ktn91land Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 La sfarsitul lunii februarie clubul celor cu masini marca KIA au incercat sa intre in cartea recordurilor formand cea mai mare coloana de masini de monomarca. Au plecat vreo 40 din bucuresti iar pe la brasov erau circa 150. Nu stim inca daca recordul a fost validat sau nu dar sigur noi (daewoo&chevrolet) putem sa-i intrecem. Intai parerile voastre, apoi poate ne organizam!!! Ei??? Link to comment
Alezz Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Astia abia se strang 10 la o intalnire nationala si tu vrei 200 de maisni...funny . Link to comment
_escu Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Lucian, cred totusi ca intrebarea retorica a Ilenei e o reactie la postul lui Alezz care se referea la... Daewoo&Chevrolet Daca vorbim de "monomarca" ar cam trebui sa separam Daewoo de Chevrolet, nu? Deci sansele ar fi si mai mici in cazul in care ne-am imparti in doua... Link to comment
Englishman Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 (edited) Ma bag. Haideti s-o facem, pe bune. Mi se pare o super idee. Chiar, Leganzele in fata, urmate de Nubire, Espero-uri, Cielo-uri, Matizachi si Ticalosii iincheind coloana. Toaletarea masinilor obligatorie. Edited March 7, 2009 by Englishman Link to comment
Alezz Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 ileana said: Astia fiind cine? Fiat club? Mai conteaza? Link to comment
ktn91land Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 Bine Englishman! iIn sfarsit o opinie pozitiva! Auzi reactie: "dai tu benzina" (no offense augustin) dar ma gandeam s=o facem for fun. Asa cum pleci intr-un week-end la plimbare, putem sa ne distram de minune cu o coloana de nebuni... Hai cva o viatza avem si o masina (sau mai multe ) ce mai inseamna 20 de kile de benzina... hai s-auzim si pe altii ... Link to comment
Tommy Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 (edited) Frumos ar fi s-o facem pt noi.. nu pt vreun record .. Edited March 7, 2009 by Tommy Link to comment
EM!L Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 (edited) Englishman said: Leganzele in fata, urmate de Nubire, Espero-uri, Cielo-uri, Matizachi si Ticalosii iincheind coloana. Haidi bre, şi io ce fac?! Da' cei cu Chevy-uri? Edited March 8, 2009 by EM!L Link to comment
Cumnatu Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 augustinionut said: Dai tu benzina? Din cate stiu ( posibil sa gresesc ) se da si premiu ceva de genul 5-10 mii euro asa ca ar ajunge relaxat pentru benzina tuturor. Asta daca ar conta cei cativa litrii care i-ai consuma sa te vezi la stiri si sa ramai in istorie ar conta. Ma bag si eu si pentru ca suntem multi dar avem masini diferite ar trebuii sa gasim o solutie prin care sa iasa in evidenta ca reprezentam acelasi sector/forum etc. Link to comment
Tommy Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Comnazi un colant pe care sa scrie .. Espero tunning Link to comment
_escu Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Pai haideti sa facem o lista cu cine ar fi dispus sa participe, sa vedem daca macar teoretic am putea face asa ceva. In prima faza ar fi necesar sa se precizeze macarnumele, masina/model si oras. In functie de cum arata lista am putea sa vedem daca e cazul sa ne organizam si la final sa stabilim traseul si data. Eu unul ma inscriu: _escu / Matiz / Bucuresti Link to comment
EM!L Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 (edited) Cumnatu said: se da si premiu ceva de genul 5-10 mii euro asa ca ar ajunge relaxat pentru benzina tuturor. Păi şi tractoriştii ce fac? ... iau motorină pe cupoane agricole?! Edited March 8, 2009 by EM!L Link to comment
paul_marines Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 (edited) ktn91land said: clubul celor cu masini marca KIA au incercat sa intre in cartea recordurilor formand cea mai mare coloana de masini de monomarca. Ce facem ca nu suntem nascuti sub aceiasi zodie ? Sau poate gasim o gaselnita cu membrii vreunui forum, desi pe Discovery se intalnira undeva pe 66 numai vreo 1500 de pasionati de masini. Cam aici cred ca ar trebui sa ne gandim. Edited March 8, 2009 by safari hunter Link to comment
bebelushu Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Poate vine fiecare membru, cu tot neamul lui si asa depasim bariera de 1500 de membrii. Link to comment
ktn91land Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 Of, of, tipic romanesc: " sa ne mai gandim... sa vedem ce-o sa fie ... c-o fii, c-o patzi..." Link to comment
_escu Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 (edited) pana la urma suntem doar 5 care ne-am manifestat intentia de a participa si de la intentie pana la actiune e oricum cale lunga. sa fiu sincer ma asteptam sa fie mai multi amatori, macar ipotetic... le: de ce a fost mutat topicul la "Intalniri Bucuresti" si nu la "Intalniri nationale"? Edited March 8, 2009 by _escu Link to comment
ileana Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Nu l-a mutat nimeni, aici a fost deschis. Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Ma bag si eu, daca tac exemplarele cu remarci destepte de genul "dai tu benzina?". Bine ca nu ne intreaba daca dam noi curentul pentru calculatorul de la care tasteaza. Link to comment
Englishman Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 (edited) Chiar jenant. Apropo, participarea nu e obligatorie, daca trebuia mentionat. Da-o dracu` de treaba...daca nu am bani sa-mi cumpar paine ce fac, tip in gura mare ca vreau cozonac? macar tac si raman ...filozof. Zmeule, c`est la vie...tot la rezervor si la burta se gandeste omu`. Multi Feti Frumosi de-ai tai sunt pe lume... Edited March 8, 2009 by Englishman Link to comment
_escu Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Cred ca si daca s-ar fi pus problema sa venim pe jos, cu talonul masinii in buzunar, tot s-ar gasi unii sa se intrebe cine le deconteaza pingelele si caloriile arse. Aia de la Kia au facut 200 de km cu 150 de masini iar noi reusim sa nu adunam nici macar 10 amatori pentru aprobarea ideii pe forum. Si radeam de FiatClub. Link to comment
ktn91land Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 Poate e prea devreme si lumea nu prea a apucat sa citeasca topicul. Sa fim intelegatori si sa mai acordam timp ... o saptamana - doua. Sau... propun sa o facem chiar de Pasti. Tot e lumea libera ... si facem si un concurs de ciocnit oua rosii ... sau de ciocnit masini (indiferent de culoare)... ... aaa... exagerez, nu? Link to comment
Tommy Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 (edited) Intru si eu, daca trebuie musai cu daewoo... vin cu matizul, ca nu mai am cielo, dar ideea nu stiu daca e neaparat de monomarca, pentru ca suntem cei care zilnic sau aproape zilnic aici.. mie asta mi se pare extraordinar, nu ce conduce x sau y. Nu e bun de paste, fiecare e pe la familia lui. Edited March 8, 2009 by Tommy Link to comment
Recommended Posts