tico_RS Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 sa stiti ca poti avea beneficii si dezavantaje: in fetesti am fost iertat pentru depasire pe linie continua pe pod cu 80kmh in restcrictie de 40 iar in calarasi tocmai din cauza numerelor am incasat-o pt 70 in localitate de la un suferind... de mentionat ca aveam si autocolant IPA, pe care l-a vazut in geam cand i-am dat talonul Link to comment
tico_RS Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 International Police Asociation - un sindicat international cu sectii si regiuni si la nivelul romaniei cu deviza " Servo per Amikeco", cred ca intelegi, nu? e un autocolant albastru rotund, pe care scrie IPA Sectia Romana. ceva in genul asta... Link to comment
Mad MAX Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 @Mircea: Poti sa imi faci si mie 2 placute de inmatriculare ? Link to comment
dxr Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 O varianta pentru cei care doresc placute de inmatriculare deosebite. Pretul... 40$ buc. www.licenseplates.tv Link to comment
Recommended Posts