EM!L Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Facem şi noi vreo mişcare? Nu neapărat azi, că e o vreme tare neprietenoasă, dar măcar zilele viitoare... Poate-or veni vremuri mai bune Link to comment
EM!L Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 Păi, credeam că dacă deschid topicul sunt "scutit" şi-i las pe alţii să propună Nu ştiu ce să zic, doar ce am venit de afară, unde cât timp am dat de mâncare la căţei, am îngheţat de frig... Brrrr S"> Link to comment
scorpion Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Ar trebui sa facem o intilnire , macar intr-o benzinarie la o cafea, propun una la OMV-UL de pe Calea Bucuresti astazi la 20.30 . Daca avem ceva poze pe stick , vin eu cu laptopul . Se anunta cineva ? Link to comment
EM!L Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 Dacă am văzut, pe la 18, că nu s-a anunţat nimeni, am început "lupta" cu o sticlă de vin... aşa că doar cu tramvaiul aş mai putea ajunge acolo E vorba de OMV-ul de la Emma Est, nu? Link to comment
EM!L Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 Poate mâine. De 44 de pahare... cu suc! > Link to comment
Recommended Posts