uskt2005 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) "Hotelul Tresor din Lepsa, mistuit de flacari Un incendiu de proportii a izbucnit, ieri dupa-amiaza, la un hotel de doua stele din Lepsa. Acoperisul cladirii hotelului Tresor a fost cuprins de flacari in jurul orei 15.00 si intr-un timp foarte scurt incendiul a cuprins mansarda si etajul I al cladirii, construite din lemn. La fata locului s-au deplasat 5 autospeciale de la Focsani, Vidra si Tulnici, dotate cu apa si spuma. Pompierii au mai actionat cu o motopompa si 2 autoturisme de interventie, luptindu-se cu flacarile mai bine de 4 ore. Focul a mistuit in intregime 26 de camere situate la etajul I si la mansarda hotelului. În momentul declansarii incendiului, in hotel se aflau si citeva persoane, personal si turisti, dar toti au fost evacuati la timp si nimeni nu a fost ranit. ?Incendiul a izbucnit la SC Tresor Srl Focsani si s-a manifestat pe o suprafata de 650 de metri patrati la etajul I al cladirii si la mansarda, construite din lemn. La stingerea incendiului au participat 20 de pompieri militari si 4 voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Tulnici. Cauzele care au dus la producerea incendiului ramin in curs de stabilire. Persoanele care se aflau in interior au fost evacuate si astfel nimeni nu a fost ranit?, a precizat maiorul Flaviu Chiscop, de la ISU Vrancea. " Sursa: http://www.monitorulvn.ro/?stire=7652 Alt articol si cu poze: http://www.ziaruldevrancea.ro/index.php?articol=27163 Edited March 20, 2009 by uskt2005 Link to comment
laurentziu83 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) Si turistii de la etajele superioare nu puteau sa faca dus si sa nu traga perdeaua? Doar scria clar: "trageti perdeaua la dus, ca sa nu inundati vecinii de dedesubt", si astfel se stingea focul. Altfel, nu pot sa spun decat ca Dumnezeu nu bate cu parul. Pacat ca nu mai avem unde sa ne ducem la vara sa aiba cine sa ne spuna "va rugam mai incet, sunt si turisti care dorm". Edited March 20, 2009 by laurentziu83 Link to comment
VAXXi Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Asta e hotelul ala frumusel cu mocheta pe jos unde-am mancat atunci ? Link to comment
laurentziu83 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Naspa, era buna mancarea ! Pizza cu parizer? > Link to comment
rm.popa Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Pacat ca nu mai avem unde sa ne ducem la vara sa aiba cine sa ne spuna "va rugam mai incet, sunt si turisti care dorm". Vino pe unde oi mere eu în concediu, că o să-ţi spun chiar eu asta, nu personalul de la hotel. Oare de ce dreptul la linişte este violat de români mai ceva decât propria limbă? Link to comment
laurentziu83 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 (edited) Nu, asta am patit-o cand eram la gratar, la 50 de metri de pensiunea aia bengoasa. Daca as fi fost doar eu, mai ziceam, dar vorbim aici de toti membrii ce au fost la acea intalnire nationala, nu cred ca s-a ridicat tonul intr-atat de mult. Si, pana la urma, ce p*** masii, fac foc de tabara noaptea ca sa vorbesc in soapta langa el? Mai da-i dreaku, aveau niste preturi de cadeai pe spate, la fel cum cadea periuta de dinti de pe polita de la chiuveta, polita de plastic turceasca, prinsa doar intr-un surub. Asta daca vedeai polita, la lumina becului de frigider montat in baie. Mai erai si capsat de la faptul ca ti se sprijinea pe spinare capacul de la wc cat stateai pe buda. Bine, uitai de scarpinatorul de spinare sub forma de capac de buda atunci cand citeai pe perete "va rugam sa trageti perdeaua cand faceti dus, risc de inundare a vecinilor", vedeai cada de dus facuta ad-hoc din placi de faianta si ciment, suportii de perdea de dus facuti din resturile de la tevile de polipropilena, amintindu-ti de improvizatiile ceausiste si de "inventiile" din almanahul Tehnium si dracii ajungeau la maxim cand citeai de pe hartia de deasupra chiuvetei cum ca "apa nu este potabila", amintindu-ti de budele de vagon CFR. Edited March 20, 2009 by laurentziu83 Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Era si semnul ala cu cap de mort langa "apa nu este potabila", tras la imprimanta matriceala. Cica aveau si sala de conferinte, zice in articol Oare fumul o fi speriat si gandacii de vis-a-vis? Link to comment
