Alezz Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Unde sunteti voi oare joi seara cand ploaie/vant/soare/ninsoare ne adunam la polivalenta. Si-au dat seama ca s-a stricat treaba si ca nu mai are rost sa vina... Link to comment
ileana Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 (edited) Adica eu fac in fiecare joi 130 km ca sa vin la o treaba stricata? Ma jignesti, atat pe mine cat si pe ceilalti care vin joia. Dar probabil ca strugurii pe care nu ii mai poti gusta, sunt intotdeauna acri. Edited March 9, 2009 by ileana Link to comment
perfidus Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Si atentie Polivalenta ca se incalzeste asfaltu, iese ceapa si prazu' si acusi invadeaza oltenii... Eu sustin ideea chiar daca am autocolant chevroletclub.ro. Mai avem Matizaci de rezerva pe la colegi... Link to comment
Tommy Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Da.. ar fi superb sa ne intindem pe tot fagarasul .. mai ales ca se si vede frumos de sus, umplem toata valea Link to comment
Vlad Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Se poate si cu toyota? tot de pe acolo provine... Link to comment
Englishman Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 (edited) Rectificari : 1. Dom`ne, vii cu orice masina care are ochii oblici. (Oare mongolii or face masini? ma rog, nu importa) Daca e japoneza sau tailandeza, bagi un sticar de bun simt cu DAEWOO/CHEVROLET CLUB pe ea. ( poate fi si un fular pe antena) 2. Se accepta orice fel de Daewoo, ruginit, paradit, sau din contra, mint condition ( adica tipla, ca a` meu. ) 3. Toaletarea NU mai este obligatorie. ( decat cea personala, de la individ la individ, fiecare cum crede de cuviinta) 4. Se asigura asistenta tehnica gratuita ( contra cost, bineinteles, si daca exista membri calificati in coloana) Eu, calificat cum sunt, vin dupa mine cu sfoara de tractat. Atat pot dpdv tehnic, atat ofer. Moca. A, si am plamani buni, pot curata orice filtru de aer. In speranta ca s-au mai domolit cerintele ( care oricum, nu existau), vrem sa vedem lumea la treaba. Deci, inscrieri. L.E Cele de mai sus sunt menite a impulsiona lumea sa participe. Edited March 9, 2009 by Englishman Link to comment
darky Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Ma bag si eu asa la ore tarzi in noapte ... da de ce trebuie sa copiem pe alti ... Link to comment
Cumnatu Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Nu e vorba de copiat, e vorba de competitie, de depasirea pragurilor impuse de altii samd. Eu ma bag ( de parca ar conta ) dar dupa numarul ( nu calitatea ) celor de la intalnirile din Bucuresti cred ca nu avem nici un fel de sansa asa ca... A, si am plamani buni, pot curata orice filtru de aer. Pe post de turbina nu te combini ? Link to comment
ing3r Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Ma bag si eu, si asa imi plac: competitia, aglomeratia (dac-o fi...) , intalnirile si noii prieteni! Si-au dat seama ca s-a stricat treaba si ca nu mai are rost sa vina... Asta crezi tu, la ultima intalnire la care am participat eu la Polivalenta ( mai demult intr-adevar) ne-am strans pe putin 20-25 persoane! Este adevarat, compania de exceptie!!! Link to comment
darky Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Hmm daca tot vreti sa o facem atunci nu ar trebui sa o facem ca cea mai mare intalnire a unui forum auto ??? nu de alta da si la intalnirile din bucuresti sunt vre-o 2-3 cel mult 4 daewoo !!! Oricum daca ajungeti la 100 vin si eu Link to comment
Wolfman Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Propun sa fie concomitent cu Intalnirea Nationala din mai de la mare (29-31 mai), asa dam si un sens marsului si putem avea si mai multi participanti; putem pleca toti pe A2 o anumita distanta , dupa care cei care nu vin la mare se intorc spre case. Obligatoriu toate masinile din coloana vor avea autocolant al forumului iar coloana poate fi deschisa de un Tico si incheiata de o Leganza. Pareri? Link to comment
darky Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Uite ce am descoperit si loganu a facut coloana ... Ideea lui wolfman mi se pare mai buna Link to comment
zeneseu Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 ... coloana poate fi deschisa de un Tico si incheiata de o Leganza. Pareri? Bag seama ca vrei sa mergi la aspiratie... chiar asa de mult a inceput sa consume Leganza? Link to comment
