Jump to content

New Ford Fiesta Or New Honda Jazz?

Recommended Posts

Salut . Sa o stapanesti sanatos . Rugamintea mea este sa mi dai si mie ceva detalii despre finantare ( avans , rate , casco , etc ) . Eu momentan am o fiesta , are vreo 7 mii de km la bord luata tot in leasing de vreo 3 luni si ma bate gandul sa o schimb . Masina merge perfect dar cine stie poate e loc de mai bine . Multumesc

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

in rest masina e o bijuterie a inginerilor si designerilor japanezi, iar la banii astia nu gasesti ceva mai fun si mai seducator.

Amatorilor de tractoare ieftine nu pot sa le urez decat.. consum mic si nu va intrebuintati prea mult

Eu cred ca gasesti. Nu despre asta e vorba aici, e chestiune de gusturi pana la urma.

Eu sunt amator de "tractoare", dar nu ieftine. Merci de urare. ;)

Rugamintea mea este sa mi dai si mie ceva detalii despre finantare ( avans , rate , casco , etc ) .
Finanţarea va fi prin Unicredit. Am terminat de făcut hârţoagele şi le-am dus.

Deocamdată e în... negocieri (sper să scot o dobândă de 9%). Detalii într-o zi - două.

Eu momentan am o fiesta , are vreo 7 mii de km la bord luata tot in leasing de vreo 3 luni si ma bate gandul sa o schimb .
New Fiesta? (uite-aşa revenim on-topic, că Civicul n-are legătură cu titlul...)

:osanale:

De fapt nu eu negociez, am o prietenă broker.

Să vedem ce iese.

Culmea e că există o ofertă cu 1 an CASCO gratuit, dar la... ASTRA.

Nu era de colo 1 an de CASCO moca, dar nici vreo nedorită partidă de sex cu ASTRA, în vreun caz nefericit.

Aşa că am ales alt asigurator, mai scump şi fără an gratuit. Raţiunea asta... :wallbanger:

• 2 weeks later...
După o săptămână jucată în serialul "Paştele de o săptămână la Unicredit", mă duc, în sfârşit, să iau maşina. :banana:

Ferea!

Bravo!

Sa o stapaniti sanatosi...