Wolfman Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Am trecut de patru luni, inca mai inghit in sec cand fumeaza cineva in preajma, insa fizic imi e usor sa ma stapanesc. Link to comment
KumKum Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 M-am lasat de ele de pe 10 ianuarie anul asta, am zis gata, ajung ~23 de ani de fumat. Inca am ramas cu "sechele", tigara de dupa masa, de la cafea, cand stai la o bere la povesti...etc. In prima faza am trecut pe electronica, dar nu se compara asa ca am renuntat de tot. Link to comment
Dj_Dark Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Eu inca nu am reusit performanta. Bafta celor ce au reusit . Link to comment
mihai72ro Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 "Mod de administrare: tutunul este rezervat adultilor si se administreaza la intervale de 4-6 ore. Se recomanda sa nu se depaseasca acesta doza pe zi decat in cazuri "exceptionale: chef, chermeza, paranghelie, bairam si chiar si atunci fara sa depasiti supradoza. Pastrati medicatia si o sa constatati o respiratie mai usoara si un plus lunar la buget. O folosesc de ani buni si este foarte in regula. Fara nicio impunere! Link to comment
Wolfman Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Pentru cine poate o fi OK, eu ori fumez 20-30 tigari/zi cu maxime de 40-50 la paranghelii, ori deloc. Am fumat 20 ani la modul asta si inca vreo 5-6 la inceput la modul light, adica 2-3 tigari pe zi, cu maxime de 10-15 ocazional. Link to comment
Alex.T Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Eu am deja un an si jumatate de cand m-am lasat dar parca tot as mai fuma una... Era sa ma apuc din nou acum 2 saptamani cand am facut primul accident de masina de cand am permis. Cand am coborat din masina si-a aprins cineva o tigare langa mine si atunci era sa cedez... Link to comment
mariantitan Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Mai bine calculati cati bani dati pe tigari in fiecare luna ,in afara de sanatatea plamanilor si nu numai,si poate asta ar fi un argument puternic pentru a reusi sa infrangeti un VICIU Link to comment
Recommended Posts