Jump to content

Cartea Recordurilor - 29.05.2009

Recommended Posts

Merge pe Teodor Pallady pe dreapta, Dupa Trapezului incolo e loc pe prima banda, sunt 3 benzi pe sens si nu se prea foloseste.

@steph. Sorry pentru replica mea usor acida. Oricum nu conteaza initiatorul, conteaza ideea. Numai sa nu uit pana atunci :P .

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Legat de promovarea evenimentului : Exista printre noi (eu cunosc 2) posesori de Daewoo (intimplator Leganza :D ) care au de-a face cu audio-vizualul. Nu dau nume (stiti voi prea bine la cine ma gindesc :P ), dar daca va simtiti cu musca pe caciula, nu va dati la o parte. Nu stiu cit de rigida e disciplina in domeniul audio-vizualului, insa eu unul nu cred ca se supara cineva daca se introduce (spontan desigur) un anunt pentru a promova marsul. Mai ales ca unul din colegii nostri are o emisiune cu un nume ce se apropie al naibii de mult de fenomenul auto.

nu vreau sa fiu negativist... dar de cele mai multe ori si o simpla coloana de 3 masini la drum lung aduce nervi. nu vreti mai bine sa ne intalnim toti la destinatie :) ))))

nu vreau sa fiu negativist... dar de cele mai multe ori si o simpla coloana de 3 masini la drum lung aduce nervi. nu vreti mai bine sa ne intalnim toti la destinatie :) ))))

daca citeai postiturile iti dadeai seama ca propunerea a fost sa mergem pe autostrada si sa incercem sa nu deranjam pe nimeni si intr-un moment cand nu prea se circula... eventual pe la ora 2 sau 3 noapteA

Salutare!

Eu sunt nou pe aici... vreau sa vin joi sa ne cunoastem si sa discutam despre acest mars. Mi-ar placea sa particip.

Dar vad ca pe aici s-au ales mai mult posesorii de daewoo... noi, cei cu chevrolet ce facem? :P

Eu de curiozitate as face alt test :) sunt cuiros cati pot veni la intalnirea de joi ... nu de alta dar nu am vazut niciodata mai multi de 6-7 oameni ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...