skimpy Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Probabil proprietarul dinaintea mea a matizului a fost un pic mai nervos si a spart plasticul din interiorul volanului (cel prins cu 2 suruburi care apasa niste contacte pe acolo si canta claxonul. Am si eu o dulie de rugaminte. Ma poate indrepta cineva spre un magazin unde gasesc acel capac? Sau poate are cineva pe-acasa de vanzare sau donatie. Nu vreau sa apelez la tot felul de tertipuri sa imi schimb volanul (vreau sa fie cat mai naturala masina) La dezmembrari imi vand volanul cu totul si nu imi permit INCA. Ma puteti ajuta ? Link to comment
CatalinC Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 daca esti din bucuresti incearca la king champione,nu fac reclama Link to comment
Yaz Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Acel capac l-am schimbat si eu din aceleasi motive, costa in jur de 50 de RON, este imposibil sa nu il gasesti la un magazin Daewoo. Link to comment
skimpy Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 50 ron adica 500 de mii? ma gandeam ca e mult mai ieftin ptr ca la dezmembrari iau un volan cu 50 ron Link to comment
Yaz Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Cumpara tot volanul atunci, capacul atat costa oricum. Link to comment
skimpy Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 alta sansa in afara de improvizarea unui sistem de prindere? nu are cineva un volan ratacit? Link to comment
Yaz Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Am eu capacul vechi daca te ajuta, il poti repara dar nu m-am obosit eu, am preferat sa cumpar altul. Link to comment
skimpy Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 daca e tot rupt nu ma ajuta neaparat Link to comment
Yaz Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Este rupt ca de asta l-am si schimbat. Link to comment
skimpy Posted March 11, 2009 Author Share Posted March 11, 2009 l-am surubait si prins cu o bucata de tabla. nu e ca nou, dar merge(momentan). Link to comment
Recommended Posts