TBird Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 amandoua in stare f buna dpdv al motorului ? Eu nu as fi dat-o daca doar dpdv al motorului era ok, pe mine ma intereseaza sa fie caroseria in stare fff buna motorul se repara mai usor Banzay am gasit la Pracktiker Aluband Link to comment
Yaz Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Tu nu ai dat un matiz pe un cielo schimb pe schimb (amandoua in stare f buna dpdv al motorului) ? NU, iar faptul ca nu a dat diferenta este mai mult decat ok. Link to comment
banzay Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 (edited) Am scris acum 1-2 pagini de ce Initial marimea masinii si dotarile (servo doar pt ca a/c imi luasem, fara sa stie tatal meu si cum l-am luat s-a luat decizia sa se renunte la matiz ; ramasesem cu a/c, fete de usi si alte balarii de pe la matiz ) nu au contat. Dar acum cand am vazut ca masina sta destul de bine pe sosea la drumuri extraurbane si banii investiti in combustibil sunt aproximativ cei care ii bagam numai in benzina la matiz, as alege fara sa ma gandesc Cielo-ul. Problemele cu parcarea s-au rezolvat usor cu senzori de parcare, problemele de vizibilitare cu un xenon si faruri clare, punctul pt confortul de la inceput a fost dat in favoarea cieloului... PS: @Tbird: Poate mai imi iau si eu niste aluband, dar dupa 20 cred... Matizul dpdv al caroseriei era 'gigea'. Nou nout, nici o zgarietura, doar un pic stalpul stanga spate infundat. La cielo ar merge o vopsea si un pic de chit pe o usa si e ca nou Ideea e alta... pe matiz mi-a curs de nu stiu cate ori clei de copac si nu a crapat vopseaua! La cielo intr-o singura zi a si crapat vopseaua de la asa ceva... La fel si al Hyundai-ul unui prieten. Masina din 2008 cu crapaturi de vopsea din cauza cleiului... Oi fi prins eu vreo transa buna de matiji vopsiti bine? Edited June 9, 2009 by banzay Link to comment
ing3r Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 NU, iar faptul ca nu a dat diferenta este mai mult decat ok. Scuze, m-am exprimat gresit, sper sa fi inteles... Intrebarea era : " tu nu ai da ? "... Sa inteleg ca dintre un Cielo si Matiz (amandoua in stare f buna a motorului ) ai alege tot Matiz? WOW Link to comment
Yaz Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Da, as alege tot Matiz-ul, din punctul, meu de vedere singurul impediment intre cele doua este spatiul care oricum mie nu imi trebuie, foarte rar merg cu pasageri in spate, adevarat uneori portbagajul este neincapator dar tot nu as da Matiz-ul. Sunt multe de care nu m-as lipsi...consum (eu am Euro 2) , faptul ca este mica si in oras ma strecor peste tot, etc. Oricum masina arata foarte bine, nu am contestat decizia lui, stie el mai bine de ce a procedat asa, oricum este foarte bine ca nu a mai dat diferenta. Multi km fara probleme. Link to comment
banzay Posted June 11, 2009 Author Share Posted June 11, 2009 Mersi Yaz! Pai nu am dat diferenta pt ca amandoua erau masinile familiei. La un momentdat as fi preferat si eu matizul in cazul unei dotari asemanatoare, dar acum m-am cam razgandit. se simte puterea motorului la drumurile exterioare, mai stabila (merg destul si pe afara), o pozitie mai confortabila la volan, mai silentioasa, mai bine antifonata de la inceput si alte cateva plusuri mai mici Bine ca mai sunt si minusuri, motorul fiind mai vechi, vopseaua cu niste zgarieturi, etc... Nimic care nu se poate repara pe viitor Link to comment
Dj_Dark Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Raspunsul e simplu. Este alta clasa. Nu poti compara mere cu pere. Fiecare are avantajele sale. Link to comment
