EM!L Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 La audi pacatoasa e cutia. O duci la spovedit uleiul din 60 în 60k... Link to comment
Cumnatu Posted February 25, 2009 Author Share Posted February 25, 2009 (edited) Cu privire la cutie : intentionez sa o iau cu garantie X mii de km, eventual garantie platita. Si dupa cum fac maxim 20k km/an nu imi fac griji ca as ajunge la limita. Cu privire la depasirea de pe pompeiu : era avarie 100% a retelei si eram ffffff grabit. Se incurcasera niste tramvaie in niste fire din cauza vantului si alergam cu totii sa le descurcam ca sa nu le taie RATBul. NU e o scuza , e doar o descriere a situatiei. Cu privire la xenoane : in cazul discutat nu le-am simtit pt ca oricum nu stateam sa obsev daca ma deranjeaza sau nu dar in general nu xenoanele sunt problema si bolovanii care le seteaza sa stea in sus. Nu mai tarziu de iesi era un bolovan in curu meu cam la 0.5 metrii si in ciuda portbagajului inalt pe care il am reausea sa imi puna lumina pe plafon, va dati seama cat de sus erau orientate. SH-nou : e SH dar e in leasing cu garantie. Adica o sa fie ca nu e inca. BMWul este mai putin fiabil decat audiul. Forester si alte d-astea.. din analizele de pe net am ajuns la concluzia ca motarele de 2,5 sau 3.0 de la audi, cipate sau nu, aduc cele mai bune performante pentru consumul lor. Adevarat de exemplu parca la subaru ca vazusem un 2.5 sau 2.7 biturbo de dadea 250 cai din start, dar si consuma 18 si asta in Germania. Intentionez sa consume intre 10-15 maxim in oras deci.. la drumurile noastre si un allroad ar fi o idee buna numai ca in afara de ultimul model care arata mortal ( dar are si un pret de care nu ma pot si nici nu vreau sa ma apropii ) A6le dupa 2005 este superb ( evident parere subiectiva ) Interesanta si Mazda CX-7 dar mise pare ( din poze ) cam putin loc in spate. Deasemenea consumul mi se pare maricel . Studiez acum ca nu stiu nimic despre mazda. Astept cu drag sugestiile voastre, multumesc ! Cumnate pt a depasii coloana stationata la semafor ai nevoie de un Touareg Te contrazic, ai nevoie doar de nesimtire, indiferent de masina. Din pacate/fericire avem destula d-asta deci nu conteaza masina. Edited February 25, 2009 by Cumnatu Link to comment
Vlad Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Mazda mananca minim 18 in oras. Fuge de rupe dar daca esti omul care se uita la consum uita. Eu unul m-as orienta la un legacy nou (e la oferta acum). Sa nu cumva sa iei japoneze. Am auzit ca nu sunt fiabile, consuma mult si sunt naspha. Cat despre povestea cu cutia de audi care cade, bmw nu e la fel de fiabil ca audi si alte povesti de adormit plozii... Link to comment
Cumnatu Posted February 25, 2009 Author Share Posted February 25, 2009 Mazda mananca minim 18 in oras. Fuge de rupe dar daca esti omul care se uita la consum uita. NU sunt omul care se uita la consum Dar cam trebuie sa devin, imbatranesc ( apropos, ca idee asa, are cineva idee cat consuma un skyline din anii 2000, 280 cai ? ) . Sa nu cumva sa iei japoneze. Am auzit ca nu sunt fiabile, consuma mult si sunt naspha. Simt o urma de sarcasm aici. Am zis eu ceva de japoneze cum ca n-ar fi bune ? Link to comment
BogdanG Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Vlade japonezele suks ca nu e BeMeWeu si nu e TeDeIu Noroc ca se desfac farurili usor . Eu unu m-am hotarat, urmatoarea masina va fii Touareg cu TeDeIu . Link to comment
Alex.T Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Vulpea care nu ajunge la struguri... Link to comment
BogdanG Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Asha ieste, strugurii e acrii rau de tot in Touareg Bai cumnate tu nu ai carnet si vrei masina, cum vine asta ? Link to comment
Alex.T Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Are carnetul in torpedou la noua masina. Link to comment
Satori Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Bai cumnate tu nu ai carnet si vrei masina, cum vine asta ? Pai d'aia vrea nemteasca... ai nu e masina, nu? Deci nu-ti trebuie carnet Link to comment
Cumnatu Posted February 27, 2009 Author Share Posted February 27, 2009 Bai cumnate tu nu ai carnet si vrei masina, cum vine asta ? Pai cine ti-a zis brea ca nu am carnet ? Link to comment
