silviu4you2003 Posted April 3, 2009 Author Share Posted April 3, 2009 Am intrebat si eu care-i treaba cu cip-urile astea si numi raspunde nimeni! Ce cauciucuri is mai bune pt vara? Ce bujii is mai bune? Link to comment
rm.popa Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Nu-ţi răspunde nimeni pentru că secţiunea "maşina mea" nu e chiar cea mai de interes arie... Întrebările tale pot găsi un răspuns mai uşor dacă sunt puse în topicurile dedicate. Link to comment
Mircea Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Silviu, sectiunea Masina mea este destinata doar pentru prezentarea masinii, nu pentru rezolvarea problemelor tehnice. Pentru problemele tehnice, bagi cu Search si afli unde trebuie sa postezi. Link to comment
silviu4you2003 Posted April 10, 2009 Author Share Posted April 10, 2009 (edited) Gata mi-au venit si noile becuri H4! Am avut aceleasi becuri pe supernova si era o mare diferenta fata de alea originale! Lumina bate alb frumos, nu albastrui deranjant! Nu am incercat inca blue vision sau Nightguide, care cica ar lumina cu 80%+ , ca nici nu as vrea sa deranjez ceilalti participanti la trafic, ma gandesc sa nu fie prea puternice! Cred ca 30%+ e de ajuns, sa fie luminat alb si clar frumos! "> Deabia astept sa le pun pe masina! Revin cu poze! Le-am luat de pe aspad.com. Sorry daca se considera reclama ! Edited April 10, 2009 by silviu4you2003 Link to comment
silviu4you2003 Posted April 10, 2009 Author Share Posted April 10, 2009 (edited) Gata am montat noile becuri(in fine mai mult fratemiu si-a bagat nasu pe acolo ca eu eram la camasa )! Astept sa vina seara Mi-am luat si cauciuc din ala ,, de se pune pe bord '' > Foarte eficient! Revin cu poze! PS : ,, Mustiucul '' ala de la teava de esapament e ideea de ,, tuning '' a lu tata > (si el care era de conceptii dealea comuniste cum ca sa ramana cum iese din fabrica , ca doar inginerii aia nu-s prosti ) Edited April 17, 2009 by tolin Link to comment
Tommy Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Pai e masina ta sau a tatalui? Da jos mustiucul ala ca rugineste teava. Link to comment
madkat Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 (edited) mustiucu... daca puneai din-ala "stock" ear o treaab - asa asa va rugini si el si tzava cauciucul de pe bord - extraordinar de practic - sta pita branza si ceapa la viraje, nu zboara de pe bord si grija mare la zama din sticluta din aerator - ataca plasticul... Edited April 10, 2009 by madkat Link to comment
silviu4you2003 Posted April 10, 2009 Author Share Posted April 10, 2009 (edited) Pai vreo 2000 euroi eu , vreo 2000 euroi tata! Cam asa Ms de sfatul cu cursul aleia de ataca plasticul si nu stiu la ce va referiti cand spuneti ca mai degraba puneam stock! ,, Mustiucul'' e luat de la loganu de servici a lu tata si nu i-a ruginit pana acum teava, desi mustiucul e cam ruginit! Ati spus cuvantul magic rugina!!! Nu vreau asa ceva (de aia am vandut dacia) aveti vreo poza ceva cu ce as putea pune, sau ce aveti voi pe ale voastre si nu rugineste! Ea din stoc avea o ,, teava '' urata! A si intre timp am pus si un cauciuc la contact acolo ca nu avea (asa is modelele astea executive, au facut romanii economie si la burdufe din astea de cauciuc???- ca oricum omul nu prea a umblat pe la masina el mi-a dat-o cam cum a luat-o) PS: Cauciucasul e ,, furat'' de tata de la alt cielo > Edited April 10, 2009 by silviu4you2003 Link to comment
sorin1983 Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Stinge si tu becurile alea de ceata de pe spate @madkat : am si eu asa ceva si culmea nu curge si l-am tot fatait inainte sa fiu sigur Link to comment
silviu4you2003 Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 (edited) Si o poza cu noile becuri! E facuta cu telu si nu e cine stie ce dar cred ca se observa ca lumina e alb intens, nu galbui. "> Edited April 17, 2009 by tolin Link to comment
madkat Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 pai nu curg mereu - poti folosi fara probleme de multe ori asa ceva dar o data trebuie doar... si pa-pa bord... am senzatia ca dezmembrachele lui Banzay are niste urme de zama pe blocul de climatizare iar la renouri si alfe am vazut chestii foarte urate... Link to comment
