Jump to content

Întâlnirea Naţională 22-24 Mai 2009

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

GPS-ul imi da ca traseu asa: Focsani - Buzau - Pogoanele - Slobozia - A2 - etc

Intrebarea este aveti idee cum e drumu asta DN2C Buzau - Slobozia via POGOANELE ???

As dori un raspuns cat mai rapid. Multumesc

Tati, limiteaza-te la cestii mai... accesibile :) Altfel, ia-ti un GPS ;)

Imi pare rau ce te-am jignit si ca nu ma ridic la inaltimea pretentiilor tale,drum bun.

GPS-ul imi da ca traseu asa: Focsani - Buzau - Pogoanele - Slobozia - A2 - etc

Intrebarea este aveti idee cum e drumu asta DN2C Buzau - Slobozia via POGOANELE ???

As dori un raspuns cat mai rapid. Multumesc

Salutare!!

E cam valurit, pentru ca-i de beton si ,peste , au pus bitum. Si exista cel putin doua gropi naspa pe care le poti lua , daca nu esti atent, dupa Pogoanele. In rest, se poate trai bine, in regim de 100-120 km/h. Dar, totusi, daca vrei parerea mea personala, mai bine alegi sa treci pe la Galati cu prima cursa sau pe la Braila,si chiar daca nu prinzi rasaritul, nu-i nimic, soarele va rasari sigur si a doua zi. Zic ca sanatatea ta si a celor din masina, dar si masina,sunt mai importante decat un rasarit.

Respect !!

Edited by free_spirit

Lasa bre Uskate Pogoanele deoparte, ala-i drum pentru dacioti care merg cu 80.

Eu unul ma risc si la Viziru sa fac stanga sa ies la Gura Ialomitei, ca stiu gropile pe acolo, dar e totusi noapte si stiu ca nu bati prea des drumul ala ca sa-i stii capcanele.

Edited by laurentziu83

Mi-ar fi placut dar nu pot veni in acest an. Absentez dupa trei ani consecutivi de prezenta. Va doresc distractie placuta si sper sa va pot vedea anul viitor :drinkers:

Salutare!

Intrebare: anul trecut se facusera niste postere mici, numai bune de descarcat de pe forum, ca sa ni le lipim pe luneta , asa, sa stie lumea ce face Daewoo/Chevrolet Club. Anul asta nu se mai poarta??

Respect !

Sper sa nu iasa discutii cu gazda, vizavi de camerele neocupate vineri noaptea. Avand in vedere ca am rezervat toata vila, cred ca tre' sa fim pregatiti sa platim si camerele ramase libere. Aseara chiar m-a sunat sa ma intrebe daca ramane rezervarea valabila ptr toata vila, fiindca venise cineva sa intrebe de camere.

Intrebare: anul trecut se facusera niste postere mici, numai bune de descarcat de pe forum, ca sa ni le lipim pe luneta , asa, sa stie lumea ce face Daewoo/Chevrolet Club. Anul asta nu se mai poarta??

Pai a trecut moda asta, cam de cand ne-am lasat de mers in coloana si venim care cand apucam. E pacat, pt ca Hyundaiclubul si Kia si altii... si-au facut chiar si stegulete si merg cite 10-15-20 de masini in coloana. La noi, din pacate nu prea ai cu cine, no offence. Ai nostrii inca se mai intrec "care prinde mai mult".

Ajung maine dimineata, pe la 9.
Sper sa nu iasa discutii cu gazda, vizavi de camerele neocupate vineri noaptea.

In cazul in care vor ramane 1-2 camere goale in noaptea de vineri... sper sa fim suficient de intelepti ca sa nu existe discutii. Personal gasesc normal ca din moment ce s-a anuntat ca nu se vine de vineri, dar totusi am rezervat toata vila pt ca ne place sa fim "in familie", sa impartim la toti care suntem si sa le acoperim si p-alea, in caz ca gazda isi cere dreptul.

Edited by NFS

Mai mult de 10 RON /pers nu cred sa fie, si asta in conditiile in care raman vreo 3 camere libere... chiar nu cred ca ne fac pe noi 10 lei, deci n-ar trebui sa fie o problema!

Cand inchiriezi o vila mai conteaza ce statut au camerele din ea ? Pretul unei vile este mai mic decat suma preturilor camerelor individuale. Cel putin, asa se practica prin alte zone folclorice.

Mai mult de 10 RON /pers nu cred sa fie, si asta in conditiile in care raman vreo 3 camere libere... chiar nu cred ca ne fac pe noi 10 lei, deci n-ar trebui sa fie o problema!

One room for me please ! :D

Cu ocazia ridicarii unui kit xenon trimis prin Dl. Claz de catre BogdanG, am avut placerea sa ma intalnesc cu familiile D-lor Claudiu si Wolfman (sa mi se scuze, dar nu am retinut numele Dvs. :redface: ) Imi pare rau ca nu am mai putut sa stau, dar eram cu niste balast dupa mine, un prieten care se grabea... Domnilor si Doamnelor va urez odihna si distractie placuta la mare, poate apuc sa mai trec si eu in weekend cand vor fi mai multi colegi forumisti!

Noi o sa plecam pe la 6:00 din Bucuresti,nu merg pe A2 ca o sa ma zgarie pe retina soarele din fata toata autostrada.Merg pe Fetesti(drumul vrchi spre mare)in regim de autostrada :D .

Ne-om vedea pe la 10:00.

Si cu constantenii sambata seara la intalnirea lor,asta daca nu vin ei la Costinesti.

Bag cracii, masina mea tocmai ma anunta de eroare pe circuitele de la injectoarele 3 si 4 si rateuri de combustie distructive. Se pare ca voi veni cu Matizul, nu mai am timp in seara asta sa umblu la injectoare.

Foarte frumos!

Am fost si eu ieri pret de vreo ~7 ore p'acolo pe la Vila Oranj. Foarte misto vila, lumea incantata de conditiile de cazare si la pretul cerut e chiar superoferta.

Mi-a placut ca am luat parte la diverse actiuni de genu: ce mai demontam azi, de cati ingineri e nevoie pt a monta un router fireless si cum e cu ambianta muzicala in Matiz.

Inspiratia de a nu-mi parca vaporul in curte m-a scutit de participare la ora de surubarit :P

PS: foarte misto jucaria de DJ a lu AB!!!

Edited by mike.omega

Si eu sunt onorat ca am reusit sa ajung la Costinesti, la vila Oranj, unde mai erau cativa membri , unii erau la masa si unii ramaneau si in cursul zilei de azi acolo. Din pacate nu am putut sa ii astept pe toti sa se intoarca de la masa deoarece eram in graba, insa ma bucur ca am reusit sa fac cunostiinta cu unii din ei.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...