Satori Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Chiar.. cand ti-l iau astia? Cat dureaza procesul? Link to comment
Tommy Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 (edited) Asha ieste, strugurii e acrii rau de tot in Touareg ia bre unul adevarat.. un jip q7 Edited February 27, 2009 by Tommy Link to comment
Lucian M Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Bre, Cumnatu n-asculta manele. Link to comment
Cumnatu Posted February 27, 2009 Author Share Posted February 27, 2009 (edited) Chiar.. cand ti-l iau astia? Cat dureaza procesul? Pai de dat l-am luat a doua zi dupa ce am depus plangerea impotriva politiei. Asta se intampla in ultima zi de pe dovada. La sf lui Martie avem procesul. Cat dureaza.. ramane de vazut. Pana cand instanta nu zice definitiv si irevocabil ca NU se anuleaza procesul, permisul ramane la mine. Edited February 27, 2009 by Cumnatu Link to comment
baden Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Vreau si eu sa-mi iau un Jeep de pana in 26000 de euro cu tot cu dotari si nu stiu ce sa aleg. Deocamdata am testat Kia, Hyundai Tucson si azi ma duc sa testez si un Opel dar am nevoie de sfaturi si pareri. Poate cineva sa-mi dea un sfat? Link to comment
DGT Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Cam toate ofera la o anumita suma de bani dotari si performante asemanatoare. Ia ce iti place mai mult ca doar tu o folosesti si trebuie sa-ti faca placere cand te urci in ea! Kia-Hyundai au aceeasi mama asa ca ai sa descoperi multe lucruri comune la cele doua. Link to comment
baden Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 (edited) Cam toate ofera la o anumita suma de bani dotari si performante asemanatoare. Ia ce iti place mai mult ca doar tu o folosesti si trebuie sa-ti faca placere cand te urci in ea! Kia-Hyundai au aceeasi mama asa ca ai sa descoperi multe lucruri comune la cele doua. Multumesc. Deocamdata am observat diferente majore ... Kia mi-a fost prezentata profesionist, am facut un drivetest cu 170 km/h pe GPS, cateva franari scurte si salturi peste damburi ... putin lenesa pentru ca era pe motorina da totusi multulitoare.ia Opel are o prezentare mediocra si cei care mi-au prezentat-o au reusit sa se contrazica, este cu 3000 mai scumpa dar nu am sanse sa fac drivetest si primesc doar 2 ani garantie si in plus are termene de livrare de ordinul 3 luni. Hyundai ... putin mai scumpa, iar cei de la reprezentanta au reusit sa ma scoata din sarite. Nici daca este mai buna nu am sa cumpar masina respectiva. A ramas sa aleg intre Kia si Opel. Datele tehnice asemanatoare doar ca Opel ma atrage ca firma si Kia imi surade pentru cei 7 ani garantie, pret si ... prezentare. Edited March 21, 2009 by baden Link to comment
kornelush Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 La Subaru au niste reduceri fff mari.Outback diesel la 24-25k euro. Link to comment
chitosu dan Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Era o promotie la suzuki pt S4, motor de 1,5l ,4x4, cu 11.400E in varianta de baza; este geamanul lui fiat sedici,dar este mai ieftin. Link to comment
Alex.T Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Dar la Captiva de ce nu te uiti? Din cate stiu are aceeasi linie de asamblare cu Opel Antara si au foarte multe in comun. Link to comment
adrian_r5 Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Era o promotie la suzuki pt S4, motor de 1,5l ,4x4, cu 11.400E in varianta de baza Nu exista SX4 (ca banuiesc ca la asta te referi) 4x4 cu motor de 1.5 iar cel care e cu 11400 euro nu e 4x4 ! Link to comment
baden Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Am comandat o Kia neagra ... Cum vine .. am sa-i pun pozele aici (pentru cei carora le plac negrsele). Ce m-a convins !? - 7 ani garantie, pretul si faptul ca s-a comportant suficient de bine pe drum. Ceilalti nu vor sa vanda masinile si cred ca marca si indiferenta cumparatorilor e suficienta. Link to comment
Satori Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Ala care seamana cu un Hyundai, doar putin "cheap"-izat. PS: Vezi ca zice omul mai sus. Link to comment
BogdanG Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Pai toate KIA sunt cheap si toate seamana cu Hyundai ca doar sunt frati . Link to comment
Recommended Posts