Abram Burel Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Coane rm.popa, sper ca vorbesti de linistea sufleteasca Altfel, noi (care din pacate nu te-a inclus si pe tine) cand am mers la locul ala se vorbise deja de chestia cu "galagia". Ai idee cam cata muzica poate isei dintr-un rechin cu usile si portbagajul deschis? Cei ce vor ceva mai multa liniste fiziologica, pot sa-si ia niste doape profi de la farmacie pentru mai nimic. Asta daca nu se multumesc cu unele din vata. Iar cei ce vor si mai multa, sa se gandeasca la cea vesnica. Doamne fereste sa se si intample! Link to comment
rm.popa Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Nu e vorba că o "gaşcă" ar deranja pe nu ştiu cine din aceeaşi gaşcă, care ar avea chef să doarmă, ci pe alţii, din afara găştii, care vor să doarmă. Vorbesc de dreptul unui turist de a nu fi deranjat de un alt turist. De dreptul unui "locatar" de a nu fi deranjat de vecinul său ori de un manelist pe 4 roţi care dă ture prin cartier. De drepturile unuia, aşa în general, pe care mulţi alţii nu dau doi bani, pentru că şi ei au "drepturi"... Drepturile omului, ce mai... Link to comment
laurentziu83 Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 (edited) Cica aveau si sala de conferinte, zice in articol Cumva "sala de conferinte" era terasa aia cu mese de plastic si fete de masa rosii cu carouri, pe care mancam noi pizza cu parizer? > Rm.popa: se pare ca nimeni nu te sustine in ceea ce spui pe aici. Asta inseamna ca cei care am fost la intalnire atunci am fost o gasca de golani galagiosi? > Edited March 22, 2009 by laurentziu83 Link to comment
NFS Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Rm.popa: se pare ca nimeni nu te sustine in ceea ce spui pe aici. Asta inseamna ca cei care am fost la intalnire atunci am fost o gasca de golani galagiosi? > Asta insemna ca e duminica dimineata si e putina lume pe forum. De fapt ar trebui impacata si capra si varza. N-ai cum sa sustii ca e ok sa-i deranjezi pe ceilalti turisti, chiar daca tu esti o gasca. Tu ai venit sa faci un gratar si sa te simti bine cu niste prieteni, altii (la alti turisti ma refer) poate au venit sa asculte linistea muntilor. Poate au copii care trebuie sa doarma. Poate pur si simplu nu au chef sa-ti asculte tie manelele sau heavy metalul, glumele sau hohotele de ris la 3 noaptea. De aceea e de preferat ca pt intalniri sa se rezerve intreaga locatie. Daca se rezerva doar o parte, atunci e de bun simt sa ne gandim ca nu suntem singuri pe lume. Asta e, traim intr-o comunitate si asta ar trebui sa ne ocupe tot timpul. Link to comment
ileana Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Acum merge sa rezervam toata locatia. Le-a ramas doar parterul ) Link to comment
Moshu Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 (edited) Asta inseamna ca cei care am fost la intalnire atunci am fost o gasca de golani galagiosi? > Nuuuuuu... Ingerasule manelist! Plec la Lepsa de 1 mai si voiam sa va intreb daca ati mai blestemat ceva/pe cineva pe acolo ca sa stiu de ce/cine ma feresc. Edited April 29, 2009 by Moshu Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Stim o pensiune suuuuuuuuuuuuuper misto: cu totul si cu totul din lemn, arhitectura moderna, mobilier din Ikea, gazde de treaba... Daca vrei mai multe detalii sau recomandari, iti stam la dispozitie. Link to comment
NFS Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Unde, de asemenea, se pot face si studii aprofundate in domeniul stiintelor naturale, wildlife, etc... Si inca un sfat: nu va faceti griji de scobitori! Link to comment
laurentziu83 Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Si iata cum Tresor renaste din propria-i cenusa. Acu speram sa se fi "incendiat" putin si creierul patronului, poate scapa de ideile basite de a fura clientii. Link to comment
Recommended Posts