Jump to content

CeBIT (Hanovra)

Wolfman

Recommended Posts

Eu (prin firma la care lucrez) nu vand KW ci servicii IT. Lauda o sa fie cand o sa ma duc acolo dupa un ALLROAD, nu la un targ de IT, pe banii firmei. :D

Edited by Wolfman
  • 1 month later...

Super a fost,nu am reusit sa vizitez tot ce voiam sa vad, desi am facut pe jos peste 12 km prin targ; plin de asiatici cu tehnologii aproape SF, foarte amabili si dornici de contracte. Impresii negative - o multime de standuri germane nu aveau prospecte decat in germana, 99 % din hostese super naspa, berea scumpa - 5 EURO sticla 0,33l.. Nota 10 la educatie, mi-a cazut blackberry-ul cand am coborat din taxi in fata hotelului iar dupa 10 sec cand tocmai ma scotoceam dupa el, (realizand ca nu-l mai am) mi l-a adus o doamna.

la anul ma duc si eu ca de mult imi doresc. o sa fac un road trip pana in Germania si fac in asa fel sa ajung si acolo. Am inteles ca in 2010 e mai scurt cu o zi (2-6 martie). Tu cat ai stat? SI cat ti-a trebuit sa umbli peste tot? Am auzit ca e si in Berlin asa ceva, se cheama IFA. E in septembrie anu asta si daca reusesc sa-mi schimb masina pana atunci ma duc. Poate au fetite mai dragute! Cat a costat intrarea la CeBit?

Am fost doar o zi efectiv la targ (am avut free ticket, prin firma), din cate mi-aduc aminte intrarea era ceva pe la 35 EURO; n-am reusit sa vad decat 80% din standuri, asta in vreo 5 ore de mers (mai mult n-am rezistat), unele in viteza doar aruncand un ochi pe exponate sau pliante. Ar fi fost necesare macar doua zile, insa a intervenit ceva la serviciu si a trebuit sa ma intorc mai repede.