banzay Posted June 17, 2009 Author Share Posted June 17, 2009 (edited) Jantele au disparut... nu spun catre cine Doar ca incepe cu in si se termina cu g3r Ideea e ca lui si cu mine in masina nu ii atinge si par ca intra mai mult sub aripa. La espero e acelasi et ca si la cielo? Si cu banii care mi-i va da de la jante, daca ii plac si le vrea neaparat, (380 de lei cu cat le-am luat si eu) vor veni...geamuri cu folie (fata+spate) sper ca saptamana asta o rezolv. Jantele le-am dat pt ca eu de la inceput le asteptam pe argintiu si ele au venit cu interiorul negru si pe masina mea nu prea mi s-a parut ca da excelent de bine. Pe cand pe masina lui Nicu, avand si folie si bandourile mai late si negre dau mai bine... Si poate candva imi voi lua si eu alte jante... bine ca nu am dat pe unele noi o gramada de bani sa ma razgandesc dupa, cum erau jantele ART dupa care ma tot uitam Edited June 17, 2009 by banzay Link to comment
Costi VLN Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Nu culoarea era problema la jantele tale se rezolva usor cu 2 straturi spray special jante si 2 straturi lac.Ale mele erau jalnice cand le-am luat si le-am scos frumos.Problema era cu ET-ul pt ca ating..Eu ti-am spus de la bun inceput pt ca asa am patit si eu si a trebuit sa indoi buza aripii spate.La espero aripile spate sant iesite mai inafara si de aceea merg.Multa bafta. Link to comment
banzay Posted June 17, 2009 Author Share Posted June 17, 2009 (edited) Nu e vorba de et pt ca puteam aplica acelasi tratament buzei ca si tine si sigur nu mai atingea. Si cu cauciucuri mai mici e posibil sa nu fi atins.La fel, daca schimbam arcurile (sigur sunt cam duse)... Si de asemeni a mai fost un factor: politia romana si rar-ul. Sa stau sa dau jos rotile sa ma dus sa fac itp-ul, plus ca mi-e cam frica sa nu raman fara talon. Cu un prieten am pus pe tico-ul lui folie pe fata, destul de deschisa si el avea si timbre de la lumar deja lipite pe geamuri. Si uite asa, la 2 zile dupa ce a pus folia, l-a lasat fara talon Oricum nu e noutate ca asa sunt eu, imi schimb ideile foarte des Data viitoare cand imi voi lua jante, probabil ca imi voi lua cu spite mai mari Edited June 17, 2009 by banzay Link to comment
CatalinC Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 (edited) nu te-ar coafa niste evo corse la jante ? albe si de rally Edited June 24, 2009 by CatalinC Link to comment
banzay Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 (edited) M-ai prins! Chiar azi am vb cu un baiat de niste jante... Zi-mi unde vad si eu niste poze Si mai ales...zi si de o cotatie ceva Jantele care le-am vazut eu azi... 15" (ce sa fac... chiar daca raman fara talon, imi plac), et 35, 7J, cauciucuri foarte bune 195/50/15 si in jur de 8 mil cu tot cu transport... Edited June 24, 2009 by banzay Link to comment
CatalinC Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 (edited) nu stai ca nam eu de vanzare da ,iti recomand acest model ca sunt foarte frumoase si de bun gust si ce ai vazut tu arata bine chiar dragut,pacat ca nus albe,io am ceva damblale cu jante albe Edited June 24, 2009 by CatalinC Link to comment
RD-Woo Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Jantele care le-am vazut eu azi... cauciucuri foarte bune in jur de 8 mil cu tot cu transport... Daca nu sunt strambe, sudate, lovite, etc... ia-le! la banii astia (cu transport..) nu prea gasesti pe 15" (ce sa fac... chiar daca raman fara talon, imi plac) Solutia cea mai simpla: schimbi talonul! Link to comment
banzay Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 (edited) Am crezut ca le-ai vazut pe undeva Sunt frumoase, dar cred ca mi le iau pe alea de le-am vazut si imi infoliez si geamurile cu ce ramane... Asa cu banii dati pe alea nu mai ramane si de geamuri cred RD-woo Cea mai buna solutie Pacat ca ar fi temporara... am inteles ca ar fi pe talon un cod de bare (?!) si baga scanerul si afla tot @Catalin: Daca iti zic o sa razi... Tocmai am vazut azi pe un logan niste jante ca cele din poza ta @restul: ce ziceti de jantele astea, BBS? et35, 7J, cauciucuri 205/50/15, noi, avantaj ca e din C-ta si pot sa le studiez indeaproape, pret in jur de 10-11 mil... Edited June 24, 2009 by banzay Link to comment
