Cumnatu Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 (edited) Daca ar fi dupa voi cam ce masina ati alege ( zic probabil sh pentru ca sunt ceva mai multe optiuni in aceiasi bani decat intr-una noua de aceeasi valoare , dar nu veche, doar sh ) ? Considerentele sunt urmatoarele : Din pacate datorita taxei de prima inmatriculare o sa fie cumparata din Romania. Apoi ( evident cutie automata ) : 1. 4X4 ( nu neaparat de mare performanta dar cat de cat ) ( exclus tractiune spate !!!!!!!!!!! ) 2. peste 150 cai 3. sub 2 tone 4. scaune piele incalzite si electrice, eventual cu memorii 5. nu conteaza tipul combustibilului daca nu sare de 15% consum la nivel de Bucuresti in mers normal 6. an peste 2002-2003 7. preferabil berlina dar nici dricurile nu se exclud 8. exclus VW 9. clima, eventual pe 2 zone. 10. valoare de revanzare peste 4 ani relativ buna 11. antifonare si zgomot de rulej cat mai redus. 12. elemente de siguranta etc Va rog sa spuneti modelul si anul precum si ce anume in afara de estetica strict obiectiva v-ar determina sa luati respectivul model daca ati avea banii in mana destinati achizitiei. Multumesc fff mult ! PS : cred ca maine se da vaporul asa ca am nevoie de masina urgent asa ca orice sfat/ajutor e binevenit ! Edited February 23, 2009 by Cumnatu Link to comment
kornelush Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Iti recomand sh-uri din Suedia la care platesti taxa pana intr-o mie de euro.(2005-2006) Link to comment
EM!L Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Am o ocazie la o masina puuutin mai mare Despre ce e vorba? Link to comment
Yaz Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Eu sincer as opta pentru Audi sau BMW. Link to comment
balanel Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Alfa Romeo Crosswagon Jaguar X-Type Saab 9-3 De ce zici ca nu vrei VW? Ia uite aici: Phaeton Link to comment
Yaz Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Jaguar-ul sunt sigur ca ti-ar place la stil de masina se aseamana cu vaporul tau. Link to comment
andreib Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Cum se aseamana o masina premium europeana cu una facuta de cel mai slab fabricant din USA? Link to comment
Yaz Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 M-am referit la stil si ca este luxoasa, piele, etc ceea ce avea si el pe masina. Link to comment
balanel Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Am mai cautat, si am gasit ceea ce cred ca va fi viitoarea masina a Cumnatului 300C Link to comment
kornelush Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 http://www.blocket.se/li?ca=11_s Trebuie sa intuiesti putin limba. Link to comment
Cumnatu Posted February 24, 2009 Author Share Posted February 24, 2009 Pana acum e vb de A6 2.5 tdi quatro sau chiar allroad. Mai vedem. Link to comment
EM!L Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 2.5 "ajutat" de quattro şi de AT "scoate" cam puţin comparativ cu Chryslerul, e posibil să ţi se pară lentă 3.0 raportat la greutatea maşinii cred că ar mişca maşina ceva mai "natural". Link to comment
Esperatul Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Uite ceva de genul asta merge, pacat ca n-ai zis mai repede ca poate ne sincronizam, eu luni bag un Belgium in scopuri similare. Link to comment
Cumnatu Posted February 24, 2009 Author Share Posted February 24, 2009 2.5 "ajutat" de quattro şi de AT "scoate" cam puţin comparativ cu Chryslerul, e posibil să ţi se pară lentă 3.0 raportat la greutatea maşinii cred că ar mişca maşina ceva mai "natural". Ai dreptate cu 2.5ul. Am testat unu de 150 hp pe automat si plecarea era lenta oricum incomparabil cu Chryslerul. Dar cu exceptia puterii evoluam in celelalte aspecte. Oricum intentionez sa iau 2.5ul de 180 hp, pe quatro si imediat cipat, inteleg ca se duce pe la 200 hp eventual ffff putin mai mult. Oricum tot va fi mai lent fata de Chrysler dar asta e. 3.0 mi se pare varianta perfecta, cipat se duce in 260 cai ( am un coleg cu asa ceva ) si consum 14 maxim in Bucuresti. Dar ... ma rog, ne mai gandim. Link to comment
balanel Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 De ce te-ai gandit sa aiba neaparat tractiune integrala noua masina? Link to comment
Elfu Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Ca sa nu derapeze iarna cand depaseste coloana stationata la semafor. Sorry cumnate, dar nu m-am putut abtine. P.S. Eu as merge pe un forester sincer. Link to comment
Akon Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 La banii astia cred ca a6 2.7tdi sau 3.0tdi ar fi alegerea cea mai buna in opinia mea.Ar mai fi seria 5 dar din cate mi-am dat seama audi sta mai bine la fiabilitate decat bmw.La audi pacatoasa e cutia. Link to comment
balanel Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 E discutabil... Pe mine cand m-a depasit intr-o seara, in zona Dimitrie Pompeiu, desi venea masina de pe contrasens , mai mult avea nevoie de demaraj decat de 4x4. Apropo, Cumnate, deranjeaza farurile cu xenon, din spate ? Link to comment
Satori Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 La audi pacatoasa e cutia. Fura, minte sau inseala? Eu nu inteleg titlul topicului. Ori e noua, ori e sh? Link to comment
rm.popa Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Hai măi, e ca un puzzle: Noua (viitoarea) maşină de maximum 20.000 Euro, probabil SH, a Cumnatului. Link to comment
balanel Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Pana la urma se pare ca e noua, zice ceva de avans la leasing, in topicul cu vanzarea masinii. Link to comment
BogdanG Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Cumnate pt a depasii coloana stationata la semafor ai nevoie de un Touareg, la asta sunt la reducere si xenoanele Link to comment
Recommended Posts