Jump to content

Întâlnirea Naţională 22-24 Mai 2009

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nuj' daca third, dar am ajuns si eu cu junioru in bune conditiuni. Am vb si cu Ami care a ajuns si 'mneaei. Umila mea parere... super intalnire! :thumbl: Sa ne revedem sanatosi.

Edited by NFS

Mda..am ajuns si eu, cu toate ca as mai fi stat 2-3 luni pe acolo. Desi nu mi-a placut! Vila in primul rand, sub orice critica! Lenjeria prea alba, prea multe flori si gazonul ala care te imbia sa mergi ca un taran, descult prin iarba, gazde prea amabile, cameristele au indraznit sa intre in camera si sa imi faca patul, sa bage pijamaua sub perna, sa-mi arunce scrumiera dar nu au avut bunul simt sa imi bage laptopul la incarcat. Bucataria prea utilata, o gaseam curata in fiecare dimineata, de parca mie nu-mi placea dezastrul pe care il lasam noaptea.

Apoi timpul a fost impotriva noastra. De cand am ajuns pana am plecat a fost soare, senin in loc sa ploua ca sa putem sta in camere sa citim sau sa ne uitam la tv (de sex nu mai spun!).

Dar cea mai mare nenorocire a fost adunatura de oameni! Nu am avut cu cine sa beau o bere, sa joc o mima, sa fac plaja, sa pun de-un gratar. Mi-a fost foarte greu sa le inteleg placerea de a sta tolaniti in sezlonguri in fata vilei, sa manance seminte si sa bea apa plata cu lamaie! Si ca sa fie tacamul complet, unii au venit si cu copiii, care ne-au baut berea si au dat clasa baietilor la fotbal.

Sper sa uit cat mai repede nationala asta, findca totusi as mai incerca o data, peste vreo 2 luni! :D

Poze cu dezastrul, mai tarziu.

Confirm, am ajuns cu bine la domiciliul personal, dar am avut de impacat mata ofticata si apoi am avut voie la calculator. Intalnirea a fost super, chiar daca subsemnata n-a fost in forma consacrata (fapt pentru care imi cer scuze celor pe care i-am dezamagit). Maine promit si instantanee surprinse de aparatul meu inainte de a intra in greva. Asteptam cu interes topicul despre urmatoarea intalnire... ;)

Acum am intrat si noi in casa. Drumul a fost ok fara probleme

Intalnirea...EXCEPTIONALA din toate punctele de vedere.

Pe centura Constantei m-au ajuns din urma Brainiac si Sato, la un semafor, insa au virat apoi la dreapta, spre oras, n-am mai apucat sa ma iau dupa ei.

Superba intalnirea, nimic de zis. Sper sa fiu prezent cat mai mult la mare in vara asta. :)

Leanoo, ti-a placut cadoul? :D

Edited by laurentziu83

Am ajuns si noi de aproape trei ore, dupa un drum fara radare (decat unul inainte de Tecuci) si ceva pauze pt. refill; imi pare rau doar ca n-am reusit sa stau mai mult cu unii dintre voi (vremea a fost prea faina si Ligia prea posesiva)...

Am ajuns si noi cu bine.

Plecat in acelasi timp cu NFS, dar mers domol.

Merci Sergiu pentru avertizarea de instant on din Lazu, dar tocmai iesisem din localitate :)

First!

Ehhh...am trecut inaintea ta "granita" frumoasei noastre capitale...te-ai pierdut in trafic... :P

Daca e vorba de "first"...am reusit si eu sa ajung intr-un final la nationala. A fost tare frumos. Felicitari organizatorilor. =D>

Merci Sergiu pentru avertizarea de instant on din Lazu, dar tocmai iesisem din localitate :)

Aaa... what? Era radar? :D Din spate sau din fata? :D

Aaa... what? Era radar? :D Din spate sau din fata? :D

Habar n-am. Eram pe tempomat la 55.

Am auzit ca piuie detectorul, si imediat a sunat Sergiu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...