Jump to content

Kalos Vs: Renault Clio, Skoda Fabia, Fiat Albea

zack

Ce aţi alege:  

95 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

si de ce la automobilele fabricate in ASIA sunt taxe vamale??? Daca erau ieftine si nefiabile, de ce s-au pus taxe vamale??? Acum pe bune...de Lexux ai auzit? Toyota, Honda, Subaru? Intradevar, masini varza la fiabilitate...

De ce in Anglia, Franta, SUA, in topurile celor mai fiabile masini aceste marci domina topurile???

Eu unul as alege o Asiatica in favoarea unei nemtoaice...

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

"... Kalos are +30% taxe ,eu sunt de parere ca mai trebuie asteptat pina in toamna cind o sa apara noi modele in RO care o sa merite cu adevarat ,EX: Kia RIO , noul Clio ,etc ..."

Ai vreo informatie cum ca Rio o sa fie scutit de taxe ?

Pai e simplu Vlad daca KIA Sportage incepe de la 13.500euro CIP si Tucson care este aceiasi masina incepe de la 16.000euro CIP inseamna ca KIA este mai ieftin , pretul anuntat in RO pt noua KIA RIO incepe de la 6000e CIP deci mult mai ieftina decit concurenta.

Kia vine cu viteza si sufla in spate cu putere lui Hyundai ,o sa fie un real succes si pe piata romaneasca .

De asemenea suzuki are oferte foarte bune .

Edited by BogdanG

Pai la 16.000, Tucsonul e dotat cu aproape tot ce-i trebuie, pe Kia, in schimb tre sa mai pui ca s-o faci echivalenta la dotari. Moment in care devine echivalenta si la pret, daca nu chiar peste!

BogdanG, discursul tau , dupa parerea mea, nu e doar off topic dar este si lipsit de logica ... masina x nu merita pentru ca are taxe vamale mari in timp ca la masina y aceleasi taxe nu mai sunt o problema ?! ... care e legatura dintre masinile din topic si Sportage/Tucson, Suzuki and so on

Cat despre asta :

"pretul anuntat in RO pt noua KIA RIO incepe de la 6000e CIP deci mult mai ieftina decit concurenta."

nu te pot contrazice dar :

- ma indoiesc nespus atat timp cat sora mai mica (Picanto) incepe de la 5885 (cu motor de 1.1 si completamente cheala).

- Kalos-ul tot pe acolo incepe

"Kia vine cu viteza si sufla in spate cu putere lui Hiunday ,o sa fie un real succes si pe piata romaneasca"

Asta e foarte bine, concurenta nu poate fi decat benefica.

Eu nu am spus ca daca au taxe 30% nu sunt bune ,ma rog poate asta ai inteles tu ,am spus atit ,exista si alte alternative .punct.

Si daca au taxe 30% care e problema ? Se foloseste leasingul si se rezolva roblema .

Da' asta cine a scris-o ? Vezi poate iti stie cineva parola.

"Dintre toate masinile din topic nu merita nici una pt ca momentan Clio schimba modelul ,Fabia este destul de veche ,Albeea este Fiat si Kalos are +30% taxe "

...

Kia vine cu viteza si sufla in spate cu putere lui Hyundai ,o sa fie un real succes si pe piata romaneasca .

...

Acum Kia e puiutzul lui Hyundai, asa ca relax, nu isi sufla unul altuia nicaieri, pentru ca scopul semideclarat al alora de la Hyundai este sa migreze Hyundai catre clase mai de lux, in timp ce Kia sa ramina mai pentru saracutzi.

Noul Kia Rio arata al draq de bine, chiar imi place mai mult decit noul Accent.

:o fftopic: desi in ultima parte a acestui subiect ati cam luat-o pe "aratura", o sa imi dau si eu cu parerea

daca cineva care vrea sa isi ia masina si are bani, clar nu sta la discutie sa faca comparatii si isi ia o masina care duce in jur de minim 15 000 euro DDPT (marca, dotari, fiabilitate, etc).

In cazul nostru, sau cel putin al meu, imi pun problema banilor si atunci apar "sacrificiile" :mda: .

pt a ne ajuta facem un mic artificiu de calcul

de ex. toate masinile, puse in sondaj, le egalam cu un pret sa zicem 9000 euro DDPT. dar la pretul asta:

- kalos-ul il ai full option,

- skoda are ceva mai mult decat ar fi cheala,

- renault ar fi cu un airbag sau AC in plus decat Fabia,

- etc

de abia in momentul in care ai aceasta egalitatea de pret, pe diverse accesorii, iti dai seama mai bine cam ceea ce ti se potriveste si daca alegerea merita

referitor strict la subiect, umila mea parere este ca Chevrolet Kalos castiga aproape detasat.

Edited by K-Pax
  • 10 months later...

Si iaca ca vine noul Albea cu un motor de ultima generatie 1.4 FIRE cu dotari medii si acceptabile (peste LOgan) la 9.500 DDP(este si mai ieftin). Intr-adevar va musca tare din piata Loganului si nu numai.

Din pacate, masina este urata cu spume, chiar si in varianta noua. :) Normal, parere personala.

PS: au modificat cumva si dimensiunile jentilor si gumelor?

Corect, au bagat si 185 pe 14. Asta e bine.

Mai mult nu stiu pentru ca:

Invalid querry: SELECT * FROM `db_masini_acc` , `db_masini_acc_cat` WHERE db_masini_acc.ID_masina ='17' AND db_masini_acc.tip=0 AND tip1= AND db_masini_acc.ID_cat = db_masini_acc_cat.ID_cat ORDER BY db_masini_acc_cat.ord

MySQL error: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND db_masini_acc.ID_cat = db_masini_acc_cat.ID_cat ORDER BY db =))

Or fi bagat ABS? Cand m-am interesat eu (inainte sa iau kalos-ul) nu aveau pe nici o varianta ABS, explicatia vanzatorului a fost ca "nu e nevoie, abs se pune decat pe masini mari si grele".

Aveau ABS cand am luat la firma Albeele. Nu ni s-a recomandat pentru ca: "... nu stau prea bine cu electronica si... eu nu as avea incredere in el" (citat director reprezentanta). Era in jur de 700E.