tolin Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Eh, asta-i ca si cum ai compara un carcalete cu un whisky de 12 ani. Link to comment
balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Normal. El ar vrea sa compar cu masini mai mult de 2 ori mai scumpe. Ia roag-o tu pe vecina sa-si ia un Laguna 3, 1.5 dci, sa vezi, mai auzi ceva dimineata? @Satori: problema e ca o spal cam rar. O sa caut niste poze mai vechi, sa vedem. Link to comment
tolin Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Mai exact, in ce se masoara rafinamentul unui diesel? In confundarea cat mai deasa a evacuarii cu admisia, fapt ilustrat cel mai bine in "Ultimul tangou la Paris". Link to comment
BogdanG Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Moama ce de priceputi in ale rafinamentelor bai vere, pai daca 1.5 dci este galagios atunci 1.9 TDI este bomba atomica iar 3.0 TDI CR de pe Porsche Cayenne este bomba cu hidrogen. Link to comment
madkat Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 la astea mai scumpe se antifoneaza compartimentul motor - d-aia nu se aude tractorasul ca la fel de tare tacane 1,5-ul pe clio sau megane sau lighean... la clio s-a cautat un sound mai sportiv - de aceea nu e antifonat bine iar ca rafinament... intre CR si PD nu prea e de discutat - se cam stie care e care - de-asta le-am si pus in aceasta ordine in fraza... > Link to comment
Tommy Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) Se datoreaza incapacitatii psihice de a depasi viteza legala, sau de a incalca orice alta prevedere a vreunei legi (chiar daca nu sunt de acord cu multe). N-am spus nicaieri ca e sportiva, ci ca eu conduc sportiv. Si da, e rafinata, comparand-o cu alte dieseluri. Acuma cu incapacitatile .. mai stim la ce te referi.. dar pina la urma eu inteleg ca tu de fapt conduci.. sportiv-legal-o diesalara rafinata-performanta-economica Fara nici o legatura, dar astea cu laudele asta atat de nelimitate mie imi spune ca matale nu ai depasit varsta pubertatii cand fiece putzulica vrea sa impresioneze colegele sa ajunga si el la munte.. Dacia 1300 a vecinului meu, insa, pe benzina, e ceva mai zgomotoasa, in aceleasi conditii . In sfarsit o comparatie corecta, ai intrat pe palierul corect later edit: esti curios ce am votat? Edited March 20, 2009 by Tommy Link to comment
Satori Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 la clio s-a cautat un sound mai sportiv - de aceea nu e antifonat bine Oh, come on!!! Nu pentru ca o masina ieftina, ci pentru ca e sportiva? Topicul asta ar potential mai mare decat groapa de gunoi a Bucurestiului. Link to comment
mike.omega Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) Domne, nu va mai luati de astia cu suspensii moi da?! Ca ne suparam Cel mai mult mie imi place la semafor. Stau si ascult muzica sau radio la un volum obisnuit(sa aud ambulantele....) si aud un zgomot in plus. Zic: hait! s-a stricat nubirica! Inchid orice sursa de zgomot si tot se aude. Deschid geamul... ah da! era diesel-ul obosit din dreapta mea De obicei e un TDI, DTI sau un dCI. PS: mi s-a intamplat odata la un semafor, cand aveam dacie, ca TDI-ul de langa mine sa ma acopere ca zgomot ("> Edited March 20, 2009 by mike.omega Link to comment
closchkutza Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) Normal. El ar vrea sa compar cu masini mai mult de 2 ori mai scumpe.Ia roag-o tu pe vecina sa-si ia un Laguna 3, 1.5 dci, sa vezi, mai auzi ceva dimineata? Pai si atunci, este rafinata in comparatie cu...? Edited March 20, 2009 by closchkutza Link to comment
Laurycã Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) E o masina corecta la banii dati, si este potrivita pentru nevoile lui. Vad ca 16 ati votat asta. Va intreb si eu de curiozitate, de unde stiti voi care-s nevoile lui balanel? Nevoia primara a oricarei persoane care îsi achizitioneaza o masina este aceea de a se deplasa din puctul A in puctul B. Edited March 20, 2009 by Laurycã Link to comment
balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Fara nici o legatura, dar astea cu laudele asta atat de nelimitate mie imi spune ca matale nu ai depasit varsta pubertatiicand fiece putzulica vrea sa impresioneze colegele sa ajunga si el la munte.. Buna asta. Ti-am mai zis eu, cum e cu priverbele romanesti... in cazul asta "cine zice, ala e". Si aici nu ma refer la varsta din buletin, ci cea reala. Sigur impresionez rau de tot orice pasarica, respectand viteza legala si regulile de circulatie. Cine zicea pe aici, ca el nu a respectat limitele de viteza, nici macar in State? Si noi trebuie sa credem. Toti zmeii de pe aici (Romania, adica) se metamorfozeaza in Feti-Frumosi, de indata ce trec granita, spre Vest. Link to comment
Tommy Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Remarcabila memoria ta in ceea ce ma priveste )"> Ghinionul tau e ca nu mi-am propus sa ajung celebru, m-ai fi ajutat sa-mi scriu memoriile Este ca cel mai greu lucru iti e sa fii consecvent cu tine insuti? Nu am vazut pina acum sa fii constant macar in aceeasi fraza.. ia tu la intamplare una pe care o vrei Dar unei masina atat de plina de personalitate cum e Symbol, clio symbol.. ii sta bine ca oricarui reno de plastic sa mearga cu viteza legala, asa poate fi admirat posesorul Link to comment
madkat Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) Oh, come on!!! Nu pentru ca o masina ieftina, ci pentru ca e sportiva? Topicul asta ar potential mai mare decat groapa de gunoi a Bucurestiului. ironie fina mancatzaiash > ... voiam sa se simta bine posesorul topicului, pardon simnbolului, d-aia am ratat ghilimelele @Lauryca - gresit! - unii mai conduc si din placere, nu doar pana la suermarchet sau la scoala cu odraslele (daca sunt dotati cu asa ceva) Edited March 20, 2009 by madkat Link to comment
balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Nu am vazut pina acum sa fii constant macar in aceeasi fraza.. Pentru cine vede doar alb si negru, e greu sa inteleaga nuantele de gri dintre ele. Dar unei masina atat de plina de personalitate cum e Symbol, clio symbol.. ii sta bine ca oricarui reno de plastic sa mearga cu viteza legala, Am mai spus, am luat ce mi-am permis. Am ales, la aproximativ 10000 euro, ce mi-a placut cel mai mult. Iti repet, din moment ce tu ai primit masina cadou, nu ar trebui sa comentezi referitor la posibilitatile financiare ale altora, care muncesc pentru respectiva masina. Ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca, oricati bani as fi avut, n-as fi ales modelul de masina pe care il ai tu: e lipsit de stil si personalitate. Daca s-ar respecta viteza legala, ar fi incomparabil mai putine accidente. unii mai conduc si din placere, Corect. De aceea nu mi-a placut Aveo, dar imi place Symbol. Si Aveo ma ducea din A in B, sa stii. Link to comment
Satori Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 My bad, madkat. @Satori: problema e ca o spal cam rar. O sa caut niste poze mai vechi, sa vedem. Lasa draga, nu e problema, sidiul e sidi si zarurile e zaruri, chiar si cand sunt murdare. Iar la exterior, e ok, murdaria o tine intr-o bucata. Pune aici sa vedem si noi minunatia. Iti repet, din moment ce tu ai primit masina cadou, ... Asa, si? Eu i-am dat-o. Probleme? Oricum e mai bine decat sa ii dau o basina de masina cu care si producatorului ii e rusine (nu au dus-o in tara de bastina, nu?!)? Mai bine iti luai Logan, e mai cinstita. Link to comment
Carabusu junior Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) Corect. De aceea nu mi-a placut Aveo, dar imi place Symbol. Si Aveo ma ducea din A in B, sa stii. Ce-ai vrut sa spui cu asta? Edited March 20, 2009 by Carabusu junior Link to comment
Laurycã Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 @madkat Am zis primara. Intai intervine utilitatea si apoi placerea. Pana sa ajung sa conduc din placere, trebuie mai întâi sa conduc si doar atat. Link to comment
Satori Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Nevoia primara a oricarei persoane care îsi achizitioneaza o masina este aceea de a se deplasa din puctul A in puctul B. Daca ar fi adevarat, nu am fi depasit faza modelul T. In momentul de fata, asta e valabila doar ca temelie pentru celalalte nevoi. Sau, cand e singura exprimata, ca scuza. Link to comment
