laurentziu83 Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Second...vreau inapoi.... Am ajuns iarasi in orasul asta de melteni.... Au aflat ai mei ca am ciordit matizul Au vazut ca l-am parcat in alta parte decat normal. Link to comment
NFS Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 (edited) Nuj' daca third, dar am ajuns si eu cu junioru in bune conditiuni. Am vb si cu Ami care a ajuns si 'mneaei. Umila mea parere... super intalnire! Sa ne revedem sanatosi. Edited May 24, 2009 by NFS Link to comment
ileana Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Mda..am ajuns si eu, cu toate ca as mai fi stat 2-3 luni pe acolo. Desi nu mi-a placut! Vila in primul rand, sub orice critica! Lenjeria prea alba, prea multe flori si gazonul ala care te imbia sa mergi ca un taran, descult prin iarba, gazde prea amabile, cameristele au indraznit sa intre in camera si sa imi faca patul, sa bage pijamaua sub perna, sa-mi arunce scrumiera dar nu au avut bunul simt sa imi bage laptopul la incarcat. Bucataria prea utilata, o gaseam curata in fiecare dimineata, de parca mie nu-mi placea dezastrul pe care il lasam noaptea. Apoi timpul a fost impotriva noastra. De cand am ajuns pana am plecat a fost soare, senin in loc sa ploua ca sa putem sta in camere sa citim sau sa ne uitam la tv (de sex nu mai spun!). Dar cea mai mare nenorocire a fost adunatura de oameni! Nu am avut cu cine sa beau o bere, sa joc o mima, sa fac plaja, sa pun de-un gratar. Mi-a fost foarte greu sa le inteleg placerea de a sta tolaniti in sezlonguri in fata vilei, sa manance seminte si sa bea apa plata cu lamaie! Si ca sa fie tacamul complet, unii au venit si cu copiii, care ne-au baut berea si au dat clasa baietilor la fotbal. Sper sa uit cat mai repede nationala asta, findca totusi as mai incerca o data, peste vreo 2 luni! Poze cu dezastrul, mai tarziu. Link to comment
KumKum Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Am ajuns si noi cu bine acasa.Pacat, au trecut prea repede zilele astea. Link to comment
Brainiac Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Am ajuns si eu de vreo ora, dupa ce am descarcat bagajul lu' Sato (el s-a descarcat singurel). Vis-a-vis de intalnire...o fo' tare faina > Link to comment
Ami Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Confirm, am ajuns cu bine la domiciliul personal, dar am avut de impacat mata ofticata si apoi am avut voie la calculator. Intalnirea a fost super, chiar daca subsemnata n-a fost in forma consacrata (fapt pentru care imi cer scuze celor pe care i-am dezamagit). Maine promit si instantanee surprinse de aparatul meu inainte de a intra in greva. Asteptam cu interes topicul despre urmatoarea intalnire... Link to comment
uskt2005 Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Acum am intrat si noi in casa. Drumul a fost ok fara probleme Intalnirea...EXCEPTIONALA din toate punctele de vedere. Link to comment
laurentziu83 Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 (edited) Pe centura Constantei m-au ajuns din urma Brainiac si Sato, la un semafor, insa au virat apoi la dreapta, spre oras, n-am mai apucat sa ma iau dupa ei. Superba intalnirea, nimic de zis. Sper sa fiu prezent cat mai mult la mare in vara asta. Leanoo, ti-a placut cadoul? Edited May 24, 2009 by laurentziu83 Link to comment
Wolfman Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Am ajuns si noi de aproape trei ore, dupa un drum fara radare (decat unul inainte de Tecuci) si ceva pauze pt. refill; imi pare rau doar ca n-am reusit sa stau mai mult cu unii dintre voi (vremea a fost prea faina si Ligia prea posesiva)... Link to comment
laurentziu83 Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Cine dreaku a pus-o stramb? Link to comment
uskt2005 Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Nu e stramba, asa e ea mai...curbata Link to comment
claz Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Am ajuns si noi cu bine. Plecat in acelasi timp cu NFS, dar mers domol. Merci Sergiu pentru avertizarea de instant on din Lazu, dar tocmai iesisem din localitate Link to comment
VFX Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 First! Ehhh...am trecut inaintea ta "granita" frumoasei noastre capitale...te-ai pierdut in trafic... Daca e vorba de "first"...am reusit si eu sa ajung intr-un final la nationala. A fost tare frumos. Felicitari organizatorilor. Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Ehhh...am trecut inaintea ta "granita" frumoasei noastre capitale...te-ai pierdut in trafic... Un E320 CDI obosit a preferat sa lase dara de fum ca avionu' timp de cativa kilometri in fata mea, decat sa treaca pe prima banda. Link to comment
VFX Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Mda, si mie mi-a umplut masina de fum...dar cred ca s-a speriat de negru si s-a dus pe 1. Link to comment
Satori Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Merci Sergiu pentru avertizarea de instant on din Lazu, dar tocmai iesisem din localitate Aaa... what? Era radar? Din spate sau din fata? Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Din fata. Dupa ce am trecut eu am vazut ca s-au miscat totusi. Link to comment
claz Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Aaa... what? Era radar? Din spate sau din fata? Habar n-am. Eram pe tempomat la 55. Am auzit ca piuie detectorul, si imediat a sunat Sergiu. Link to comment
NFS Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Eu am mers cu 50, fiind avertizat de Zmeu... dar nici detectoru n-a piuit si nici vreun radar n-am vazut! Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Eu am mers cu 80 fiind avertizat dinainte cu un "Libeeeeeeeeeer, coleguuuu". Noroc ca aveam pe cineva in fata. Cand l-am vazut pe ala ca pleaca de pe loc, il si vedeam ca vine dupa noi. Link to comment
Recommended Posts