banzay Posted May 6, 2009 Author Share Posted May 6, 2009 La cele stock avem, la cele clare facute de chineji pe vapor...nu mai este Dar e usor de adaptat din ce am vazut eu. Problema ar fi ca nu stiu cum sa trag de coltul ala de oglinda care e prin printr-o tija de carcasa... are un suport cu 2 surubele, dar orice as face nu pot sa bag nici o minisurubelnita sa le scot... Link to comment
cris06 Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 (edited) Schimba sticlele farurilor intre ele pt., ca oglinda celor originale e mult mai buna decat la cele din PRC. Sa stii ca am luat si eu un set de faruri d'astea clare dar le-am dat jos urgent. Inafara de sticla clara, care e, cred, destul de proasta si asta nu au nimic bun fata de cele originale. Nu mai spun de sistemul de reglaj care... practic nu e! Oricum, spor la lucru! "> Apropos: desi sunt (actual) foarte scumpe becurile Philips x power dar puse pe farurile stock, reglate cum trebuie, iti spun ca ai sa fii foarte multumit de iluminare. Inca un lucru: daca vrei sa montezi lampi bi Xe pe farurile cu sticla clara sa nu indraznesti sa iesi noaptea pe drumuri ca ai incurcat-o! Poti fi responsabil de tragedii. Mare grija! Edited May 6, 2009 by cris06 Link to comment
banzay Posted May 7, 2009 Author Share Posted May 7, 2009 Pai eu stiam tocmai invers Bixenon pe faruri cu sticla cu striatii => bad things Cat despre mutarea sticlei pe farurile originale, am urmarit niste topicuri si de pe alte forumuri si am inteles ca nu ar rezulta ceva bun... Daca e sa fac ceva, doar sa schimb oglinzile pt ca partea de plastic e cam crapata la farurile vechi. Pana una alta mi-am gasit semnalizari laterale si astazi cred ca mi le iau... Link to comment
Costi VLN Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 (edited) Iata ce am reusit sa fac si eu datorita inspiratiei tale. Mersi pt informatii. Edited May 7, 2009 by velican_costi Link to comment
banzay Posted May 9, 2009 Author Share Posted May 9, 2009 Noutati...ce se vede in primele 2 poze. Sunt dragute, nu se potrivesc la perfectie cu linia masinii, dar arata mai bine ca cel portocaliu. Poza 3: farurile clare M-am apucat de antifonat... dar din pacate nu mi-au ajuns materialele decat pentru zona soferului (eu ma gandeam ca imi ajung sa fac toata partea din fata) nu mi-a ajuns nici alubandul si nici pasla. Ca materiale am folosit mai multe, dar prefer sa nu le zic pe toate pt a nu primi raspunsuri de genul: "ba ce prost esti! cum ma sa faci asa?" si altele. Tot ce zic e ca se simte clar altfel tabla cand dai in ea si tot ce am facut e reversibil, doar in unele zone mici nu se poate curata usor si se mascheaza foarte usor de catre mocheta si buretele de sub mocheta, care au si ele un mic efect de antifonare in plus. Astept acum sa aduca aluband la practiker (nu mai aveau) si ma apuc de facut si usile... Singura zona care nu reusesc sa o antifonez calumea ar fi peretele de foc pt ca trebuie sa dau bordul jos si nu am nici un chef. Mai pun si o poza cu masinile lui Nicu(ing3r) si Sili (swaytech parca pe forum). Am stat aseara sa ne reglam farurile si se pare ca becurile cele mai bune erau ale Ticozaurului (si albe si bateau si bine, testate pe farurile mele clare) Link to comment
ing3r Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 M-am facut de rusine cu Philips Vision Plus-urile mele ). Adevarul e ca si farurile sunt cam murdare si matuite/acoperite cu un strat de "ceva"...Nu mai zic nimic de farurile mele ... Ale tale bateau f bine , linia de lumina era aproape uniforma, lumina becurilor destul de alba... Link to comment
banzay Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 Un inceput de clean look. Mi-au ramas insa niste urme de jeg ca si contur al fostelor embleme si gaurile de la semn, care le voi masca frumos (gaurile)cu un mini sticker asta pana voi astupa si vopsi (nu vreun flame sau vreo mana de iese din tabla) si butucul, care l-am vopsit alb si pe el si se vede mai putin acum... Link to comment
madkat Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Lucasurile seamana izbitor cu niste aftermarketuri turco-chinezesti pentru 156 le vazusem in targ la bucuresti pe vremea cand cautam - si nu mi-au placut cum erau facute... Iar pe cielo, cu riscul sa te superi pe mine, nu imi place de loc cum arata... Link to comment
skimpy Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Iata ce am reusit sa fac si eu datorita inspiratiei tale. Mersi pt informatii. de unde ai luat placuta dinaia ptr leduri care nu stiu cum se numeste dar vreau si eu ?! poti sa imi dai un pm te rog ? Link to comment
