ageana Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 (edited) Va pot oferi o gama larga de piese auto pt Daewoo, atat noi cat si din dezmembrari. In principal am piese de Cielo si Matiz, dar se mai gasesc si pt celelalte modele. Spuneti ce va intereseaza, si eu va spun daca am si eventual pretul. De asemenea, ofer si servicii de reparatii/ revizii la preturi pe jumatatea service-urilor, si cu mecanic specializat Daewoo. Exemple de preturi: - schimbat distributie Cielo OHC - 450 lei cu tot cu piese; - schimbat distributie Matiz - 400 lei cu tot cu piese. O sa pun si o lista sumara cu piese si preturi ca sa va faceti idee. Piese MATIZ: - aripa fata noua - 110 lei - panouri usi SE - 400 lei setul complet - portiera (oricare) - 400 lei bucata - capota motor - 250 lei - scaune fata - 250 lei bucata - planetara stanga noua - 450 lei - bancheta spate - 260 lei - spoiler spate alb - 120 lei CIELO: - catalizator - 450 lei Edited March 2, 2009 by ageana Link to comment
cosmin_cosmin_1 Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Ai piesa incercuita din imagine (de tico)? Poate fi si fara motorasul negru, mie soclul imi trebuie Link to comment
RD-Woo Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Carcasa filtrului de aer(96143221)? noua sau SH (intreaga, cleme de prindere, etc..) si garnitura (membrana) de cauciuc (96143508) Link to comment
guru Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Daca mai ai spoiler spate alb pentru Matiz, da-mi un semn. Maine trec prin Pitesti. Link to comment
Lucian M Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 IAC pentru Matiz? Am pus si eu un anunt. Link to comment
raresvintea Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 (edited) scz nu mai trebuie! Edited April 14, 2009 by raresvintea Link to comment
ches Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Am nevoie de o usa stanga spate de Nubira 2. A mea a fost zgariata cu o cheie si de asemenea are vopseaua un pic (2-3 cm) crapata chiar deasupra bandoului negru de pe usa (bandoul a fost "proptit" intr-un stalp). Ma intereseaza un schimb, adica sa dau usa veche si sa iau una noua pe care sa o montez tot la dvs. Nu as vrea sa ma complic cu vopsitorie si altceva pt ca risc sa nu iasa la culoare. Masina este gri metalizat (cod culoare 92U). Ma intereaseaza daca aveti usa si care ar fi pretul pt manopera si diferenta pe care trebuie sa o platesc pt usa noua. Multumesc! Link to comment
vonLeeb Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Ai geamurile de faruri de Matiz? In stare buna, nematuite sau zgariate. N-are rost sa dau banii pe un far cu totul. Link to comment
titus Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Pentru service trebuie sa vin in Pitesti? Vreau sa-i fac o revizie la Matiz, frane, ulei, filtre, etc.. Link to comment
ledezeu_florin Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Au cumva macarale de geamuri electrice pt matiz? adica tot ce trebuie pt geamuri electrice? Link to comment
varais Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Ma intereseaza si pe mine lampa stop spate dreapta pentru Nubira II. Un mesaj pe PM daca se poate. Link to comment
bibi Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Pentru Matiz următoarele piese (de preferință culoare roșu super): aripi față stânga și dreapta ușa dreapta fața: tabla + geam mare oglinzi retrovizoare laterale cu reglaj din interior fețe uși tip SE finiții superioare stâlpi mijloc și spate Link to comment
Aty Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Salut! Aceasi rugamite o am si la tine...poate am noroc ...daca se poate spune asa. Pana ma prind ce mai imi lipseste asa avea nevoie de usa stanga spate, luneta, cele 2 gemulete stanga spate. asta daca le mai ai...sau le ai. Multumesc Link to comment
guby Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Salut, M-ar interesa un far dreapta pentru Cielo. Imi poti spune un pret? Mersi Link to comment
vasiledintomis Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 bloc semnalizare + lumini ,stergatoare Tico? Link to comment
slasher Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 (edited) Broasca portiera sofer Cielo sau Espero (sunt la fel) Edited June 18, 2009 by slasher Link to comment
roka Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 o antena cielo? astept raspuns aici sau eventual PM. Link to comment
mr_x4you Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Compresor AC Cielo gasim cumva ? Link to comment
andy_t_v Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 caut un spoiler spate +tripla stanga cielo berlina...ai asa ceva si la ce pret? Link to comment
Recommended Posts