Jump to content

Intalnire De Primavara!

Recommended Posts

Azi e prea tarziu sa mai intreprindem ceva dar de aceea deschid de acum topicul pentru saptamana viitoare!

Sa aiba toti timp sa-l citeasca si sa-si programeze o juma' de ora pentru joia viitoare.

Eu zic la 18 pe Maracana! Eu vin cu cafeaua! Astept si alte propuneri sau alte locatii!

Guru,de abia astept sa ne intalnim! Mi-ai promis un joc. Emil,Razor ,Perfidus,va astept! :-W

Azi e prea tarziu sa mai intreprindem ceva dar de aceea deschid de acum topicul pentru saptamana viitoare!

Sa aiba toti timp sa-l citeasca si sa-si programeze o juma' de ora pentru joia viitoare.

Eu zic la 18 pe Maracana! Eu vin cu cafeaua! Astept si alte propuneri sau alte locatii!

Guru,de abia astept sa ne intalnim! Mi-ai promis un joc. Emil,Razor ,Perfidus,va astept! :-W

frate nu stiu cum sa fac cu serviciu asta de cacao...dar as veni si eu cu cea mai mare placere...oricum daca nu ma insel ieri in rovine ne-am intalnit cumva...te-am lasat sa intorci...blitz...blitz... la posta aia din parculet eram cu un cielo verde...da sigur tu erai...trebuie macar o intalnire facuta...asa de primavara

@Emil,ora 18 nu e batuta in cuie! Vorbim sa cadem toti de acord!

@bafryan,mersi,nu te-am vazut ,era sotia la volan,eu eram pe bancheta din spate!

Asteptam propuneri!

Eu sunt, din păcate din weekend mă tot chinuie o gripă ce nu se lasă convinsă sub niciun chip să dispară...

Dacă stabiliţi ceva, şi nu e de stat mult pe afară, în funcţie de cum mă simt mâine, e posibil să trec şi eu :)

Edited by EM!L

Haideti,haideti,nu mai trandaviti!La 18,30 pe Maracana! Alexino m-a sunat ca vine si el!

Nu am nici un semn de la Perfidus! Dar poate cine stie?

Pas! :wallbanger:

Îi dau cu vin fiert :drinkers:

Pas 2 Da si la noi... tot cu vin... daca nu mai ai fiert il fierbem pe motor.

Pas 3 Transmitem in direct de pe plaiuri maracaneze, pe wireless piratat... la sfarsitul primei reprize scorul a fost 1 la zero pentru wooklan, prin prezenta unica, inconfundabila si suficienta a lui Tibi... repriza a doua e in curs, cu un scor de 2 la 1 pentru wooklan contra daiklan, ostilitatile desfasurandu-se cu intarziatele prezente ale liderului spiritual, zanului surprizelor recent reprofilat in grill master si subsemnatului, specializat in cantat la leptoc, toti adunati strategic in jurul unui schimbator de viteze, ca afara e cam racoare.

Urmeaza prelungiri... The Return of Tiboasca... condus de sotie ca si in viata...

Edited by scorpion
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...