Tommy Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Am mai spus, am luat ce mi-am permis. Am ales, la aproximativ 10000 euro, ce mi-a placut cel mai mult.Iti repet, din moment ce tu ai primit masina cadou, nu ar trebui sa comentezi referitor la posibilitatile financiare ale altora, care muncesc pentru respectiva masina. Ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca, oricati bani as fi avut, n-as fi ales modelul de masina pe care il ai tu: e lipsit de stil si personalitate. Pai.. 1 la mana calul de dat nu s ecauta in dinti, eu nu m-am laudat cu nimic, nici mie nu-mi place, dar nu am primit alta.. 2 ti-am zis.. am eu stil si personalitate si dixtinctie.. nu-mi trebuie o masina sa imi dea un plus de Dar daca tot vorbim aici de rafinatul puterni si economic symbol, clio symbol.. tu gasesti ca are stil si personalitate? In ce constau acestea? 1 Link to comment
balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 (edited) Pune aici sa vedem si noi minunatia. Sper sa le gasesc, oricum, sunt cele dupa montare xenon, deci cu detaliu pe far. Sper sa fie pe laptop-ul de acasa. Asa, si? Eu i-am dat-o. Probleme? N-as indrazni , nu vreau sa se interpreteze ca discriminare. Ce-ai vrut sa spui cu asta? Ca imi place sa imi conduc Symbolul. Edited March 20, 2009 by Satori Link to comment
Laurycã Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) Ce spun eu si ce intelegeti voi!!! Ati vrut masina sa va deplasati la serviciu, la spital, sa va duceti copii la scoala, la gradinita, etc. Apoi daca tot cumparati o masina ati ales si una care sa va placa din toate puctele de vedere in limita bugetului. La utilitatea oricarei masini ma referisem, aceea de deplasare. Edited March 20, 2009 by Laurycã Link to comment
madkat Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) @Lauryca - acum 12 ani a fost placerea - VOIAM sa conduc, ca altfel era perioada cand, ca student mi-era mai ieftin sa ma duc la munte si la mare cu personalu cu nasu'... apoi a venit si utilitatea... paradoxal prima masina a fost insa doar utila (dacia 1310) de atunci tot ce mi-am luat - a fost pentru ca mi-au placut, si la cateva zile dupa ce am luat permisul am luat Cielo (din pacate nu doar pentru mine - eu vreo 4 ani tot de dacie am tras) - pentru ca ne-a placut altfel luam un 1310... era mai ieftin si mai economic ... si nu stiu cum se face dar woo-ul inca il mai am si inca imi mai place... si e si destul de util zic eu si daca trec cateva zile in care n-am treaba cu masina - obisnuiesc sa ies doar de dragul de a conduce fara nici o utilitate... oi fi io pe invers - la masini adica... mi s-a mai zis si sa nu imi iau Alfa, si sunt la a doua deja... si sa dau cielo ca e vechi si naspa - si tot il am ... Edited March 20, 2009 by madkat Link to comment
Satori Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 N-as indrazni , nu vreau sa se interpreteze ca discriminare. Stai calm, nu ti se va intampla nimic pentru ca te jignesti singur. Nu iti dai seama de chestia asta inca? Nu vezi ce se intampla? Link to comment
balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Pai.. nici mie nu-mi place 2 ti-am zis.. am eu stil si personalitate si dixtinctie.. nu-mi trebuie o masina sa imi dea un plus de , clio symbol.. tu gasesti ca are stil si personalitate? In ce constau acestea? Pai de ce nu spui asa de la inceput. Acum am inteles. Sa stii ca in lumea in care traim, conteaza foarte mult ambalajul. Si eu am destul stil si personalitate. Dar consider ca as avea mai mult succes, daca m-as da jos, sa zicem, dintr-o Laguna. Si tu la fel, iti garantez. In plus, e bine ca masina sa reprezinte stilul proprietarului. O masina, chiar stilata, poate fi nepotrivita pentru x, si potrivita pentru y. Stilul poate fi: sportiv, elegant, sau din contra, opulent (vezi masinile americane). Clio Symbol este o masina cu stil placut, o masina draguta si primitoare. Nu ar fi stricat un plus de stil, dar, la banii astia, este foarte important sa se adreseze unui public tinta cat mai variat. @Satori: Symbol nu a fost dus in Franta nu din rusine, ci pentru ca acolo clientii prefera in general hatchback. Este un model care se adreseaza pietelor emergente, inclusiv prin excelentul Pachet de Drumuri Grele. Link to comment
Recommended Posts