zeneseu Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Sau... i love cats with pussies... - adica he loves... Link to comment
sebian Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 hai ca te-ai dat de gol ardelene Link to comment
claz Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Daca tin bine minte, Zmeul a fost de acord ca e iubitor de motani Link to comment
uskt2005 Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 (edited) Zmeul cel rau said: "> L.E. nu de alta dar sa fie in ton cu tricourile lui zmeu Edited May 26, 2009 by uskt2005 Link to comment
zeneseu Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Zmeul cel rau said: Yeah... sweet & wet dreams. Se pare ca sub lesbianul declarat se ascunde un alt fel de pui mic. Link to comment
ileana Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Ia lasati offtopicurile si mai bine povestiti din intamplarile dezastruoase de la Costinesti. Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Cel mai tare a fost cand le-am terminat oamenilor alora berea de pe stoc si cand tu alergai si ne aratai sms-ul. Mai stii ce scria in SMS? Link to comment
Alezz Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 La ce te uitai tu in ziar?Sotia stie? Link to comment
RaZoR-07 Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 (edited) Luni seara pe la zece am ajuns si noi in Cetatea Baniei, dupa o croaziera de neuitat pe traseul Mangalia - NegruVoda - Cernavoda urmata de o plimbare plictisitoare pe pustietatea aia de A2, off-road pe centura de sud a capitalei si un tur de forta pe Bucuresti - Alexandria - Craiova. I love 6.000 rpm. Am executat si o fapta buna pe traseu... dupa ce eu si un partener de trafic cu gipan am evitat in extremis o broasca testoasa, am luat-o la ocazie si am eliberat-o intr-un habitat mai sigur decat drumurile patriei. Super intalnirea... naspa senzatia de pustietate pe care am simtit-o cand am ramas doar doua perechi in ditamai vila... Juniorul intreaba in fiecare zi de vreun milion de ori daca mergem la mare... cred ca i-a placut si lui. Postez abia acum deoarece ieri am mesterit toata ziulica la Furia Rosie cu manuta personala, misiune incununata de succes, bolidul avand iarasi o directie impecabila. Pacat ca nu s-a putut realiza inainte de Nationala ca sa facem si mai greu de depasit recordul de prezente Daewoo inregistrat cu aceasta ocazie. Revazand pozele postate de antescriitorii mei constat ca parcarea arata mai mult o intalnire Daewoo & Hyundai Club ca Chevrolet era doar unul... Multumim AB pentru buzzuri, tocmai m-am documentat despre montaj si il voi face fara intarziere... Edited May 27, 2009 by RaZoR-07 Link to comment
NFS Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 RaZoR-07 said: ... parcarea arata mai mult o intalnire Daewoo & Hyundai Club ... ... ceea ce poate ca n-ar fi o idee chiar rea. Link to comment
RaZoR-07 Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 (edited) Ideea a aparut in Banie, s-a propus, nu a iesit nimic pe plan local, daca trecem cu vederea prezenta celor care sunt membri pe ambele (eu, Emil, pe vremuri si Lexu, acum scump la vedere). Cand am fost la ultimul Bicaz, HyundaiClub avea intalnire la Moieciu, am trecut si pe la ei vreo doua ore... daca nu treceam eu, ar fi fost intalnirea bucurestenilor petrecuta la munte... nu era nimeni din alte zone, ocupati rau hyundaistii din provincie. Singura certitudine este locul 2 ocupat de Hyundai in topul marcilor prezente la Costinesti, cu trei exemplare, urmat de... Honda, cu doua. Nu garantez exactitatea numaratorii datorita exemplarelor mult mai multe de brrc executate fara mila. Edited May 27, 2009 by RaZoR-07 Link to comment
ileana Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 2 1/2. Eu i-am spus lui Sato ca n-o sa aiba unde sa parcheze, dar nu m-a crezut ) Link to comment
Satori Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Da, mai, incredibil. Cam bulangiu stapanul vilei la faza respectiva, sincer sa fiu. M-a pus sa ma rasucesc, sa ma invartesc, ... distrusi mai sunt unii oameni. Se citea pe fata lui ura fata de motociclete. Din pacate, intr-un fel sau altul, tipul cu Hayabusa a platit pentru chestia asta (s-ar putea sa ma insel). A trebuit sa parcheze in grota wannabeprimarului si a cazut la iesire din ea. Si da, a fost 2,5 Honda. Link to comment
Dj_Dark Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Omul avea o problema cu faptul ca nu mai poate scoate audi-ul din garaj. Nimic fata de motociclete, si pe laurentiu l-a frecat la icre. Link to comment
Satori Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Probabil nu ai fost acolo la faza "nu aici, pe aici se circula" Link to comment
andreib Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Eu si Zmeu propunem o intalnire daewoo and fiat club, ca la Bulgari au fost 2 fiaturi! La asta mai putem adauga si un Alezz cu tricou fiat Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Atunci ar fi 4 Fiaturi. Daca socotim la greutate. Link to comment
MCojo Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Au fost si 3 Kalos-uri... Cei drept 2 fura cam pe fuga... Link to comment
Alezz Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Noi am fost cu singurul Cielo,sac . Link to comment
MCojo Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Daaa, peste care era sa dau in Eforie Nord sambata seara... Link to comment
Alezz Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Sigur nu era Dj Dark?Da ala are espero .Lasa ca si eu era sa il iau pe TopSer sambata dimineata pe capota pe drumul intre statiuni . Link to comment
MCojo Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Nope, tu erai... am recunoscut masina dupa numar pe centura EFN, tarziu insa sa mai dau flash-uri (in jur de 19:30)! Link to comment
Recommended Posts