balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Io asa zic...acum nu stiu... Din pacate nu. Trebuie sa fii tu atent la planul de revizii, care este scris in cartea de garantie si service, si sa-i obligi sa il respecte. Link to comment
EM!L Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 2.8% mediu, Busteni-Bucuresti, noaptea, cu viteze un pic sub cele legale. Aş încerca şi eu cu dCi-ul meu, dar tare mi-e teamă că în loc să consume, la un astfel de mers, îmi umple rezervorul... Link to comment
sile2007 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Serios?..nu stiam!....ma opresc aici ca nu discut de dragu de a nu se infunda cablu de la internet sau de dragu de a face posturi(apropo cine are cele mai multe posturi castiga).... Link to comment
madkat Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Nu conteaza cat a consumat, important este ca exista oameni care cred asta. Oricum, daca stateai pe loc, ajungeai si la un consum apropiat de zero, daca nu ascultai radioul. @Tolin - pai da - renourile sub 30km/h au consum 0, nu stiai? ) de la Busteni la Buc consum de 2.8... mi-e efectiv mila de cei care au mers in spatele tau pe serpentine pana la Comarnic... 1 Link to comment
tolin Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) @Tolin - pai da - renourile sub 30km/h au consum 0, nu stiai? N-am stiut, am crezut ca acest consum a fost introdus doar la Logan. In cazul acesta, nici becul de Check nu-l mai aprinde reno la eroarea P0300, de asta au ei seninatatea asta pe fata pe care le-o scot, doar, cu factura la schimbatul injectoarelor. Edited March 20, 2009 by tolin Link to comment
balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 mi-e efectiv mila de cei care au mers in spatele tau pe serpentine pana la Comarnic... Si mie, mai ales ca nu s-au putut tine dupa mine. Consumul in frana de motor e 0, apropo. Daca esti la turatia care trebuie, in frana de motor, si apesi de cand in cand usor acceleratia, la nevoie, scoti consum foarte bun. Link to comment
tolin Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Confirm, si cu sania e la fel. Link to comment
EM!L Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Îţi dai seama?! dacă mergeai lejereanu' şi pe porţiunea aia, scoteai mediu de 1,5% Link to comment
andreib Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) Cat despre @Cumnatu, este omul care gandeste cel mai occidental de pe aici. Adica foarte apropiat de modul in care gandesc eu. Daca mergi suficient spre vest tot in este ajungi, ca deh, pamantul e un geoid ) . Oricum, interesanta introspectie ai realizat. Si acum a venit timpul pentru momentul Urania: eu vad in horoscopul lui balanel (predestinat numele) o noua restrictionare a accesului la informatie cand ne vom plictisi. De asemeni prevad o crestere a consumului si o depresie aferenta! Edited March 20, 2009 by andreib Link to comment
Satori Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Si mie, mai ales ca nu s-au putut tine dupa mine.Consumul in frana de motor e 0, apropo. Daca esti la turatia care trebuie, in frana de motor, si apesi de cand in cand usor acceleratia, la nevoie, scoti consum foarte bun. Faza asta cu consumul 0 in frana de motor e doar la "le lighean"? Link to comment
laurentziu83 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Ia roag-o tu pe vecina sa-si ia un Laguna 3, 1.5 dci, sa vezi, mai auzi ceva dimineata? Da ce ai cu vecina lui de ii recomanzi masina asa mare cu sfarleaza aia de motor? Si sunt atat de frustrat, incat mentionez ca a consumat si 2.8% mediu, Busteni-Bucuresti, noaptea, cu viteze un pic sub cele legale. Bine ca recunosti. Consumul ma interesa prin facultate, cand nu eram angajat. Acu, sa iti iei masina de 10 mii de euro si sa te intereseze atata consumul...eu nu mi-as lua diesel pentru ca sunt prea sarac ca sa intretin un diesel. Link to comment
balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 (edited) Daca mergi suficient spre vest tot in este ajungi, ca deh, pamantul e un geoid ) . Oricum, interesanta introspectie ai realizat. Si acum a venit timpul pentru momentul Urania: eu vad in horoscopul lui balanel (predestinat numele) o noua restrictionare a accesului la informatie cand ne vom plictisi. Eu am spus occidental, nu vestic. Cat despre restrictionare, atata timp cat respect regulamentul forumului, eu sunt cel care se distreaza . Nici pe mine nu ma mai intereseaza consumul, de cand am masina asta. Ma mai uit si eu, de cand in cand, de curiozitate, sa vad cam la ce nivel se invarte, in diferite conditii. Edited March 20, 2009 by balanel Link to comment
Satori Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Cat despre restrictionare, atata timp cat respect regulamentul forumului, eu sunt cel care se distreaza . Dragul meu, ban-ul tau era pentru totdeauna. Ti l-am ridicat in speranta in care, totusi, ai evoluat. Speranta a fost spulberata, evident. Din pacate pentru tine, oricand se poate reveni la hotararea initiala. Asa ca nu te umfla foarte mult, desi stiu ca-ti vine natural, poate imi amintesc de amenintarile si procesele promise si dispari iar. Ne-am inteles? ----------------------- De asta imi place mie de tine. Eu prefer si benzina si diesel, dar mi-am luat diesel pentru ca fac multi km. Nici pe mine nu ma mai intereseaza consumul, de cand am masina asta. Link to comment
balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 (edited) Gresesti, era pana in august 2009. Intr-adevar, am obtinut o reducere a "pedepsei". Cat despre procese, am evoluat: mi-am dat seama ca viata e prea scurta sa-mi pierd timpul cu asa ceva. Insa te asigur, ca, intr-o zi, se va gasi cineva care sa aiba timp . Cat despre cele 2 citate, sunt perfect logice, si exista si o cauzalitate fireasca intre primul si al doilea. Asta voiai sa subliniezi si tu, este? Edited March 20, 2009 by balanel Link to comment
Satori Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Sper sa fi tu ala si sa ai multi bani. August 2009 ai avut, probabil, la prima abatare. Pentru clone si amenintari... Sincer, lasa subiectul asa. Zi mersi si ai o boaba de bun simt. --- Explica aceasta cauzalitate. Dezvaluie-te in toata splendoarea ta. Link to comment
Lucian M Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) PS: Luciane, tata, pupa-l pe balanel. Te pune intr-o lumina extrem de favorabila. Ti-as ramande dator daca m-ai lasa in pace. Multumesc. PS: rog sa nu mai postati asa de repede, ca n-am timp sa citesc totul dintr-o rasuflare. BTW: nu se muta la "Cafenea"? LE: Reprizele nu le-am masurat, dar asa este impresia subiectiva: pe intervalul 60-120, in treapta 4, cred ca cam asta e diferenta. In ce treapta?! Tu esti intr-a IV-a la 60? Si ziceai de sportivitate?! Eu pot schimba intr-a IV-a la 140 abia. Man, esti de toata jena. eu vad in horoscopul lui balanel (predestinat numele) Andrei, balanel e similar cu blond? Vrem poze cu el pe haifaiv!!!!! Si cu el si cu clio(patra) lui.. Edited March 20, 2009 by Lucian M Link to comment
andrew Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 In ce treapta?! Tu esti intr-a IV-a la 60? Si ziceai de sportivitate?! Eu pot schimba intr-a IV-a la 140 abia. Man, esti de toata jena. Nu ai inteles nimic Lucian, e vorba de sportivitatea unui dci rafinat si economic aici. Balanel, n-are nici o legatura ce poate un dci la 60 km/h in treapta a 4-a cu ce poate un benzinar in aceeasi treapta, la aceeasi viteza. Ori, daca vorbim despre reprize, vorbim despre mers (asa cum il numesti tu) sportiv, deci implicit nu avem ce cauta cu benzinara la 60 km/h intr-a 4-a. Timpul ala pe care ti se pare tie ca il castigi pe la 60 km/h l-ai pierdut deja de trei ori cu schimbarea vitezelor. Link to comment
balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Explica aceasta cauzalitate. Dezvaluie-te in toata splendoarea ta. Pai avem asa: am spus ca, desi imi plac si pe benzina si pe motorina, am ales dieselul datorita consumului mic, aceasta varianta fiind avantajoasa pentru cei care fac multi km, ca mine. Tot datorita numarului mare de km, se amortizeaza relativ repede diferenta de pret de achizitie, prin diferenta de consum. Dupa ce am luat masina, am verificat consumul in cele mai diverse conditii. La scurt timp, m-am convins ca acesta este unul foarte bun. Asa ca in prezent, nu ma mai preocupa subiectul. Doar foarte rar, consult consumul afisat pe bord, pentru a vedea daca a ramas cum il stiam, sau, din contra, a crescut, semn ca s-a defectat ceva la masina. Link to comment
Satori Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Da, are logica, bravo. Exprimarea corecta ar fi fost insa: ma intereseaza consumul in continuare, de aceea am masina asta, dar nu il mai consult/fac/... , oricum stiu ca e mic. Link to comment
Lucian M Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Sa vezi ce defecta e masina cand vii de unde ai fost tu plecat si ajungi in B, stai prin acteva intersectii and stuff. O sa vezi ca nu mai e 2,8... Link to comment
Tommy Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Oare nu era mai indicat sa se intituleze topicul asta.. "Masinutele lui balanel" ? Link to comment
Lucian M Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 http://www.oferta9.ro/_poze/1/07/03/200755072757.jpg Care e a lui? Link to comment
rm.popa Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Până la urmă, aşa... în general, despre ce e vorba în topicul ăsta??? Despre Miaunelul diesel al lui Bălănel & stuff? Că "& stuff" e cam multe... Link to comment
Lucian M Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) E vorba ca dizel unucincidecei e super-rafinat (dublu rafinat, din floarea soarelui si soia - pe campie) si e sport si e economic si e pe dizel si nu conteaza ca e diszel sau benzina si ca el face repriza intr-a patra de la 60 la 120 si e sport si e cul si ii zambesc pasaricile si e familist si alte alea. Acu' te-ai prins? Caterinca cu budinca la radio ... Edited March 20, 2009 by tolin Usor, fara jigniri subtiri ! Link to comment
balanel Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 (edited) Da, are logica, bravo. Exprimarea corecta ar fi fost insa: ma intereseaza consumul in continuare, de aceea am masina asta, dar nu il mai consult/fac/... , oricum stiu ca e mic. Ai dreptate, m-am exprimat defectuos. Cred ca pana la urma intre noi e o problema de comunicare. Luciane, de la imaginea de familist pe care o exprima Symbolul tu ai tras concluzia ca eu as fi familist? Nope, sunt liber precum pasaricile cerului. Edited March 20, 2009 by balanel Link to comment
Recommended Posts