silviu4you2003 Posted April 13, 2009 Author Share Posted April 13, 2009 Apropo in legatura cu odorizantele astea auto , am uitat sa mentionez ceva, ca vad ca tot o ardeti cu astea > Sa va invat un truc ,, de criza'' - chetia aia care se numeste odorizant auto si o am eu pe bord dupa ce se termina nu-s fraier sa dau 18 lei pe o noua rezerva, pur si simplu ai desfac capacul si torn in ea continutul unui odorizant din alalalt cu elastic la 4 lei [din imagineaz anexata]. Asta la 4 lei arde si el bordu daca il scap? Link to comment
Mircea Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Da. Poti incerca daca nu ne crezi. Link to comment
silviu4you2003 Posted April 13, 2009 Author Share Posted April 13, 2009 Aham deci tre sa am mare grija daca si asta la 4 lei poate sa arda bordu S"> Azi am mai schimbat si furtunasul de la admisia de aer, deoarece ala vechi [din imagine] era lasat in jos si facea contact cu ,, blocul motor' cum ar veni si fiind incins, mi l-a topit pe partea de jos, nu tragea aer calumea prin filtru ci prin gaura aia presupun! De aia nu fugea mai sus de 160 km / h masina, acum se duce lejer si mai sus de 170 km/h dar nu am mai avut unde sa-i dau. In imagine e cel vechi , peticit, asta nou n-am apucat sal pozez. Am dat 15 ron pe el. Link to comment
silviu4you2003 Posted April 17, 2009 Author Share Posted April 17, 2009 Rog adminii sa scoata (sau sa editeze daca imi pot face favorul asta astfel incat sa nu se mai vada nr. de inmatriculare ) toate pozele in care masina apare cu nr. de inmatriculare in clar deoarece am avut nefericitul eveniment de a-mi curge lichidul de frana prin conducat de lichid din capul etrierului. Am fot la mecanic, a inlocuit-o si dupa ce a scos-o pe aia de unde curgea lichidul s-a uitata indelung sa vada unde este fisurata/ crapata/ rupta/ lovita si stupoare (m-am uitata si eu) nu are astfel de semne insa iese prin ea lichidul dintr-un mic por (poate fi ,, defect de fabrica'' - din turnare sa cedeze o mica portiune ) ce pare a fi o intepatura de ac. Mecanicu a zis: ,, Sa ai grija de masina'' ca e suspecta treaba! Acu ce sa fac sa dorm in ea? Ati mai intalnit probleme de genu sa va curga pur si simplu lichid din furtunul care duce lichidul de frana la etrier asa din senin printr-o mica gaurica de juma de milimetru, aproape insesizabila pentru ochi? Repet , nu tu smuls, nu tu rupt, nu tu taiat, nu tu NIMIC, nici un semn! "> Link to comment
silviu4you2003 Posted April 18, 2009 Author Share Posted April 18, 2009 Ms frumos adminilor pentru intelegere Link to comment
KumKum Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Poate fi o simpla coincidenta, ori cum a zis si mecanicul un defect de fabricatie. Link to comment
sergiuhusca Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 E cam greu sa faci intentionat unui furtun doar un por... Link to comment
silviu4you2003 Posted April 18, 2009 Author Share Posted April 18, 2009 Sper sa fie, poate e totul in mintea mea. (M-a pus pe ganduri mai ales faptul ca lucrez la o agentie de stat- nu-i dau numele unde ocazional mai dau si cate o amenda si ... mai stii ce nebuni mai intalnesti ) Link to comment
zeneseu Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 ...A si intre timp am pus si un cauciuc la contact acolo ca nu avea (asa is modelele astea executive, au facut romanii economie si la burdufe din astea de cauciuc???- ca oricum omul nu prea a umblat pe la masina el mi-a dat-o cam cum a luat-o) Daca te-ai uita mai atent la poza asta ai vedea ca acel cauciuc exista dar e impins in spate. Asta ti se va intampla si de aici incolo de cate ori nu vei nimeri "gaura" (cheia in contact) Link to comment
banzay Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 am senzatia ca dezmembrachele lui Banzay are niste urme de zama pe blocul de climatizare Cam tarziu, dar ma bag si eu in seama... Al meu dezmembrache are in multe locuri super glue nu zama mirositoare Si dupa ce zama de parfum de-asta exact aceeasi firma ca ale tale, a ajuns pe bordul de matiz din cauza unui prieten care nu avea ce face, si consola centrala a inceput sa se cojeasca, cred ca e mai bine sa iti cada super glue pe bord decat zeama deasta! Asa ca...Mare grija! Si eu acum am tot tipul asta de mirositoare, numai ca are miros de orhidee zice pe ea, dar e mai degraba zambila sau alte balarii... Link to comment
silviu4you2003 Posted April 20, 2009 Author Share Posted April 20, 2009 Ms mult de sfaturi, si zeneseu aaaaaa chiar ca asa-i > Puteai sa ma bati si nu observam! ) Link to comment
Recommended Posts