VIPER Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Dragii mei, care aveti idee cat costa trecerea cu bacul la Drobeta Turnu-Severin, in Bulgaria? Ma intereseaza pret/masina. Multumesc anticipat. Link to comment
NFS Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Pai 1. cred ca faci o confuzie: cu bacul la bulgari treci pe la Calafat! (vis-a-vis de Drobeta e Serbia, trust me sau, ma rog, poti sa pleci si de la Drobeta, si te lasi in voia curentului ) si 2. nu stiu cit costa, in schimb stiu ca nu are un orar fix (am dat telefon si m-am interesat, asta vara, daca treceam pe acolo, scuteam 200km din drumul spre Kosovo). Pleaca in momentul cind se umple, adica (,) cind se string vreo 30 de masini, cite incap pe bac!!! Link to comment
VIPER Posted February 19, 2005 Author Share Posted February 19, 2005 Cum zici mantale, io cu zoologia stau tare prost. Calafat sa fie. Cat sa fie oare trecerea, aia ma roade? Apoi, cartea verde si asigurarile medicale se pot face si la vama? E mai bine sau nu? Apoi, ce acte trebuie sa am la mine avand in vedere ca masina e in leasing? Scuze ca apar mai multe intrebari... Link to comment
NFS Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Nu e zoologie, e filatelie! Gasesti aici absolut toate informatiile dorite, inclusiv telefon, sa-i suni si sa te socializezi cu ei! http://www.mtromania.ro/oferta/info/inform...le/schengen.htm Traiasca Google... Link to comment
VIPER Posted February 19, 2005 Author Share Posted February 19, 2005 Sar'na. Doar ca unele chestii de acolo sunt aberante... Cartea de identitate nu am cum sa o am, e la firma de leasing... De exemplu... Apoi, nu mi-e clar: imputernicirile de la firma de leasing si de la firma beneficiara, trebuie sa fie normale, sau autentificate la notar? Ca multi din cunoscutii mei au trecut cu acte normale, stampilate de firma si atat... E o ceata imensa... Link to comment
aztec Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 la turnu severin se trece pe roti, adica pe podul de la portile de fier... depinde unde vrei sa ajungi Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 La mine a fost cu acte normale, adica doar stampila si semnatura, fara notar. De fapt nici nu ne-a intrebat la vama deci... De ce vrei sa te chinui cu cartea verde la vama? Nu crezi ca poti sa o rezolvi in Bucuresti? Aici ai avantajul terenului propriu daca ma intelegi... Link to comment
LONG VEHICLE Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Pai 1. cred ca faci o confuzie: cu bacul la bulgari treci pe la Calafat! (vis-a-vis de Drobeta e Serbia, trust me sau, ma rog, poti sa pleci si de la Drobeta, si te lasi in voia curentului ) si 2. nu stiu cit costa, in schimb stiu ca nu are un orar fix (am dat telefon si m-am interesat, asta vara, daca treceam pe acolo, scuteam 200km din drumul spre Kosovo). Pleaca in momentul cind se umple, adica (,) cind se string vreo 30 de masini, cite incap pe bac!!! inteleg ca ai fost in Kosovo prin drobeta.ai putea, te rog, sa-mi dai detalii, m-ar ajuta f.mult Link to comment
Recommended Posts