TRAKE Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Va rog, cine ar putea sa ma indrume de unde as putea cumpara bujii NGK BPR5EY-11 din Constanta ? Multumesc anticipat pentru sfaturi. Link to comment
niki Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 (edited) Daca nu se gasesc la nici un magazin de piese auto, incearca la http://www.meteor.ro/ (au depozit si la Constanta) Edited March 8, 2009 by niki Link to comment
bob7 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Am cumparat eu acum cateva zile de la www.alpadrino.ro , 13 ron bucata din pacate nu au magazin in constanta . Link to comment
mircea mircea Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Poti face comanda la unul dintre magazine si le aduc in 2-3zile cel mult. Dar atentie ca s-ar putea sa-ti dea bujii cu alt cod. Link to comment
andrew Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Ultima data am gasit NGK la Delfinariu, pe Bdul Mamaia, chiar inainte de intersectie, pe dreapta, sensul de mers dinspre oras spre Mamaia. Link to comment
Recommended Posts