ungureanu.alin Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 (edited) sal... imi cer scuze daca mai exista acest topic dar eu nu l-am gasit Am un chevrolet lacetti sw(2.0 tcdi platinum) din decembrie 2008 si mare mi-a fost mirarea cand saptamana trecuta am observat ca mi s-au rupt cauciucurile de la stergatoarele(pt. parbriz).Nu stiu daca ati mai avut vreunul din voi aceasta problema pana acum, dar eu am fost foarte suprins de asta tinand cont ca masina are doar 4 luni (dar masina a fost fabricata in august 2007) Imi puteti spune si mie unde as putea sa gasesc stergatoare si cat m-ar costa? va multumesc ... Edited March 16, 2009 by ungureanu.alin Link to comment
Mircea Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 La orice magazin de piese auto, cumperi stergatoare de aceiasi dimensiune ca si cele de pe masina, 56 cm si 48 cm. Link to comment
root Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Offtopic: De unde stii tu cand a fost fabricata masina? Link to comment
Mircea Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 (edited) Dupa VIN evident Informatiile astea sunt trecute si in COC si in CIV (doar anul) Edited March 16, 2009 by Mircea Link to comment
ungureanu.alin Posted March 16, 2009 Author Share Posted March 16, 2009 Offtopic: De unde stii tu cand a fost fabricata masina? mi-a spus reprezentantul de vanzari ...si banuiesc ca scrie si p undeva prin acte La orice magazin de piese auto, cumperi stergatoare de aceiasi dimensiune ca si cele de pe masina, 56 cm si 48 cm. merci Mircea... Link to comment
root Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Mircea, iti spun VIN-ul meu si daca tu imi spui luna si anul fabricatiei masinii, ai o bere fara alcool de la mine cand ai drum prin Ploiesti. Crede-ma, am cautat pe net de am innebunit decodoare de VIN-uri care sa spuna luna si anul fabricatiei si nu am gasit... Deci: KL1SA697J7B111923 Link to comment
ungureanu.alin Posted March 16, 2009 Author Share Posted March 16, 2009 (edited) fratilor mie asa mi s-a spus la reprezentanta la Rucom ce e fabricata in august 2008 stiau asta ca era ultima masina de pe stocu ala ...si ca sa ramanem la topic cred ca s-au rupt din cauza ca a stat la ei un an de zile in toate conditiile meteo posibile intr-un an ("> Edited March 16, 2009 by ungureanu.alin Link to comment
Alex.T Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Sa fiu si eu putin offtopic... Ei schimba macar uleiul la o masina care a stat in parcare atata timp inainte sa o livreze? Link to comment
ungureanu.alin Posted March 16, 2009 Author Share Posted March 16, 2009 Sa fiu si eu putin offtopic...Ei schimba macar uleiul la o masina care a stat in parcare atata timp inainte sa o livreze? ...nu cred si nush daca o sa stau cu uleiul asta pana in decembrie neschimbat Link to comment
root Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Cauciucul imbatraneste, dar intr-un an de nefolosire nu puteau sa se rupa. Ale mele au 2 ani de folosire (~16000 km) si inca sterg bine. Ale tale s-au rupt pur si simplu pentru ca au fost proaste sau vreun destept a incercat sa le actioneze cand erau inghetate bocna pe parbriz. Link to comment
Senna Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 (edited) Se vand si masini care au stat sase luni, si nu, nu se schimba uleiul deoarece producatorul impune ca uleiul se schimba la un an de la data livrarii si nu a fabricatiei... On topic: stergatoarele se altereaza mai greu daca nu sunt folosite, apare doar imbatranirea cauciucului la care nu se mai adauga uzura de exploatare propriu-zisa. Edited March 16, 2009 by Senna Link to comment
ungureanu.alin Posted March 17, 2009 Author Share Posted March 17, 2009 ...nu mai conteza de ce s-au rupt ("> numai sa nu ma coste prea mult daca stie cineva pretul sa-mi zica si mie Link to comment
Mircea Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Eu mi-am luat stergatoare flat cu 30 ron bucata. Link to comment
Alex.T Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Eu am luat aero noname cu 15 lei setul. Sunt extraordinare. Sterg orice picatura si nici nu scartaie. La banii astia le pot schimba lejer la 2 luni daca nu mai dau randament. Link to comment
Mircea Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Zi-ne si noua de unde Din Metro, marca Victor. Link to comment
lsniculescu Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Subscriu la cele spuse de Mircea, am aceleasi lame, tot din Metro cumparate si merg f. bine. Link to comment
Recommended Posts