ast3rixu Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Stie cineva daca gasesc telescope pt Chevrolet Evanda inafara de cele originale(producator)? Link to comment
nicumarian Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Stie cineva daca gasesc telescope pt Chevrolet Evanda inafara de cele originale(producator)? Nu prea.Alea originale GM ar fi la vreo 527 pe fata ( fie gaz,fie ulei) si vreo 557 pe spate (fie gaz,fie ulei). Link to comment
ast3rixu Posted March 13, 2009 Author Share Posted March 13, 2009 Nu prea.Alea originale GM ar fi la vreo 527 pe fata ( fie gaz,fie ulei) si vreo 557 pe spate (fie gaz,fie ulei). fain!!! am gasit de fata cu 480 da inca mai caut pe producator mai ales ca nu mi se par reusite originalele Link to comment
nicumarian Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 fain!!! am gasit de fata cu 480 da inca mai caut pe producator mai ales ca nu mi se par reusite originalele Pe ce marca de producent ai gasit ? Link to comment
ast3rixu Posted March 13, 2009 Author Share Posted March 13, 2009 Pe ce marca de producent ai gasit ? pe original am gasit.de aia am zis ca o sa mai caut pe producator,ca deocamdata nu am gasit,numai original.parerea mea ca is slabe astea originale. Link to comment
roctandrei Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Incearca la Bilstein,fabrica din Sibiu in colaborare cu firma mama germana.Suns si iti trimit prin curier. Link to comment
Recommended Posts