Jump to content

Furtul De Masini In Bulgaria: Mit Sau Realitate?

VIPER

Recommended Posts

Am de facut un drum w/e urmator in Bulgaria. 100km de granita. Toti imi zic numai intamplari sinistre, de la baraje pe sosea la furtul masinii prin jaf armat la semafor... Cine stie chestii concrete, il rog sa scrie aici.

Multumesc.

Eu am fost vara trecuta la plaja in Albena, in Cadrilater si sincer sa fiu nu am avut probleme, chiar mi s-au parut pustii drumurile...dar, din cate tin minte, problemele apar spre granita cu Turcia, deci in partea cealalta a tarii...si am mai fost si la Balcik, la castelul reginei Maria, si in inca vreo doua orasele... no problems at all...

Din ce inteleg (thx again Vaxxi, util link-ul, am copiat ce se scrie pe acolo!), trebuie sa mergi cat mai legal cu putinta, sa nu se ia politia de tine. Si sa ai cate 5 eur pregatiti tot timpul (bleah, balcanismul asta...). Dar multi mi-au povestit de faze cu dube puse de-a latul drumului, dupa curba, etc... Bine, cam toti care mi-au povestit astfel de intamplari erau cu autocarul, noi vom fi 8 oameni in 2 masini...

Mare sharpe, tot vara trecuta am organizat tot in Albena un Team Buiding pt Departamentul unde lucrez eu si am fost 2 autocare cu 80 de oameni in total...nu am avut probleme, am iesit din tara pe la Ostrov / Silistra cu bacul...

Va multumesc tuturor, m-ati mai linistit. Plus ca s-a hotarat si nu se merge cu masina mea (uf, ce usurare, sincer!) ci cu a unui coleg. Mama, o sa dorm in spate in loc sa fiu stresat de drum!

Thx, dragi colegi!

Closing transmission...

Viper out...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...