paul_marines Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Iata cateva marturii existentiale ale celui revenit intre noi. Dreamlike te asteptam sa-ti revii si sa te reintegrezi in obiceiurile de alta data. "> Link to comment
MCojo Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Reusi sa ajunga barza, cam in liniste ce-i drept... Link to comment
mike.omega Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Bine ai revenit Dreamlike! Te asteptam la un frappe! Link to comment
paul_marines Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 Bine ai revenit Dreamlike! Te asteptam la un frappe! Frappe? Bey Mikey, pana la frappe mai are 299 de probleme de rezolvat )"> Impozite, facturi, taxe, ... Link to comment
MCojo Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Impozite, facturi, taxe, ... De proiectat bebey... Ca tot nu si-a luat notite prea multe in seara asta, o fi retinut el esentialul... Link to comment
mike.omega Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Forma aia inca nu am asimilat-o, a dat eroare, ecran albastru, d'astea Link to comment
andrew Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 (edited) Bine ai revenit, Dreamlike Edited March 8, 2009 by andrew Link to comment
free_spirit Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Salutare !! Salut, nene Dreamlike si " uelcom" in dulcele grai neaos americanesc, dar de care, sunt sigur ca te-ai saturat ). Deci, bine ai venit inapoi sanatos si dupa cum bine cred ca ai observat, nu am fost noi cei care v-am intampinat la aeroport, ci colegii mei de la Braila.Ma oftic, oricum, ca nu am fost si eu in comitetul de primire, dar...sper sa ma pot revansa cu un gratar in padurea Olimp, oricand o sa vrea muschiul tau sa fie rasfatat cu oaresce fripturi din orice fel de animal ( disponibil, evident) O sa ne vedem sigur pe 12 si pe 13, la "Topraipraf". Pana atunci, te pup, iti doresc odihna placuta si toate cele bune. Respect !!! Link to comment
yannlepantrec Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Bine ai venit, Filip!!! Link to comment
dreamlike Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Multumesc tuturor pentru urari astept cu nerabdare sa va revad. Link to comment
Recommended Posts