banzay Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 (edited) Stiu Am zis si eu asta, dar imi plac mai mult decat cele vechi. Am dat 20 si ceva de lei pe ele, sunt chinezisme, nu sunt facute atat de prost, dar nu sunt de calitatea unora de astra F/G cum voiam... Eu vazusem ceva asemanator pe un seria 1. PS: placuta de montaj ii zice si de obicei vine direct gaurita. Gasesti pe la magazine de genul Dioda... PS2: Umblu cu interiorul vai de mama lui...scaunele mai sunt in masina si atat. Nu am apucat de antifonat decat in zona scaunului soferului si la practiker nu mai au aluband Edited May 12, 2009 by banzay Link to comment
banzay Posted May 15, 2009 Author Share Posted May 15, 2009 Am apucat de antifonat interiorul... Mai am plafonul, dar nu stiu ce sa folosesc... hm... Mai sunt usile de antifonat si le voi rezolva cat de curand(mai am niste aluband si niste flashband <asta e mai bun ca alubandul, problema e ca nu se lipeste la fel de bine la rece> Mi-am luat releu pentru deschiderea portbagajului din telecomanda... Mi-am montat senzori de parcare cu afisaj in oglinda...Mai trebuie sa ii vopsesc... Poze in curand Si s-ar parea ca am aflat de ce am joc asa de mare la maneta de la schimbator cand accelerez/decelerez, tampoanele de la cutie ar fi cica... se schimba greu, e costisitoare operatia? Cam asa arata ce am facut, pe alocuri am dat cu niste antifon cauciucat sa se lipeasca pasla aia si la imbinarile dintre foile de aluband/flashband. Link to comment
ing3r Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Prea tareeee...Senzorii aia de parcare cu afisaj in oglinda retrovizoare sunt crima! Dau super bine pe Cielo-ul tau Link to comment
banzay Posted May 16, 2009 Author Share Posted May 16, 2009 Poze...Am modificat si farurile cu sticla clara => reglaj electric. Un angel-eyes care nu stiu daca va ramane...deocamdata am pus un cerculet in fata stanga. Si o poza cu oglinda de la senzori. Faza e ca mi-am luat un adeziv bunicel, dar nu lipeste calumea oglinda originala care e dezlipita de pe geam. O tine la locul ei, dar daca pun mana si o misc mai sanatos se dezlipeste... Link to comment
ing3r Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Ce "ochios" e ! . Hai ca arata mai bine decat la ala la magazin . Link to comment
sergiuhusca Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Banzay parerea mea este ca ar trebui cercul de la angel-eyes's putin mai mare! Cauta posturile lui Uskat!El are un Cileo cu angel-eye's! Link to comment
banzay Posted May 18, 2009 Author Share Posted May 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=UDWLk6y9_gw Link to comment
ing3r Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Na belea! Asa o sa arate si turometrul meu ? Inseamna ca o sa ii dam mai des pe rosu Link to comment
KumKum Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Desteapta treaba, arata misto... Link to comment
EM!L Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Faină chestie. Îmi imaginasem şi eu ceva asemănător, oarecum. Mă gândeam cum să fac să am o zonă "verde", 2 portocalii şi una roşie... fie pe cadran fie să se coloreze acul corespunzător Link to comment
banzay Posted May 19, 2009 Author Share Posted May 19, 2009 Na belea! Asa o sa arate si turometrul meu ? NU > Daca faci rost de ace deastea si esti cuminte...maybe Si daca platesti bine... si nu in ultimul rand...daca mai iese la fel...crezi ca a 2-a oara mai iese la fel? Inseamna ca o sa ii dam mai des pe rosu Chiar...degeaba am facut eu asa turometrul ca la mine acul nu ajunge in pozitia aia Eh...de impresie artistica macar. Ieri am pus niste pasla si sub boxe, cu gandul sa elimin contactul direct dintre boxe si tabla. Cred ca a fost o mutare destul de inspirata, tinand cont ca inainte mai trepida un pic boxa din dreapta spate, iar acum paremi-se ca se aude ceva mai binisor... Astazi ca tot am terminat repede cu scoala...scot angel-eye-ul Nu mai imi place Link to comment
ing3r Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Offtopic: Ba! parca invatai ! . Pai eu sunt cuminte ma , dar nu gasesc ace din alea de Cielo . Daca nu, mi le vopsesc pe ale mele albe . De ce scoti angel-eyes ? Nu ne-ai aratat cum e cu ambele faruri cu ochi din aia de ing3r Link to comment
banzay Posted May 22, 2009 Author Share Posted May 22, 2009 (edited) News...Niste capace asemanatoare cu cele avute pe matiz, un xenon si cam atat... (in a 2-a poza diferente intre bec galben, bec cu lumina alba <mult mai buna mi se pare la becuri normale lumina galbena>, iar in poza 3,4..., xenoanele) Mai trebuie insa reglate un pic farurile, cand aveam becuri cu halogen concentrasem lumina pe mijloc... PS: Rog un domn moderator daca se poate sterge partea cu "mai putin decat stock" din titlu... Cred ca nu mai e nevoie... Edited May 22, 2009 by banzay Link to comment
ing3r Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Buuun, deci imi iau xenon! M-ai convins Link to comment
banzay Posted May 23, 2009 Author Share Posted May 23, 2009 (edited) Astazi dupa baita... si o poza cu farurile reglate bine si cu usa antifonata Edited May 23, 2009 by banzay Link to comment
Recommended Posts