raskala Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Vand Matiz din 2002, reparatie capitala motor facuta acum 700 de km, cauciucuri noi. Link to comment
m.marcel Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 poate ne spui si noua ce dotari are... Link to comment
raskala Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 (edited) Mai bine am sa pun niste poze. Edited March 2, 2009 by raskala Link to comment
mosgerila Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Salut, sunt interesat de masina. Ce a avut la motor? Ce dotari are? AC? Euro? Link to comment
mugur Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Am impresia ca e chel...adica fara dotari Link to comment
raskala Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 Da, este modelul chel, adica fara aer conditionat. Este Euro 2, reglaj electric faruri... si cam atat. Masina am luat-o de la un amic, care a plecat din tara. Avea o bataie si cum trebuia sa schimb si distributia, piesele nu m-au sarit de 1000 lei si m-am decis sa-l fac. In schimb am aripa spate lovita, trebuie sa-mi fac programare sa o repar. Daca o faci tu fac reducere 100E. Link to comment
SORAN Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Fisa centrala sta intr-o pozitie aiurea pt. ca nu vine pe traseul gandit de fabrica, iar de pe galeria de evacuare lipseste ecranul protector lucru care va duce la o imbatranire mult mai rapida a fiselor...asta asa ca ai pus poza cu motorul Link to comment
raskala Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 Multumesc, dar spune-mi pe unde trebuie sa vina fisa centrala? Link to comment
Recommended Posts