Carabusu junior Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 balanel said: Ca imi place sa imi conduc Symbolul. Bun...si de ce ai ales sa compari Clio cu Aveo,de ce nu ai ales altceva... Link to comment
andrew Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 balanel said: Sa stii ca in lumea in care traim, conteaza foarte mult ambalajul. Si eu am destul stil si personalitate. Dar consider ca as avea mai mult succes, daca m-as da jos, sa zicem, dintr-o Laguna. Si tu la fel, iti garantez. Nasol... pentru tine, zic. balanel said: Clio Symbol este o masina cu stil placut, o masina draguta si primitoare. Nu ar fi stricat un plus de stil, dar, la banii astia, este foarte important sa se adreseze unui public tinta cat mai variat. Citat.. din pliantele date de vanzatori? Unde e masina aia draguta si primitoare? Sau iar compari cu 1300? Link to comment
sile2007 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Votat masina corecta la banii ei...acu sunt curios care e diferenta dintre clio si aveo ? Link to comment
Satori Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Deci, domnul emergent, pana la urma, ai mai mult succes daca te dai jos din Symbol sau din Corolla? Dar daca te dai jos din Symbol si ii dai foc? Ce parere au cei ce te vad? PS: Nu te-au invatat ai tai ca haina nu il face pe om? Link to comment
balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Satori said: Deci, domnul emergent, pana la urma, ai mai mult succes daca te dai jos din Symbol sau din Corolla? PS: Nu te-au invatat ai tai ca haina nu il face pe om? Mai mult succes din Symbol - imagine de familist. Daca tu chiar crezi asta, e nasol. Eu nu mai cred asa ceva de pe la 14 ani. Apropo, ce parere ai, Elvis traieste ) ? Carabusu junior said: Bun...si de ce ai ales sa compari Clio cu Aveo,de ce nu ai ales altceva... Am avut Aveo inainte. Link to comment
madkat Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 @balanel - o zisei si pe asta cu excelentul pachet de drumuri grele... suprema expresie a sportivitatii... 1 Link to comment
balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 sile2007 said: Votat masina corecta la banii ei...acu sunt curios care e diferenta dintre clio si aveo ? Vreo 3l/100 de consum, vreo 2 milioane la revizie, si vreo 10 secunde la reprize. madkat said: @balanel - o zisei si pe asta cu excelentul pachet de drumuri grele... suprema expresie a sportivitatii... Poti sa citezi te rog, fraza in care am spus ca am o masina sportiva? Link to comment
Carabusu junior Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) balanel said: Vreo 3l/100 de consum, vreo 2 milioane la revizie, si vreo 10 secunde la reprize. Hai ma lasi... 3% nici Tico nu consuma,iar singura masina pe care o stiu eu cu un consum de aproape 3,5% e Kia Picanto diesel deci... LE. Stii cum se spune...daca taceai,filozof ramaneai... Edited March 20, 2009 by Carabusu junior Link to comment
sile2007 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) Multumesc de raspuns...intradevar!......inca mai rotesc monitoru in speranta de a vedea un raspuns bun. Edited March 20, 2009 by sile2007 Link to comment
balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Carabusu junior said: 3% nici Tico nu consuma, LE. Stii cum se spune...daca taceai,filozof ramaneai... Absolut corect, mai ales ca era vorba de diferenta la consum, revizii, etc. Link to comment
Satori Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 balanel said: Daca tu chiar crezi asta, e nasol. Eu nu mai cred asa ceva de pe la 14 ani. Asta explica multe, desi eu cred ca dezvoltarea ta, ca ratiune si nu numai, s-a oprit mai devreme de 14 ani. A ramas doar ambalajul. Doar asta conteaza, nu? Ce-ai zice de un 300m? "> PS: Luciane, tata, pupa-l pe balanel. Te pune intr-o lumina extrem de favorabila. Link to comment
Carabusu junior Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) Bai frate,eu cred ca tu ai o problema,una foarte mare...esti frustrat... Cum poti sa spui ca-ti consuma roaba de o tona si un pic cu motor de 1.5 diesel doar 3%...si ca revizia te ajunge doar 200 ron(asta poate daca o faci in spatele blocului cu inca doi vecini ca la vechea Dacie) Edited March 20, 2009 by Carabusu junior Link to comment
Tommy Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) balanel said: Mai mult succes din Symbol - imagine de familist. Pai .. tu nu mai diversifici ciorba .. nici macar asa de amorul artei? Edited March 20, 2009 by Tommy 1 Link to comment
sile2007 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Din pura curiozitate cat e revizia? si poate imi zice si mie cineva ''faza cu reprizele'' ca sincer nu am inteles-o! Consumu de aici iese 9l aveo - 6l clio=3l... Link to comment