CatalinC Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 (edited) si avea la nr CUP ? si era albastra ? ca e useru dsign acela dupa jantele din ultima poza nu ma omor parerea mea,hîc Edited June 24, 2009 by CatalinC Link to comment
Robert_MNW Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 (edited) Mai bine pui folie mai tarziu si cumperi BBS'urile astea, sunt prea frumoase si poate mai negociati la pret oricum nu sunt mult pentru BBS! Jantele schimba mult aspectul poate cel mai mult ! Edited June 24, 2009 by Robert_MNW Link to comment
banzay Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 @Catalin: Il stim pe Dsign Nu, era un logan taxi Eram obisnuit cu tuningul de cartier la taxiurile de pe aici, si mi-au sarit in ochi astea mai frumusele asa @Robert: Daca accepta, la un 11 mil, le iau. Mai mult nu dau. Si vine si folia, nu renunt. In schimb voi renunta la interior la unele chestii. Voiam cotiera+huse. Gasisem astazi in jur de 2 mil ambele, numai ca... husele aveau parca prea mult alb si erau dintr-un inlocuitor de piele, ceea ce nu prea mi-a placut, iar cotiera parca nu prea imi placea asa mult. Am mai gasit niste jante: Primele (15", 2 cauciucuri bune, 2 ok,195/50/15)250 euroi, perechea a 2-a, 14", 8 mil+transport Link to comment
Robert_MNW Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 KM si CMS sunt turcesti si slabe calitativ, ultimele poze, BBS'urile alea si calitative si dupa parerea mea foarte frumoase plus ca ai zis ca au gume noi si sunt si late cad bine pe masina. Bafta in continuare, sunt curios ce vei alege, o sa urmaresc topicul Link to comment
banzay Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 Pana la urma m-am cam decis la BBS-uri. Oferta este de 250E(pretul cerut de 300), iar raspunsul il voi primi in vreo 2 zile. Mai mult de 250E chiar ca nu mai dau, o gramada de bani desi am zis ca nu mai bag in nimic in look. Dar, cum zicea si Robert mai sus, calitatea jantelor pare foarte buna. Daca nu le iau pe astea, voi astepta altceva frumos, nefiind o prioritate asta. Voi pune poate si eu in sfarsit cauciucurile de vara si ma descurc eu asa Cat de curand as vrea sa schimb arcurile de pe spate cu unele heavy-duty si amortizoarele fata. Sau sa imi schimb toate arcurile cu unele sport ca e doar 115Euro setul? Dar asa renunt la folie... decizii...decizii... Link to comment
ing3r Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 BBS-urile acelea nu erau rele deloc...Dar, nu te-ar coafa niste ART-uri? Partea naspa la alea e ca vin fara caucioace, insa te descurci cu alea dupa si oricum ajungi tot in pretul ala . Tu decizi...Dar, nu dai cam mult pe jante? Mai mult de 6 mil zic eu ca nu se merita sa dai pe jante...Dar, tu stii mai bine . Link to comment
banzay Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 (edited) M-am gandit sa am niste optiuni la care sa ma gandesc si tinand cont ca am vazut zilele trecute un cielo alb cu jantele originale... m-am gandit sa nu elimin nici posibilitatea asta Am pus un anunt la bursa sa vedem ce si cum. Sincer jantele originale cred ca mi-ar place cel mai mult... Edited June 25, 2009 by banzay Link to comment
Robert_MNW Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Pai nu da banii numai pe jante, au cauciucuri noi 205/50/15 si astea costa bani si sunt mai late deci automat stabilitate mai buna, distanta mai mica la franare consumul poate putin mai mare si cum a zis omu' ca vrea si suspensie sport ca nu costa mult a scapat de aspectul de barca pentru care e recunoscut Cielo. Banzay oferta facuta este mai mult decat suficienta, bafta multa! Link to comment
Recommended Posts