dreamlike Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 (edited) Dupa cate se pare disciplina de partid a atins cote alarmante ... va intreb cum e posibil ca pana la ora asta sa nu fie deschis topicul pentru intalnirea de saptamana asta ? Sa o pun pe seama faptului ca mi-ati lasat mie onoarea ... Fara prea multe texte, ne vedem maine la ora 18 in parcarea de la Crazy dar sa nu imi cereti sa va fac cinste ca dau bir cu fugitii . Totusi, ca sa va motivez, am cate un suvenir pentru fiecare participant . Se baga cineva? Edited March 13, 2009 by dreamlike Link to comment
MCojo Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 (edited) Explicatia e foarte simpla si ai dat-o chiar tu... Sa o pun pe seama faptului ca mi-ati lasat mie onoarea ... Deci daca a fost vro intarziere, atunci iti apartine si taxarea se va face corespunzator... ...am cate un suvenir pentru fiecare participant... Sa inteleg ca ai mai ramas cu ceva virusi pe la tine?! Daca nu, eu sunt pe lista 1+1/2... la participanti! Edited March 13, 2009 by MCojo Link to comment
ing3r Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Imi pare rau ca nu pot ajunge, va las sa savurati frappe-ul 1+ 1/2 + suvenir ) Welcome back dreamlike! Link to comment
mike.omega Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Sunt sanse sa apar, sunt sanse sa nu apar, nu se stie... Link to comment
paul_marines Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Uff , hai, fie, hmmm ?! Grea alegere, dar invitatia trebuie onorata. Link to comment
free_spirit Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 (edited) Salutare !! @ Dreamlike - Normal ca vin, nah, ca ai vazut ce "bafta" am avut sa ne vedem la festivitatea de ieri. Ai adus ca suvenir ceva dinti de irakian?? Respect !! Edited March 14, 2009 by free_spirit Link to comment
dreamlike Posted March 14, 2009 Author Share Posted March 14, 2009 Imi pare rau ca nu ne-am intalnit la ceremonial pentru ca am fost ocupat cu invitatii si cu presa dar ma puteai urmari la posturile locale si nationale de televiziune ... in plus si voi ati plecat ca vartejul ... Link to comment
Recommended Posts