Wolfman Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 (edited) Nu bre, vin cu tico (leganza pe gaz haleste cat tico pe benzina, oricum). Insa nu vreau neaparat sa deschid coloana (ca va cresc consumul ), pot fi si mai spre coada... Edited March 10, 2009 by Wolfman Link to comment
andreib Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 (edited) Buna idee wolfman... Daca e concomitent cu intalnirea de la Costinesti ar fi fain, facem doar un detour prin Bucuresti. Asa ma bag si eu . Membrii dwc din Moldova ar putea sa se intalneasca la Bacau/Focsani ca sa fie in drum... Edited March 10, 2009 by andreib Link to comment
zeneseu Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Acu' sa fiu si eu gica contra, o asemenea manifestatie nu necesita ceva autorizatii? In special de la rutiera. Link to comment
andreib Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Pai nu scandam lozinci, mergem cu viteza normala pe un drum public... Am nevoie de autorizatie pt asta? Link to comment
zeneseu Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 (edited) Avand in vedere numarul mare de masini ce se vrea prezent... Din cate tin eu minte, la fel au facut si motociclistii - un fel de mars si au avut nevoie de avizul politiei rutiere. Nu cred ca ar fi rau sa va interesati inainte. P.S. Mergeti cu viteza normala, pe un drum public, in mod organizat. Edited March 10, 2009 by zeneseu Link to comment
Wolfman Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Te delegam pe tine sa te ocupi de asta, zeneseule. (stii doar, nu veni cu idei ce ti se pot da ca sarcini ). Link to comment
_escu Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 (edited) Eu nu cred ca avem nevoie de aprobarea politiei. Nu gasesc nicaieri in codul rutier reglementari cu privire la circulatia in coloana organizata pe drumurile publice. Poate doar daca am solicita aprobarea lor pentru folosirea benzii de urgenta la deplasarea pe autostrada, avand in vedere numarul (teoretic) mare de masini si disconfortul pe care l-am putea provoca celorlalti participanti la trafic indiferent de viteza cu care ne-am deplasa. Dar altfel nu vad de ce am avea nevoie de aprobarea politiei, poate doar sa ii informam... ca sa nu le sara chipiul cand vor vedea stolul de coreene venind spre ei Edited March 10, 2009 by _escu Link to comment
zeneseu Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 (edited) Din cate tin minte, nici la ultima delegare propunerea/ideea NU mi-a apartinut... Edited March 10, 2009 by zeneseu Link to comment
steph Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 @Dj. Eu nu am mai ajuns la polivalenta din diverse motive ce tin de timp dar oricum nu m-am plans eu ca nu intram in cartea recordurilor. De exemplu initiatorul topicului are o mana de posturi si eu unul nu l-am vazut la fata la intalniri dar vrea coloane de sute de masini. Sincer nu am auzit sa fie joia plin de useri noi dornici sa se integreze in comunitate. Link to comment
Alezz Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Daca omul venea acum 4 ani cu ideea era ok.Acum abia 10% din userii acestui forum mai au Daewoo. Cat despre prezenta la intalniri,mai bine schimbam subiectul. Link to comment
EM!L Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 (edited) 1. Dom`ne, vii cu orice masina care are ochii oblici. (Oare mongolii or face masini? ma rog, nu importa) Daca e japoneza sau tailandeza, bagi un sticar de bun simt cu DAEWOO/CHEVROLET CLUB pe ea. ( poate fi si un fular pe antena) Da' mai bine nu prestează ea un masaj?! Ah, sau te refereai la maşină?!... Gata, am rezolvat. Am făcut schimb cu Alexino şi vin cu Matizul lui Edited March 10, 2009 by EM!L Link to comment
VAXXi Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Bun, deci: - data: 29 mai 2009 - ora: 11 AM (e suficient timp si pentru cei care vor sa vina mai de departe) - traseu: pe A2, spre mare; cine merge la intalnire, merge la intalnire; cine nu, se intoarce #1. Cine stie un punct bun de intalnire prin zona, ca nu prea cred ca merge sa ne intalnim in benzinarie ? Merge sa ne insiram pe strada aia care merge pe langa garla, spre iesirea din Bucuresti ? #2. Cine are habar despre cum se procedeaza cu omologarea asta ? mai ne batem capul, sau o facem de amorul artei ? #3. Alezzule si ceilalti, daca aveti nemultumiri felurite, vedeti Coltul Terapetului sau deschideti un topic, nu il balaciti p-asta. Mersi. Vamos a la playa! Link to comment
Recommended Posts