Jump to content

Întâlnirea Naţională 22-24 Mai 2009

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dacă n-ai chef de bac, de la Brăila o ţii "sârmă" spre Slobozia, apoi ieşi în autostradă şi... restul se ştie.

Cu excepţia a 15-20 km. cam naşpa între Iazu şi Slobozia Veche (mai mult de 90-100 nu prea poţi să-i dai), restul e impecabil.

O problemă e şi aglomeraţia de după Cernavodă.

Aşa că dacă nu călătoreşti noaptea şi n-ai rău de... Dunăre, ia bacul.

Pai taman asta e problema, nu am chef sa dau bani pe speciala, pt ca voi pleca pe la 2,30-3 din focsani sa vad rasaritul vineri dimineata, asa ca ramane varianta Spre Slobozia cred. In niciun caz pe la Viziru, stiu ca e praf.

Mananci calule, ovaz?... mai ales ca am sitter la volan... :)

Iote la el...si-a tras sitter auzi :) Sa vezi acum ce spor are ...la treaba. :drinkers:

@Zmeule, loc linistit si cu verdeata pe lumea cealalta, nu cred ca o sa ai sanse de odihna... :P

@Uskt, sa mergi incet sa nu versi vinul.

Edited by KumKum
Drum bun!

Tu cand "indraznesti" o intalnire? :->

@Zmeule, loc linistit si cu verdeata pe lumea cealalta, nu cred ca o sa ai sanse de odihna... :P .

Lasa-l, face si el figuri :P

Mananci calule, ovaz?... mai ales ca am sitter la volan... :)

De cand n-am mai auzit limbajul asta...grea boala triburile, grea si consumatoare de timp si de...viata.

Inca mai activezi? :o . Probabil esti "last man standing" :D

Daca pleci la ora aia nu cred ca mai apuci sa vezi rasaritul..ai vreo 340km de executat daca o iei prin Slobozia, doar sa mergi ca nebunul.

Si crezi ca el nu poate? > :)

E ok asa. Faci 50 de minute pana la Sendreni (radarul de obicei sta in Sendreni, sau la Traian, pe Constant-On, vezi ca mai sta si la Petrom-ul din Sendreni, sa nu te pacalesti), apoi dreapta spre Baldovinesti, tii Centura Brailei, treci de Carrefour-ul de la intersectia cu Rm Sarat, apoi treci peste drumul spre Buzau, aici incetinesti ca e cam naspa, mergi vreun kilometru pana la intersectia cu Slobozia si faci dreapta, dupa care vezi Carrefour-ul de la Chiscani si-i dai inainte, treci de combinat, apoi urmeaza cateva sate pana la Slobozia. Cu detectorul de radar sa nu-ti faci probleme, oricum fac baietii instant-on pe acolo, tii si tu maxim 100 in localitate si 150 afara (vezi ca e drum european pe acolo). O sa stii ca te apropii de Insuratei cand va incepe detectorul sa bipaie in banda K de la prima camera de supraveghere aflata in plin camp, nevermind, si de la Insuratei incolo sa tii cat de cat mijlocul drumului, mai sunt uneori cratere pe marginea drumului. Treci si de Baraganu (si sa nu te manance undeva sa faci stanga spre Tandarei pe acolo, ca-i prea minat drumul) si de la Lazu o lasi la maxim 100 km/h pana in Slobozia, asta daca nu ai in plan sa-ti pui tren de rulare sport pe masina cu ocazia asta, ca te vor injura amortizoarele de la onduleuri, noroc ca nu-s gropi pe acolo.

Nu intri in Slobozia, ci tii inainte si urci podul spre A2, dupa care iesi la un drum impecabil pana la A2. Poti sa faci linistit un susu in fata la Club Amonil, in stil traditional, dupa care ii dai mai departe spre Drajna. La Drajna, dupa ce treci calea ferata, vezi ca TU ai prioritate, desi nu ai nici un indicator. Dupa aia, mai ai un km pana la A2, de aici insa nu mai stiu, am fost o singura data pe A2 pana la Cernavoda, in 2007.

Pe varianta Slobozia->A2, noaptea, de regula scot o medie de 100-105 km/h pana la Bucuresti, mergand constant cu 120-125 (inclusiv A2) si 95 in localitate. Asta cu tot cu traversat Braila.

Edited by laurentziu83
De cand n-am mai auzit limbajul asta...grea boala triburile, grea si consumatoare de timp si de...viata.

Inca mai activezi? :o . Probabil esti "last man standing" :D

Pe L4 am renuntat ca aveam prea multe sate ca sa mai pot realiza ceva fara premium, pe L6 am renuntat ca aveam prea putine sate ca sa mai pot realiza ceva fara voi, pe L9 ma facusem spion si am ajuns om de baza al tribului nemaiavand pentru cine spiona, iar pe L13, caterinca la maxim... :) Am intrat special tarziu dupa inceputul lumii sa ma distrez cu noobii... am cativa care mi-au imbogatit serios repertoriul de injuraturi... :)

Stiam ca se transformase in "The West" :-?

La boala asta am avut anticorpi... :)

Dar sa revin ontopic, ca e adminii cu ochii pre mine... plecam devreme la drum sa evitam caldura, ca FuriaRosie are tunning de performanta: nu are AC. Deci nu cred ca ne insotim pe drum cu careva, care este...

@AB: de cate ori am batut eu drumul asta cand ma duceam la Bucuresti sau la Constanta iarna, ca sa nu astept cine stie cat la bac...

Asa stramt e Ghitza?

Rup eu doua trei oglinzi si bag intre, atunci...

Parchezi ca la Paris? b-( > :)

Edited by laurentziu83

Lista de plecari:

Joi seara, de la Polivalenta

vaxxi

brainiac

Vineri dupa amiaza, in jur de orele 16

ileana ( va astept la Drajna)

djDark

Cumparaturile cine le face?

Edited by claz
La gratar e cineva care nu se baga? Daca am numarat bine, suntem 41 capete de furajat si adapat.

andreiB, Wolfman, claz

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...