand a bagat cheia in butuc a ramas cu butucul in mana ... Metoda unui SH german ce de-abia si-a terminat rodajul, de a-si selecta clientii. > Link to comment
Recommended Posts