paul_marines Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Stimati colegi de suferinta, lupta nu a fost in zadar. Am supravietuit anotimpului rece ascunsi in hrubele nebune din care ne astamparam papilele agitate cu deliciosul frappe si SanPelegrino de pomegranate . Va invit intr-u izbanda sa topim dintr-o sorbire ultimul fulg al anotimpului rece. Cineva deja pe gume de vara?? Link to comment
mike.omega Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 D'aia e masina alba ah? Ca a venit primavara! Eu nu promit nimic, incerc sa apar, daca voi fi rapit/sechestrat nu raspund pentru neprezenta mea Link to comment
paul_marines Posted February 27, 2009 Author Share Posted February 27, 2009 (edited) rapit/sechestrat nu raspund pentru neprezenta mea iarasi bre Mikey nu te mai poti desparti de Canon te pomenesti? Ti s-au lipit destele de botoane? Edited February 27, 2009 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Eeeh, invidiosule! Care azi ai fost parcat pe Bvd. Soveja, dupa galerii pe partea spatii comerciale Link to comment
paul_marines Posted February 27, 2009 Author Share Posted February 27, 2009 Eeeh, invidiosule! Care azi ai fost parcat pe Bvd. Soveja, dupa galerii pe partea spatii comerciale Mi-am luat ulei si filtru pentru viitoarea revizie. Preturi bune la Aska si merita facuta o investigatie. Link to comment
mike.omega Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Dar ce intalnire! Ce de lume! Ce de poze! Am avut un membru nou, initiat in tainele fotografiei si a scartaitului de frane de la Avensis! Link to comment
paul_marines Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 Mikey, ce sa zic asa frane infioratoare precum Avensis-ul si caderi in groapa de VW nu am mai vazut de mult. ) Intr-adevar mare intalnire si multa suflare la trecerea dintre sezoane. Link to comment
mike.omega Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Me want's more pictures! Stii tu la ce ma refer Astept pe mail sau pe mess Link to comment
MCojo Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Buey, restu' de poze doar la mine... de le vrei cotizezi in frappe-uri! Link to comment
mike.omega Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Buey, cooperativa canon-panasonic s-a miscat in timp record si momentan tu trebuie sa prezinti frappe-uri daca vrei poze ) Link to comment
dreamlike Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Mai aveti loc la Crazy sau au mai sapat un nivel? Cu surle si trambite va anunt ca saptamana viitoare va trebui sa faceti rost de cel putin un scaun in plus pentru intalnire ... daca aveti sa-mi faceti vreo recomandare sunt numai urechi (nu de alta dar nu vreau sa sufar un soc cultural cand o sa ajung intr-un oras asa cosmopolit si civilizat ca urbea in care ne taraim basinile). Ma astept sa gasesc o alta Romanie ... Romania lui Boc si neamul lui. Link to comment
MCojo Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Pai deja ma pregatesc serios pentru venirea ta... nu beau si nu mananc nimic in ultima saptamana! Nu de alta, dar cinstea trebuie facuta ca la noi, ca la romani! ) Link to comment
MCojo Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Am inteles deci, ce punem pe gratar e din partea lui Filip... Link to comment
free_spirit Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 (edited) Am avut un membru nou, initiat in tainele fotografiei si a scartaitului de frane de la Avensis! Salutare !! Alo, alo !!! Stai bre, ai rabdare si cu mine, ca abia acu' vazui compu' in fata ochilor. ) Deci poze zici, da?? Iaca ,uite. Si cu franele de Avensis..., sa ma scuze stiu eu cine ,( dar ..meseria e de vina ca aud toate prostiile) , defect profesional, cu alte cuvinte. Respect !! P.S. Gratar, gratar, gratar !!!! ( azi am facut repetitie pentru asta ) ) @ Mike. Stiu ca este vorba de ala mic a lu' MCojo, da'...m-am dat' si eu lovit Edited March 1, 2009 by free_spirit Link to comment
paul_marines Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 Si cu franele de Avensis..., sa ma scuze stiu eu cine ,( dar ..meseria e de vina ca aud toate prostiile) , defect profesional, cu alte cuvinte. Sprite nu te mai da modest, nu-ti sade bine. Si surd, afon, agramat sau analfabet daca eram si nu-mi scapa acel jalnic sunet de tulnic dintre discurile Toyotei Avensis. Nici cu artrostop nu se mai face bine. Filip - felicitari pentru medalie, te-am vazut la TV ... da la TV . Deja ma roade pizma si musai de un gratar. Link to comment
Alex.T Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Domnule MCojo sa va traiasca bebelul. Sa creasca mare si frumos. Cand ne-am intalnit in vara nu se nascuse inca nu? Link to comment
mike.omega Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 @Free Spirit: daca tine vremea cu noi, punem de o deplasare prin Cheile Dobrogei? @Safari: mai bine zi ca i-ai facut si reclama! Link to comment
free_spirit Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 @Free Spirit: daca tine vremea cu noi, punem de o deplasare prin Cheile Dobrogei? Ooooooooohhhhh, daaaaaaaaaa !!!!!!! Mai ales ca avem motiv . Link to comment
Alex.T Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 In ce perioada ai fost? 23.08.2008 Link to comment
dreamlike Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 (edited) Inteleg ca e criza in tara, dar chiar asa sa ma bagati in datorii doar pentru ca vin acasa ... . Domnule Mike.Omega, au intrat cumva Cheile Dobrogei in circuitul turistic romanesc de cand blondisca a ajuns ministresa? Daca asteptati un prilej de a iesi afara din barloguri atunci as fi foarte bucuros sa ne intalnim toti domnii cu doamnele sau domnisoarele aferente si sa mergem oriunde unde nu e nisip sau petrol. Edited March 2, 2009 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Nu cred, daca vrei in circuitul turistic al blondei de la Cotroceni, trebuie sa gasesti izvoarele termale din capitala Link to comment
Recommended Posts