DGT Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Azi e prea tarziu sa mai intreprindem ceva dar de aceea deschid de acum topicul pentru saptamana viitoare! Sa aiba toti timp sa-l citeasca si sa-si programeze o juma' de ora pentru joia viitoare. Eu zic la 18 pe Maracana! Eu vin cu cafeaua! Astept si alte propuneri sau alte locatii! Guru,de abia astept sa ne intalnim! Mi-ai promis un joc. Emil,Razor ,Perfidus,va astept! Link to comment
bafryan Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Azi e prea tarziu sa mai intreprindem ceva dar de aceea deschid de acum topicul pentru saptamana viitoare!Sa aiba toti timp sa-l citeasca si sa-si programeze o juma' de ora pentru joia viitoare. Eu zic la 18 pe Maracana! Eu vin cu cafeaua! Astept si alte propuneri sau alte locatii! Guru,de abia astept sa ne intalnim! Mi-ai promis un joc. Emil,Razor ,Perfidus,va astept! frate nu stiu cum sa fac cu serviciu asta de cacao...dar as veni si eu cu cea mai mare placere...oricum daca nu ma insel ieri in rovine ne-am intalnit cumva...te-am lasat sa intorci...blitz...blitz... la posta aia din parculet eram cu un cielo verde...da sigur tu erai...trebuie macar o intalnire facuta...asa de primavara Link to comment
EM!L Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Sa aiba toti timp sa-l citeasca si sa-si programeze o juma' de ora pentru joia viitoare.Eu zic la 18 pe Maracana! Eu la 18 termin "cursele" joia... Link to comment
DGT Posted March 13, 2009 Author Share Posted March 13, 2009 @Emil,ora 18 nu e batuta in cuie! Vorbim sa cadem toti de acord! @bafryan,mersi,nu te-am vazut ,era sotia la volan,eu eram pe bancheta din spate! Asteptam propuneri! Link to comment
EM!L Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Eu propun să se îndrepte vremea Chiar mă gândeam ieri, văzând frumuseţea aia de vreme, că ar merge perfect o întâlnire... Link to comment
DGT Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 Azi e miercuri! Chiar numai este nimeni interesat? Link to comment
EM!L Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 (edited) Eu sunt, din păcate din weekend mă tot chinuie o gripă ce nu se lasă convinsă sub niciun chip să dispară... Dacă stabiliţi ceva, şi nu e de stat mult pe afară, în funcţie de cum mă simt mâine, e posibil să trec şi eu Edited March 18, 2009 by EM!L Link to comment
guru Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Si eu, ca am cam lipsit Da' gata concediul, s-a terminat. Vine si jocul pentru Tibi, sa mai conduca si el ceva Link to comment
DGT Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 Pai daca n-are nimeni alta propunere hai pe Maracana la 18,30 sa ajunga si Emil. Asteptam si alte inscrieri! OPEN for bussines ! Link to comment
scorpion Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 In principiu vin si eu dar dupa 19.00 , poate imi doneaza cineva un capac de roata pe 13 daca are in plus ( orice model) . Link to comment
RaZoR-07 Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 (edited) "> In Forta o distorsiune simt... Acum realizez ca postul meu e oarecum confuz... voiam sa zic ca vin. Edited March 19, 2009 by RaZoR-07 Link to comment
DGT Posted March 19, 2009 Author Share Posted March 19, 2009 Haideti,haideti,nu mai trandaviti!La 18,30 pe Maracana! Alexino m-a sunat ca vine si el! Nu am nici un semn de la Perfidus! Dar poate cine stie? Link to comment
EM!L Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 (edited) Pas! Nu mă-nţeleg cu gripa asta, deloc... Îi dau cu vin fiert Edited March 19, 2009 by EM!L Link to comment
scorpion Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 (edited) Pas! Îi dau cu vin fiert Pas 2 Da si la noi... tot cu vin... daca nu mai ai fiert il fierbem pe motor. Pas 3 Transmitem in direct de pe plaiuri maracaneze, pe wireless piratat... la sfarsitul primei reprize scorul a fost 1 la zero pentru wooklan, prin prezenta unica, inconfundabila si suficienta a lui Tibi... repriza a doua e in curs, cu un scor de 2 la 1 pentru wooklan contra daiklan, ostilitatile desfasurandu-se cu intarziatele prezente ale liderului spiritual, zanului surprizelor recent reprofilat in grill master si subsemnatului, specializat in cantat la leptoc, toti adunati strategic in jurul unui schimbator de viteze, ca afara e cam racoare. Urmeaza prelungiri... The Return of Tiboasca... condus de sotie ca si in viata... Edited March 19, 2009 by scorpion Link to comment
Recommended Posts