Shenck Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Citi va jucati cu cubul? In cit timp il faceti? Pt maniaci am si o problema de rezolvat Link to comment
strumfuadi Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 cand eram copil rupeam cubul.. shtiam formulele pe de rost.. fatza la dreapta, stanga inainte de doo ori...pana mea.. recordul meu a fost de 2minute shi un pic.. parca 15 sec.. Link to comment
Shenck Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 Depinde de cum sint dispuse bucatile, se poate scote si sub un minut. Strumfule , te mai joci? Cu cubul facut se roteste (fortat) unu din colturi. Sa se refaca cubul fara sa il fortezi la loc. Link to comment
Leutzu Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Am avut si eu un cub din acesta, dar sincer, poate imi explicati voi, care e placerea de a te juca cu un d-asta ca eu nu reuseam decat sa ma umplu de nervi Link to comment
VIPER Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Io il faceam extrem de iute: bagat surubelnita in el, il faceam bucati si apoi... puzzle! Link to comment
strumfuadi Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 mwahaha, asta e din ciclul "tarzan e puternic - tarzan mai da o gaura.." Link to comment
VIPER Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Nuuuu, din ciclul: forta invinge inteligenta, intotdeauna! Link to comment
Recommended Posts