madkat Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) balanel said: Poti sa citezi te rog, fraza in care am spus ca am o masina sportiva? gotcha - am spus expresia suprema a sportivitatii... nu a precizat daca a ta sau a simbolului - de ce ai crezut automat ca ma refer la masina? > @Tommy - evident ca nu - respecta regulile de circulatie Edited March 20, 2009 by madkat Link to comment
balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Satori said: Asta explica multe, desi eu cred ca dezvoltarea ta, ca ratiune si nu numai, s-a oprit mai devreme de 14 ani.A ramas doar ambalajul. Doar asta conteaza, nu? Ce-ai zice de un 300m? "> M-ai citit, ce sa mai! De ce nu incerci, de luni, sa te duci la munca in chiloti? ) Cat despre @Cumnatu, este omul care gandeste cel mai occidental de pe aici. Adica foarte apropiat de modul in care gandesc eu. Carabusu junior said: Bai frate,eu cred ca tu ai o problema,una foarte mare...esti frustrat... Cum poti sa spui ca-ti consuma roaba de o tona si un pic cu motor de 1.5 diesel doar 3%...si ca revizia te ajunge doar 200 ron(asta poate daca o faci in spatele blocului cu inca doi vecini ca la vechea Dacie) Si eu cred ca ai una de intelegere... Symbol - consum mediu intre 5 si 6%. Aveo consum intre 8 si 9%. Ia sa vedem daca ai inteles, sa iti facem test: daca revizia la Reno e 5 milioane, cat e la Aveo? Reprizele nu le-am masurat, dar asa este impresia subiectiva: pe intervalul 60-120, in treapta 4, cred ca cam asta e diferenta. Tommy said: Pai .. tu nu mai diversifici ciorba .. nici macar asa de amorul artei? Sa mor daca inteleg ce vrei sa spui aici. Link to comment
EM!L Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 balanel said: Si da, e rafinata, comparand-o cu alte dieseluri. Diesel de un litru juma' rafinat... dCi rafinat... Dacă n-aş avea un dCi în garaj, poate te-aş crede Până la urmă e fix pix ce zic alţii. Important e ca tu să te simţi bine şi să ai satisfacţii de pe urma alegerii făcute... Link to comment
balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 madkat said: gotcha - am spus expresia suprema a sportivitatii... nu a precizat daca a ta sau a simbolului - de ce ai crezut automat ca ma refer la masina? > Ma distrez rau de tot cu voi. In plus,incepeti sa deveniti atat de previzibili in replici Prietene @madkat, stiu ca te va mira, dar eu nu am pachet de drumuri grele, doar masina . Link to comment
madkat Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) @Tommy - ti-am zis io ca respecta regulile de circulatie? ) @Balanel - nu o lua ca jignire dar ai si aici aceeasi lipsa de imaginatie ca si in alegerea masinii... apropo - supapa de recirculare a vaporilor de ulei ce mai face? Edited March 20, 2009 by madkat 1 Link to comment
Carabusu junior Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 balanel said: Ma distrez rau de tot cu voi. In plus,incepeti sa deveniti atat de previzibili in replici Prietene @madkat, stiu ca te va mira, dar eu nu am pachet de drumuri grele, doar masina . Oricum ai da-o tot frustrat ramai... Link to comment
Satori Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 balanel said: Cat despre @Cumnatu, este omul care gandeste cel mai occidental de pe aici. Adica foarte apropiat de modul in care gandesc eu. Fantastic!!!! Ironic este ca, desi l-ai injurat, ai dreptate. Link to comment
sile2007 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) Multumesc de raspunsuri balanel...o sa meditez o vreme la chestiile care le-ai scris,referitor la revizii probabil tu faceai ''altundeva'' reviziile la pretu ala de zici ca 5 mil e mai ieftin decat la aveo...O zi buna in continuare si distractie placuta colegilor!! Edited March 20, 2009 by sile2007 Link to comment
balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Carabusu junior said: Oricum ai da-o tot frustrat ramai... RAU!!!!! Daca ai sti ce rau imi pare ca am dat o bijuterie de masina, Aveo, si am luat asa o masina proasta Symbol... Si sunt atat de frustrat, incat mentionez ca a consumat si 2.8% mediu, Busteni-Bucuresti, noaptea, cu viteze un pic sub cele legale. sile2007 said: probabil tu faceai ''altundeva'' reviziile la pretu ala de zici ca 5 mil e mai ieftin decat la aveo... Esti sigur ca iti schimba tot ce trebuie la revizii, la reprezentanta Chevrolet? Link to comment
sile2007 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Io asa zic...acum nu stiu... Link to comment
tolin Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 balanel said: ... Si sunt atat de frustrat, incat mentionez ca a consumat si 2.8% mediu, Busteni-Bucuresti, noaptea, cu viteze un pic sub cele legale ... Nu conteaza cat a consumat, important este ca exista oameni care cred asta. Oricum, daca stateai pe loc, ajungeai si la un consum apropiat de zero, daca nu ascultai radioul. Link to comment
Recommended Posts